Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Η Βεατρίκη Ψυχάρη και ο Γιώργος Βουτσίνος στο El Convento Del Arte

Η Βεατρίκη Ψυχάρη και ο Γιώργος Βουτσίνος στο El Convento Del Arte

Η Βεατρίκη Ψυχάρη και ο Γιώργος Βουτσίνος συναντιούνται σ' ένα "Πρώτο Ραντεβού" στο El Convento Del Arte.

Τα πρώτα ραντεβού- τα πιο γλυκά, τα πιο «δικά μας» Η Βεατρίκη και ο Γιώργος πέρασαν από σχολεία, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ωδεία, παρέες με κιθάρες και φωτιές στις παραλίες. Έγραψαν, έσβησαν, έσκισαν χαρτάκια με στίχους και μελωδίες. Τραγούδησαν σε πάρκα, μουσικές σκηνές και οικογενειακές συνάξεις. Και κάθε φορά που μιλούσαν για μουσική , χαμογελούσαν...

Ένα τυχαίο απόγευμα γνωρίστηκαν. Περπάτησαν την Οδό Ονείρων, έψαξαν τι έχει μείνει από τον «Άδωνι», έκαναν σχέδια με μια κουτσή κιθάρα και ταξίδεψαν με τα λόγια των ποιητών.

Και κάθε φορά που τραγουδούσαν τη μουσική, χαμογελούσαν... Έτσι αποφάσισαν να κάνουν αυτές τις βόλτες νυχτερινές και να τις μεταφέρουν πάνω σε μια σκηνή , να φτιάξουν τις διαδρομές τους χωρίς να ακολουθούν ταμπέλες, να τις ντύσουν με τα αγαπημένα τους τραγούδια και να αρχίσουν να μοιράζονται τις μελωδίες που λένε αλήθεια με όσους αγαπούν.

Σε ένα  «Πρώτο Ραντεβού» με ανθρώπους γνωστούς και αγνώστους, περαστικούς και μη, με το Χατζιδάκι, τον Κραουνάκη, τον Λειβαδά, τον Δεληβοριά, τη Μοσχολιού, τη Νέγκα και τη Βουγιουκλάκη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και τις φωνές τους να ζωγραφίζουν όσα κρατάει η καρδιά.

Με οδηγό τα ίδια τα τραγούδια και το φως που κρύβουν μέσα τους, η Βεατρίκη και ο Γιώργος ανεβαίνουν στη σκηνή του El Convento Del Arte, την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου και ενώνουν τους διαφορετικούς κόσμους σε έναν δικό τους, καινούριο και από την αρχή.

Το «Πρώτο Ραντεβού» έχει πάντα χαρά, αγωνία, γλύκα και ανυπομονησία. Ας το ζήσουμε μαζί!

Παίζουν οι: Στέλιος Βλασσόπουλος (Πιάνο), Γιάννης Δημάκος (Κιθάρες), Γιώργος Ντάνης (Κόντρα μπάσο), Μαρία Σαρρή (Φωτογραφία), Ευριπίδης Δεσποτίδης (Αφίσα)

Σχετικές ειδήσεις
Οι Trio De Jazz live στο El Convento Del Arte
28.03.2016 13:35
Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, οι Trio De Jazz επανέρχονται στη μουσική σκηνή του El Convento Del Arte, για μία μόνο ζωντανή εμφάνιση.
Η Ελένη των φεγγαριών: Η Ελένη Δήμου ζωντανά στο El Convento Del Arte
15.02.2016 12:33
Η Ελένη των φεγγαριών θα εμπιστευτεί και στους φίλους της τα δικά της μουσικά μυστικά και θα σεργιανίσει μαζί σας στου φεγγαριού τους δρόμους για τέσσερεις Παρασκευές 19 & 26 Φεβρουαρίου, 4 & 11 Μαρτίου 2016 στο El Convento Del Arte.
O Δημήτρης Βασιλάκης με την Κατερίνα Πολέμη live στο El Convento Del Arte
10.02.2016 13:02
Μια μίξη από καινούργιες συνθέσεις της Κατερίνας Πολέμη και του Δημήτρη Βασιλάκη καθώς και αγαπημένα jazz & brazilian standards, παλιά swing, bossa nova & samba έρχονται για μια hot Παρασκευή στο El Convento Del Arte, στις 12 Φεβρουαρίου 2016.
Ο Δημήτρης Βασιλάκης live στο El Convento Del Arte
19.11.2015 14:40
Ο Δημήτρης Βασιλάκης θα εμφανιστεί για ένα live στο El Convento Del Arte παρέα με την Τέρη Βακιρτζόγλου, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015.
Νίκος Ξύδης, Βαλέρια Κουρούπη και Apotihans live στο El Convento Del Arte
17.11.2015 12:42
Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, ο Νίκος Ξύδης, η Βαλερία Κουρούπη και οι Apotihans εμφανίζονται σε μια μουσική παράσταση διαφορετική από τις άλλες στο El Convento Del Arte.