Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τα απογεύματα της Κυριακής υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για να παρακολουθήσουν μια φαντασμαγορική παράσταση για όλη την οικογένεια. “Το Ταξίδι της ζωής…”, από την Κυριακή 7 Φεβρουάριου στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου και για 8 μοναδικές παραστάσεις.

«Το Ταξίδι της ζωής…», σε κείμενο και σκηνοθεσία του Αντώνη Πασβάντη, είναι ένα πρωτότυπο μουσικοθεατρικό έργο που αναμειγνύει τον λόγο, το τραγούδι και τη ζωντανή μουσική με τα άκρως εντυπωσιακά στοιχεία του τσίρκου, σε ένα πλούσιο σε μηνύματα κείμενο για το θάρρος, την εσωτερική δύναμη, το σεβασμό και την αγάπη.

Κορυφαίοι ακροβάτες και performers της χώρας συνεργάζονται αρμονικά και δημιουργούν μια θεαματική παράσταση που αναδεικνύει, με ύφος συμβολικό, τη σύνδεση της τέχνης τους με την ίδια τη ζωή, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης!

Φωτιές, ξυλοπόδαροι, ζογκλερικά, μονόροδα, εναέριες χορογραφίες και τολμηρά ακροβατικά θα συναρπάσουν τους θεατές που θα δουν επί σκηνής να δημιουργείται ένας καινούριος, μαγικός κόσμος και θα γίνουν συνοδοιπόροι των ηρώων στο μαγικό τους ταξίδι!

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Αντώνης Πασβάντης
Σκηνικά: Δημήτρης Σαρλάνης
Πρωτότυπη Μουσική – Μουσική Επιμέλεια: Ειρήνη Αναστασίου
Βοηθός Κινησιολογίας: Γιάννα Αλαμάνου

Διανομή: Πασβάντης Αντώνης, Σταμάτης Πακάκης, Χρόνης Tόμπορης, Αγγελική Μερεντίτη, Blakemore O’Neil, Ειρήνη Αναστασίου

Τσέλο – Ακορντεόν: Ειρήνη Αναστασίου, Φλάουτο-Τρομπόνι: Σταμάτης Πακάκης

Φωτογραφίες: Γιάννης Καλυβάς, Γιάννης Κωβαίος
Video – Trailer: Constantine Numberless
Ηχογράφηση-Μίξη: Studio Ανάδυσις, με τη βοήθεια του Αλέξανδρου και του Γιώργου Παντελιά
Παραγωγή: Deva Performing Arts
Οργάνωση: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Διάρκεια παράστασης: 85 λεπτά