Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Τσικνοπέμπτη με τους Παπιστάνους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Τσικνοπέμπτη με τους Παπιστάνους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου να γλεντήσουμε με του Παπιστάνους.

Οι Παπιστάνοι έχουν συνδέσει το όνομα τους με την Ικαριώτικη παράδοση των πανηγυριών. Σε αυλές και σε πλατείες μεταφέρουν, από ψυχή σε ψυχή και με ψυχή, το Διονυσιακό συναίσθημα του γλεντιού, της ατέλειωτης χαράς, του ξένοιαστου καλοκαιριού, ταυτόσημου με το υπέροχο νησί της Ικαρίας.

Μετά την επιτυχημένη σύμπραξη με τον Ψαραντώνη και τη support παρουσία τους στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου το '14 στην Ικαρία, το μεγάλο αφιέρωμα στο θέατρο Πέτρας και τις άλλες εμφανίσεις τους στην Αθήνα το '15, οι Παπιστάνοι συνεχίζουν και φέτος την επιτυχημένη τους διαδρομή στις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας!

Αυτή τη φορά στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου, θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα γιορτής και αυθεντικού "πανηγυριού", θα μας παρασύρουν σε μια μετα -διονυσιακή διάσταση, made in Ikaria, με την παρουσία στο πρόγραμμα τους και αρκετών έντεχνων τραγουδιών!

Mαζί τους όπως πάντα οι Θεολόγος Κάππος και Βιολέτα Ίκαρη στο τραγούδι, καθώς και οι Κώστας Παπαγιάννης στις κιθάρες & Δρόσος Σκυλάς στα κρουστά.

Σα μια νότα σύγχρονη, ο Θεολόγος Κάππος, νέος Ικαριώτης ερμηνευτής και τραγουδοποιός , "βαδίζει στον αέρα" για "τα μάτια σου μόνο" και καταφέρνει να συνδυάζει ευαίσθητους στίχους με τον ηλεκτρισμό της κιθάρας του.

Η Βιολέτα Ίκαρη, γέννημα- θρέμμα του αγαπημένου νησιού, θα μας μεταφέρει με τη φωνή και τα τραγούδια της στη "Γη Της Επαγγελίας", την Ικαρία.

"Οι Παπιστάνοι εκ της Νικαρίας ορμώμενοι" στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 22.30.

Ένα αναπάντεχο πάντρεμα ήχων και συναισθημάτων περιμένει να το γευτούμε με όλες τις αισθήσεις μας...

Οι Παπιστάνοι είναι οι:

Χάρης Τσώρης-Καραπέτης, ενορχήστρωση-τραγούδι-κιθάρα-μπουζούκι τρίχορδο
Κωνσταντίνος Καλογρίδης, λαούτο - μπουζούκι τετράχορδο
Ευθυμία Μαγγίρα, τραγούδι - φωνητικά
Νικός Κράτσας, βιολί

Mαζί τους οι:

Βιολέτα Ίκαρη, τραγούδι - φωνητικά
Θεολόγος Κάππος, τραγούδι – κιθάρα
Κώστας Παπαγιάννης, κιθάρες
Δρόσος Σκυλάς, κρουστά - τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
24.01.2017 16:14
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Μ' αρέσει να ζω».
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Δημήτρης Λάππας, Κώστας Γεράκης και Σεμέλη Παπαβασιλείου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
05.12.2016 11:17
"3 Μαύρα Πρόβατα δεν μπαίνουν στο μαντρί!" είναι ο τίτλος του μουσικού προγράμματος του Δημήτρη Λάππα, του Κώστα Γεράκη και της Σεμέλης Παπαβασιλείου, που ξεκινά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016.
Οι Μαρσύας live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
22.11.2016 16:32
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 26 Νοεμβρίου στο Γυάλινο – Up Stage σε ένα μουσικό ταξίδι όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά και όχι μόνο.
Ταξιδεύοντας με τις μελωδίες του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.04.2016 17:03
Την Τετάρτη 20 Απριλίου το Γυάλινο-UpStage υποδέχεται την Χριστίνα Μιχαλάκη στο τραγούδι και το σολίστα του μπουζουκιού Αλέξανδρο Κουβέλη, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον αξεπέραστο Μανώλη Χιώτη!