Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Το Mediterranean College - School of Tourism & Hospitality πάει στην 11η HORECA

Το Mediterranean College - School of Tourism & Hospitality πάει στην 11η HORECA

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της 11ης HORECA, της μεγαλύτερης και πληρέστερης εμπορικής έκθεσης για επαγγελματίες επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της εστίασης και της φιλοξενίας, η Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας του Mediterranean College σας προσκαλεί για να γνωρίσετε από κοντά όλα τα μυστικά  που αφορούν στη Διοίκηση των Επισιτιστικών Επαγγελμάτων βασισμένα στο μοναδικό Πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών που προφέρεται στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το κορυφαίο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, University of Derby.

 

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 (12.15μ.μ.) στο περίπτερο της Λέσχης Αρχιμαγείρων, Hall 4 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση με θέμα «Ο ρόλος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στον Επισιτισμό» για επαγγελματίες, Chef αλλά και Απόφοιτους Σχολών Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και αναλυτικά το μοναδικό Πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών (Bachelor) στον Επισιτισμό.

 

Εξασφαλίστε πρόσκληση εισόδου και δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό υποτροφιών, εδώ: www.medcollege.edu.gr

Σχετικές ειδήσεις
Mediterranean College: Bραβείο καλύτερης παρουσίας στο διαδίκτυο!
22.02.2017 17:19
Σημαντική διάκριση για το Mediterranean College στα WebX Awards που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.
Το Mediterranean College συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη
20.10.2016 11:04
Το Mediterranean College, το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το οποίο από το 1977  μεταφέρει τη Βρετανική εκπαίδευση στη χώρα μας, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη (ως παράρτημα του Mediterranean College Αθήνας), ανακοινώνοντας παράλληλα και την παράταση των εγγραφών στα προγράμματά του, έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.
Mediterranean College - Αυτή τη φορά εμπιστέψου τον εαυτό σου!
15.07.2016 15:02
Mediterranean College... Ο «κώδικας» της σωστής απόφασης θα πρέπει να είναι κοινός. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Να εμπιστεύεσαι το περιβάλλον του εκπαιδευτικού ιδρύματος που θα επιλέξεις.
Εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητών του Mediterranean College στο Πανεπιστήμιο του Derby
13.07.2016 12:25
Την ετήσια εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο συνεργαζόμενο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, University of Derby πραγματοποίησαν οι φοιτητές από το πρόγραμμα ΜΑ Education της Σχολής Εκπαίδευσης του Mediterranean College.
4ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο στο Mediterranean College
12.05.2016 10:50
Για 4η συνεχή χρονιά το Mediterranean College ανακοινώνει τη διοργάνωση Διεπιστημονικού Φοιτητικού Συνεδρίου (4th Student Excellence Conference) στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων για τους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.