Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση ζωγραφικής της Beba και του Gabriel Grama στο Grecotel Pallas Athena

Έκθεση ζωγραφικής της Beba και του Gabriel Grama στο Grecotel Pallas Athena

Ο Πρέσβης της Ρουμανίας στην Ελλάδα, κ. Lucian Fatu, εγκαινίασε στο ξενοδοχείο Pallas Athena έκθεση ζωγραφικής με έργα δύο νέων και καταξιωμένων Ρουμάνων καλλιτεχνών, της Beba (aka Maria Nedelcov) και του Gabriel Grama.

Η Beba εκθέτει έργα  της με τίτλο “Άρωμα γυναίκας”, όπου με ιδιαίτερη εσωτερικότητα προβάλλεται η γυναίκα. Μέσα από αφηρημένες, ελλειπτικές φιγούρες και το παιχνίδι με το γραμμικό σύμπλεγμα του φόντου η γυναικεία φιγούρα αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή και ο θεατής  την ανακαλύπτει ερμηνεύοντας τα ποικίλα συναισθήματα της. Η Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου ήταν καθοριστική στην επιλογή του τίτλου της έκθεσής της, “Άρωμα γυναίκας”, με τις μικροσκοπικές ευλύγιστες μπαλαρίνες και τα μη πλαστικά γυναικεία σώματα να γιορτάζουν.

Ο Gabriel Grama με μια προσωπική μικρογραφική διάθεση μας χαρίζει ήρεμα και γαλήνια τοπία της χώρας του.  Οι αρχιτεκτονικές του συνθέσεις σαν ένας παραμυθένιος κόσμος αναδεικνύονται με την πλούσια χρωματική αποτύπωση που κερδίζει τον θεατή.  Η συναισθηματική ζεστασιά και η ήρεμη αίσθηση των οικοδομημάτων από την περιοχή των Καρπαθίων είναι το αποτύπωμα των εικόνων του καλλιτέχνη.

Απολαύστε την Έκθεση στο σύγχρονο urban chic περιβάλλον του εστιατορίου και μπαρ του Pallas Athena, στην καρδιά της πόλης με θέα στη νεοκλασική πλατεία Κοτζιά.

Σχετικές ειδήσεις
Έλλαμψις: Ατομική έκθεση ζωγραφικής του Αντώνη Κοσμαδάκη
01.02.2017 12:43
Οι kaplanon galleries εγκαινιάζουν στις 31 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα τέχνης ena contemporary , την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Αντώνη Κοσμαδάκη, με τίτλο «Έλλαμψις».
ΜΑΠΑ: έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας στον Πολυχώρο Area 364
09.12.2016 14:26
Ο Πολυχώρος Area 364 παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας, των Μάιπα Πέτρου και Πάλλη Γιάννη, με τίτλο ΜΑΠΑ.
υδάτινες ιστορίες: Έκθεση της Κάτιας Βαρβάκη στο Aneroussa Beach Hotel
30.06.2016 15:01
Στο νησί της Άνδρου, στο Μπατσί, στο ξενοδοχείο ΑΝΕΡΟΥΣΑ (ANEROUSSA BEACH HOTEL) πραγματοποιείται έκθεση ζωγραφικής και κατασκευών της Κάτιας Βαρβάκη με τίτλο «υδάτινες ιστορίες», από 10 Ιουλίου μέχρι 28 Αυγούστου 2016.
Έκθεση ζωγραφικής της Νανάς Βέττα στη Γκαλερί Σκουφά
19.05.2016 16:29
Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, στις 8.00 μ.μ., εγκαινιάζεται στη γκαλερί Σκουφά η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Νανάς Βέττα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016. Eπιμέλεια Ελισάβετ Πλέσσα.
Η θάλασσα, γέφυρα πολιτισμού μεταξύ των λαών: Έκθεση 33 Αιγυπτιωτών Εικαστικών Καλλιτεχνών
19.05.2016 11:16
Η έκθεση ζωγραφικής 33 Αιγυπτιωτών Εικαστικών Καλλιτεχνών με θέμα «Η θάλασσα, γέφυρα πολιτισμού μεταξύ των λαών» θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου.