Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Θρίαμβος στην Κερασοχώρα: για δύο παρασάσεις στο Θέατρο Καλουτά

Θρίαμβος στην Κερασοχώρα: για δύο παρασάσεις στο Θέατρο Καλουτά

Η παιδική θεατρική παράσταση "Θρίαμβος στην Κερασοχώρα", για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θριαμβεύει! Στις 3 Απριλίου 2016 στο θέατρο Καλουτά στο Νέο Κόσμο και για δύο παραστάσεις οι φίλοι του δάσους θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν για την φιλία και την αγάπη.

Οι παραστάσεις είναι αφιερωμένες στο Χαμόγελο του Παιδιού & στο έργο που κάνει η Εκκλησία της Ελλάδος και γι αυτό το λόγο θα βρίσκονται μαζί μας πολλά παιδιά!

Περίληψη έργου

Σ' ένα όμορφο και γαλήνιο δάσος ζει μια καταπληκτική συντροφιά! Η Κερασούλα, το μικρό καλοσυνάτο κερασάκι, ο Κοκόρ, ο αρχηγός του κοτετσιού, ο κόκορας του δάσους, η Κοτρίν η επιστάτρια του μεγάλου κοτετσιού, η σοφή δεσποινίδα Κουκού, η έξυπνη και συμπονετική κουκουβάγια που δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα του δάσους. Τέλος ο γενναίος μας Λαγουδέλης με την ευαίσθητη καρδιά. Σα μαύρη σκιά του δάσους ζει ο Αγκάθας, το αγκάθι που πληγώνει την όμορφη παρέα μας, και φυσικά κανείς δεν τον θέλει για συντροφιά. Όμως... ο Αγκάθας αισθάνεται πολύ μόνος του, πώς θα ζήσει;

Μέσα σε όλα αυτά... η εμφάνιση του ξυλοκόπου αναστατώνει τη ζωή του γαλήνιου δάσους. Θα κατορθώσει η μικρή μας συντροφιά να τα βγάλει πέρα; Να πολεμήσει την ανθρώπινη δύναμη;

Πρόκειται για ένα έργο αφιερωμένο στο δάσος, στα ζώα και τα φυτά του, και σε όλα εκείνα τα συναισθήματα που ξυπνά η επαφή με τη φύση.

Ένα έργο γεμάτο δράση, και περιπέτεια. Με τραγούδια που εξυμνούν την φιλία, την ομαδικότητα με μηνύματα αγάπης και σεβασμού για το δάσος! Μια παράσταση που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συγγραφέας & Στιχουργός: Αδελφή Κεχαριτωμένη Γιαννέλου
Σκηνοθεσία & καλλιτεχνική επιμέλεια: Κατερίνα Πανταζοπούλου
Μουσική σύνθεση , Μελωποίηση & Στίχους: Γεράσιμος Ντίτσος

Κερασούλα: Κέλλυ Ανυφαντή
Αγκάθας: Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου
Κοτρίν: Ζέφη Καλπιτζή
Κοκόρ: Γιώργος Δάσκαλος
Κυρ’ Λαγουδέλης: Άγγελος Θεοφίλου
Δίδα Κουκού - Ξυλοκόπος: Φωτεινή Κεχαγιά

Κουστούμια: Γεωργία Χονδρογιάννη
Hair Styling: Εύα Πανταζοπούλου
Σκηνικά: Ράνια Αντύπα
Βοηθός Σκηνογράφου: Μανώλης Βαμβάκης
Σκιτσογράφος: Έφη Ξένου
Δ/νση φωτογραφίας: Λάκης Κυρλίδης
Video & Ψηφιακή Επεξεργασία: Ανέστης Μιχαήλ Σπανός
Φωτογραφία: Άκης Χρήστου
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Για παιδιά από 3 έως 12 ετών.
Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Το Δέντρο της Γνώσης στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
30.09.2016 15:41
H παραγωγή Εργοστάσιο Ονείρου ετοίμασε με πολύ μεράκι και ευθύνη προς το παιδί την νέα παιδική θεατρική παράσταση ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, που θα ανέβει στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη τον Νοέμβριο 2016.
Ο Παπουτσωμένος Γάτος για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Εγνατία
26.09.2016 12:21
Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» παρουσιάζουν τον Παπουτσωμένο Γάτο στο θέατρο Εγνατία, στις 1 και 2 Οκτωβρίου 2016.
«Πινόκιο» του Κάρλο Κολόντι στο Υπαίθριο Θέατρο Γιώργος Παππάς
01.08.2016 12:58
Οι «Μαγικές Σβούρες-Παιδική Σκηνή» παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Πινόκιο» του Κάρλο Κολόντι, την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 στις 9 μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη.
Ψυχρομπερδέματα στο Θέατρο Σοφούλη
22.02.2016 11:39
Το Θέατρο Σοφούλη από το Σάββατο 5 Μαρτίου και για τέσσερις μόνο παραστάσεις φιλοξενεί την παιδική παράσταση "Ψυχρομπερδέματα".
Έλα στη θέση μου, από το ΚΕΑΝ στο θέατρο Μπρόντγουαιη
15.02.2016 13:56
Το ΚΕΑΝ – Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων, σε συνέχεια της επιτυχημένης υλοποίησης του προγράμματος «Bullying-Free: Προώθηση ενός δημοκρατικού σχολείου χωρίς σχολική βία», δημιούργησε την πρότυπη παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «Έλα στη θέση μου».