Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Τσικνοπέμπτη με τους Παπιστάνους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Τσικνοπέμπτη με τους Παπιστάνους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου να γλεντήσουμε με του Παπιστάνους.

Οι Παπιστάνοι έχουν συνδέσει το όνομα τους με την Ικαριώτικη παράδοση των πανηγυριών. Σε αυλές και σε πλατείες μεταφέρουν, από ψυχή σε ψυχή και με ψυχή, το Διονυσιακό συναίσθημα του γλεντιού, της ατέλειωτης χαράς, του ξένοιαστου καλοκαιριού, ταυτόσημου με το υπέροχο νησί της Ικαρίας.

Μετά την επιτυχημένη σύμπραξη με τον Ψαραντώνη και τη support παρουσία τους στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου το '14 στην Ικαρία, το μεγάλο αφιέρωμα στο θέατρο Πέτρας και τις άλλες εμφανίσεις τους στην Αθήνα το '15, οι Παπιστάνοι συνεχίζουν και φέτος την επιτυχημένη τους διαδρομή στις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας!

Αυτή τη φορά στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου, θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα γιορτής και αυθεντικού "πανηγυριού", θα μας παρασύρουν σε μια μετα -διονυσιακή διάσταση, made in Ikaria, με την παρουσία στο πρόγραμμα τους και αρκετών έντεχνων τραγουδιών!

Mαζί τους όπως πάντα οι Θεολόγος Κάππος και Βιολέτα Ίκαρη στο τραγούδι, καθώς και οι Κώστας Παπαγιάννης στις κιθάρες & Δρόσος Σκυλάς στα κρουστά.

Σα μια νότα σύγχρονη, ο Θεολόγος Κάππος, νέος Ικαριώτης ερμηνευτής και τραγουδοποιός , "βαδίζει στον αέρα" για "τα μάτια σου μόνο" και καταφέρνει να συνδυάζει ευαίσθητους στίχους με τον ηλεκτρισμό της κιθάρας του.

Η Βιολέτα Ίκαρη, γέννημα- θρέμμα του αγαπημένου νησιού, θα μας μεταφέρει με τη φωνή και τα τραγούδια της στη "Γη Της Επαγγελίας", την Ικαρία.

"Οι Παπιστάνοι εκ της Νικαρίας ορμώμενοι" στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 22.30.

Ένα αναπάντεχο πάντρεμα ήχων και συναισθημάτων περιμένει να το γευτούμε με όλες τις αισθήσεις μας...

Οι Παπιστάνοι είναι οι:

Χάρης Τσώρης-Καραπέτης, ενορχήστρωση-τραγούδι-κιθάρα-μπουζούκι τρίχορδο
Κωνσταντίνος Καλογρίδης, λαούτο - μπουζούκι τετράχορδο
Ευθυμία Μαγγίρα, τραγούδι - φωνητικά
Νικός Κράτσας, βιολί

Mαζί τους οι:

Βιολέτα Ίκαρη, τραγούδι - φωνητικά
Θεολόγος Κάππος, τραγούδι – κιθάρα
Κώστας Παπαγιάννης, κιθάρες
Δρόσος Σκυλάς, κρουστά - τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Τσικνοπέμπτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με Ικαριώτικο και πεντοζάλι!
01.03.2016 10:01
Την Τσικνοπέμπτη στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου οι ΠΑΠΙΣΤΑΝΟΙ μας καλούν σε ένα Ικαριώτικο γλέντι και όχι μόνο ... και στο UpStage ο Κωστής Αβυσσινός συμπράττει με τους Μαρία Λούκα, Αλέξη Νόνη και Γιώργο Ζαχαριουδάκη και μας καλούν σε ένα αποκριάτικο γλέντι όπου η κρητική μουσική παράδοση πρωταγωνιστεί.
Ακύρωση - Τσικνοπέμπτη με τον Κωστή Αβυσσινό στο Γυάλινο – UpStage
16.02.2016 14:26
Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 3 Μαρτίου 2016, τρεις σπουδαίοι μουσικοί και μια τραγουδοποιός συμπράττουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage και μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι, σε ένα αποκριάτικο γλέντι, με άρωμα Μεσογείου.
4η Συνάντηση Συγκροτημάτων 60's-70's στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.02.2016 14:50
Το 4ο ραντεβού ''των παλιών" έχει κλειστεί για τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (ώρα 21:00) με την, έως τώρα, επιβεβαιωμένη συμμετοχή 15 συγκροτημάτων και καλλιτεχνών της εποχής, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές εκπλήξεις και guest συμμετοχές.
The Charms 60’s στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
26.11.2015 15:13
Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του, το θρυλικό συγκρότημα The Charms 60’s, θα κάνει μια σειρά από εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στις 2, 10, 16, 23, 30 Δεκεμβρίου 2015.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
10.11.2015 13:56
Οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, που το περασμένο καλοκαίρι, μετά από χρόνια, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, θα συνεχίσουν τις συναντήσεις τους και τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.