Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Big Beta #4 από τους Rollin Foxes στο Fuzz Club

Big Beta #4 από τους Rollin Foxes στο Fuzz Club

Με πολύ μεγάλη χαρά, οι Rollin' Foxes μας προσκαλούν στο Big Beat #4, την Πέμπτη 24 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club.

To Big Beat είναι μία αμιγώς rock 'n' roll βραδιά, βγαλμένη από τη δεκαετία του '50 και είναι ένα από τα πολύ μεγάλα event που διοργανώνουμε μέσα στη σεζόν αλλά και το πρώτο μεγάλο μας event για το 2016!

Το Βig Beat μαζί με το Christmas Boogie, είναι πλέον θεσμοί στην εγχώρια rock 'n' roll σκηνή , βασισμένα σε αντίστοιχα rock 'n' roll events του εξωτερικού!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : live μπάντες και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, dj set, υπέροχες μουσικές και φυσικά, πολύ χορό!

Μπάντες και καλλιτέχνες που έχουν περάσει από το Big Beat, είναι οι HiRollers, George & The Hustlers από Ελλάδα και από το εξωτερικό οι Θρυλικοί Ray Gelato και Mike Sanchez!

Στο φετινό μας Big Beat, έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε για 2η φορά τους υπέροχους Jackson Sloan & Rick Dawson, οι οποίο έρχονται ξανά με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Christmas Boogie #2 (2013), όπου και απέκτησαν κοινό στην Ελλάδα που τους αγάπησε και χόρεψε από τότε πολλές φορές στα τραγούδια τους!

Μαζί τους στη σκηνή, οι "δικοί" μας HiRollers και το live θα "ανοίξουν" οι φοβεροί Jitterbugs! Συνολικά θα έχουμε μία άκρως ξεσηκωτική, χορευτική, ροκ εντ ρολλ βραδιά!

Πριν το live, στο διάλλειμα, αλλά και μετά το live οι dj's Manos K και Silvery Theodore, θα κρατάνε ζεστή την υπέροχη πίστα του καλύτερου live stage της Αθήνας, το FUZZ CLUB!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

20:00 'Εναρξη με τον Dj Silvery Theodore

21:30 Τhe Jitterbugs Live

22:15 Jackson Sloan - Richard Dawson Live με τους HiRollers

23:30 Dj Manos K - Dj Silvery Theodore

03:00 Λήξη εκδήλωσης

Περισσότερα στο Fb: Rollin Foxes και στο www.rollinfoxes.gr

Σχετικές ειδήσεις
Οι Alcest live στο Fuzz Live Music Club!
03.02.2017 10:35
Οι Γάλλοι Alcest, πρωτοπόροι του post metal / shoegaze ή “blackgaze” ήχου, επιστρέφουν στην Αθήνα για το πρώτο τους μεγάλο headline show, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club!
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Οι Crippled Black Phoenix live στο Fuzz Live Music Club
13.10.2016 10:19
Η progressive rock μπάντα από τη Βρετανία, με τους όλο και περισσότερους φίλους στη χώρα μας, θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Οι KollektivA live στο Fuzz club
04.04.2016 13:30
Σχεδόν ένα χρόνο μετά το περσινό τους live στο Fuzz club, οι KollektivA η πιο ανατρεπτική και δραστήρια ελληνόφωνη rock μπάντα, επιστρέφει στο ίδιο χώρο, για ένα καθιερωμένο πια ραντεβού με τους φίλους της.