Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Βεατρίκη Ψυχάρη και ο Γιώργος Βουτσίνος στο El Convento Del Arte

Η Βεατρίκη Ψυχάρη και ο Γιώργος Βουτσίνος στο El Convento Del Arte

Η Βεατρίκη Ψυχάρη και ο Γιώργος Βουτσίνος συναντιούνται σ' ένα "Πρώτο Ραντεβού" στο El Convento Del Arte.

Τα πρώτα ραντεβού- τα πιο γλυκά, τα πιο «δικά μας» Η Βεατρίκη και ο Γιώργος πέρασαν από σχολεία, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ωδεία, παρέες με κιθάρες και φωτιές στις παραλίες. Έγραψαν, έσβησαν, έσκισαν χαρτάκια με στίχους και μελωδίες. Τραγούδησαν σε πάρκα, μουσικές σκηνές και οικογενειακές συνάξεις. Και κάθε φορά που μιλούσαν για μουσική , χαμογελούσαν...

Ένα τυχαίο απόγευμα γνωρίστηκαν. Περπάτησαν την Οδό Ονείρων, έψαξαν τι έχει μείνει από τον «Άδωνι», έκαναν σχέδια με μια κουτσή κιθάρα και ταξίδεψαν με τα λόγια των ποιητών.

Και κάθε φορά που τραγουδούσαν τη μουσική, χαμογελούσαν... Έτσι αποφάσισαν να κάνουν αυτές τις βόλτες νυχτερινές και να τις μεταφέρουν πάνω σε μια σκηνή , να φτιάξουν τις διαδρομές τους χωρίς να ακολουθούν ταμπέλες, να τις ντύσουν με τα αγαπημένα τους τραγούδια και να αρχίσουν να μοιράζονται τις μελωδίες που λένε αλήθεια με όσους αγαπούν.

Σε ένα  «Πρώτο Ραντεβού» με ανθρώπους γνωστούς και αγνώστους, περαστικούς και μη, με το Χατζιδάκι, τον Κραουνάκη, τον Λειβαδά, τον Δεληβοριά, τη Μοσχολιού, τη Νέγκα και τη Βουγιουκλάκη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και τις φωνές τους να ζωγραφίζουν όσα κρατάει η καρδιά.

Με οδηγό τα ίδια τα τραγούδια και το φως που κρύβουν μέσα τους, η Βεατρίκη και ο Γιώργος ανεβαίνουν στη σκηνή του El Convento Del Arte, την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου και ενώνουν τους διαφορετικούς κόσμους σε έναν δικό τους, καινούριο και από την αρχή.

Το «Πρώτο Ραντεβού» έχει πάντα χαρά, αγωνία, γλύκα και ανυπομονησία. Ας το ζήσουμε μαζί!

Παίζουν οι: Στέλιος Βλασσόπουλος (Πιάνο), Γιάννης Δημάκος (Κιθάρες), Γιώργος Ντάνης (Κόντρα μπάσο), Μαρία Σαρρή (Φωτογραφία), Ευριπίδης Δεσποτίδης (Αφίσα)

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Κατσαρός στον Ιανό
14.02.2017 14:19
Ο Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνό του και την ορχήστρα του ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για πρώτη φορά, για να μας ταξιδέψει με τη μουσική του από το μιούζικαλ στο λαϊκό τραγούδι.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
09.01.2017 12:55
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την “πόρτα” της Κρητικής Μουσικής, ανεβαίνουν στην Αθήνα, τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιανουαρίου, για τρεις μουσικές παραστάσεις στο Σταυρού του Νότου Plus!
Τίποτα κακό δεν θυμάμαι - Γιώργος Δημητριάδης & Οι Μικροί Ήρωες
14.10.2016 13:16
Ο Γιώργος Δημητριάδης πριν δύο χρόνια έκλεισε τα 20 του χρόνια στη δισκογραφία ως δημιουργός, συνθέτης, τραγουδιστής και στιχουργός.
Όλα αλλάζουν: Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης στο Ρυθμός Stage
19.04.2016 13:51
Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης μετά τις πετυχημένες τους εμφανίσεις στο "Ρυθμός Stage", ανανεώνουν το ραντεβού τους την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 και υπόσχονται μία αξέχαστη βραδιά.
Οι Trio De Jazz live στο El Convento Del Arte
28.03.2016 13:35
Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, οι Trio De Jazz επανέρχονται στη μουσική σκηνή του El Convento Del Arte, για μία μόνο ζωντανή εμφάνιση.