Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Τα Χριστούγεννα εκπέμπουν ΣΩΣ! Πώς ξέβαψε ο Άη Βασίλης…; Πώς;;;

Τα Χριστούγεννα εκπέμπουν ΣΩΣ!  Πώς ξέβαψε ο Άη Βασίλης…; Πώς;;;

Το πρώτο ελληνικό μουσικοθεατρικό κόμικ διαθέσιμο στο App Store & στο Google PlayTM που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους!

 

Πώς μπλέκονται άραγε οι  Γιάννης Ζουγανέλης, Γρηγόρης Βαλτινός , Νένα Μεντή , Δημήτρης Κουρούμπαλης, Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Καρακάση, Γεράσιμος Γεννατάς, Στέφανος Λώλος, Παύλος Κατσιβέλης, Μαρία Βασιλοπούλου σε αυτήν την ιστορία? Ποιος ευθύνεται για του κόκκινου την ομηρία?

 

Μέσα από ένα μουσικοθεατρικό κόμικ - από πατημένα 6...  έως όσο κανείς αντέξει! - με 13 εξαιρετικούς ηθοποιούς, 11 απολαυστικά τραγούδια και  ηχητική δραματοποίηση σε δύο γλώσσες (GR-EN) με κείμενο για παράλληλη ανάγνωση, όλα μπορούν να συμβούν!

 

Μια  φρέσκια, πρωτότυπη, αμιγώς ελληνική εφαρμογή, έτοιμη να κατέβει στα smartphones και στα tablets σας: «Τα Χριστούγεννα εκπέμπουν ΣΩΣ! Πώς ξέβαψε ο Άη Βασίλης…; Πώς;;;» (Αγγλικός τίτλος: “A Christmas SOS! Santa Claus left Colorless!”)

 

Ένα βιβλίο για τον "Εγωισμό"... Ή μάλλον ένα musical για τον "Εγωισμό"...  Ή και τα δύο!

Μια διπλή πρόκληση για όσους ψάχνουν παραμύθια που λένε όλη την αλήθεια…  

Σημασία δεν έχει αν είναι γιορτές…  Μια αλήθεια για όλες τις εποχές!

 

Όλα ξεκίνησαν ένα Χριστουγεννιάτικο πρωινό, όταν ο Εαυτούλης, εκείνος ο ήρωας ο αδυνατούλης που κουβαλάει όλου του κόσμου τα «Εγώ», αποφάσισε να πάει στο γιατρό! Η πλάτη του, από ευθεία, κύμα έγινε σε τρικυμία… «Ραχιαία Εγωτοτροπία»: πάθηση ψυχοσωματική! Δεν υπάρχει συνταγή, ούτε φαρμακευτική αγωγή…! Και τώρα τί;;; Όλα αυτά τα «Εγώ» στην πλάτη θα του μείνουν αμανάτι;;; Ο Δόκτωρ Έκτωρ θα τον στείλει μονομιάς στον Άη Βασίλη! Άραγε θα τον γιατρέψει; Τον «Εγωισμό» θα συμμαζέψει; Η καμπούρα του θα φύγει; Έστω, να του μείνει λίγη! Κάτι στραβώνει στην πορεία και πρώτο θέμα στα δελτία: «Τα Χριστούγεννα εκπέμπουν ΣΩΣ! Πώς ξέβαψε ο Άη Βασίλης…; Πώς;;;»! Του κόκκινου η ομηρία, πώς μπλέκεται στην ιστορία; Την υπόθεση αναλαμβάνει ο γνωστός Ντετέκτιβ ΣΩΣ…

 

Σύλληψη - Κείμενο/ Στίχοι - Σκηνοθεσία: Αναστασία Στυλιανίδη

Μουσική Σύνθεση: Γιάννης Μακρίδης

Εικονογράφηση: Βαγγέλης Χαλκίτης

Ανάπτυξη εφαρμογής: Ισαάκ Τσελεπής

Παραγωγή: Artiots, Νικολέττα Σιδέρη - Αναστασία Στυλιανίδη

 

Παίζουν  (GR - με σειρά εμφάνισης): Γιάννης Ζουγανέλης, Γρηγόρης Βαλτινός, Νένα Μεντή, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Καρακάση, Γεράσιμος Γεννατάς, Στέφανος Λώλος, Άγιος Βασίλης και Φωνητικά: Παύλος Κατσιβέλης - Μαρία Βασιλοπούλου (JazzMatazz)


Παίζουν  (ΕΝ - με σειρά εμφάνισης): Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Δρόσος, Μελισσάνθη Μαχούτ, Στέφανος Λώλος, Άγιος Βασίλης και Φωνητικά: Παύλος Κατσιβέλης  - Μαρία Βασιλοπούλου (JazzMatazz)

 

Το ωραιότερο και πιο πρωτότυπο δώρο τις ημέρες των γιορτών και όχι μόνο… Μη χάνετε καιρό! Κατεβάστε το…  με ούτε 5€!

 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Τα παιδιά του Μπαχ: μουσικοθεατρικό αναλόγιο στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.03.2016 17:09
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί τα Σάββατα 2 και 9 Απριλίου 2016 στο μουσικοθεατρικό αναλόγιο, για όλη την οικογένεια, με τίτλο Τα παιδιά του Μπαχ.
Χριστούγεννα στο Θέατρο της Ημέρας: Εργαστήρια και θεατρικά παιχνίδια για παιδιά
07.12.2015 11:36
Το Θέατρο της Ημέρας έβαλε τα γιορτινά του…και ετοίμασε για τους μικρούς του φίλους ένα πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις, εργαστήρια κατασκευών και θεατρικά παιχνίδια για τις μέρες των διακοπών.
Χριστούγεννα με Φωταέριο: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σχολικές ομάδες
25.11.2015 15:25
Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, εικαστικό εργαστήρι και πολλή φαντασία συνθέτουν τα «Χριστούγεννα με φωταέριο», που πραγματοποιείται καθημερινά για σχολικές ομάδες από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 23 Δεκεμβρίου 2015 στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.
Η Βασίλισσα του Χιονιού τα Χριστούγεννα στη Στέγη!
25.11.2015 14:44
Η βασίλισσα του χιονιού, μια ιστορία πίστης, αγάπης και ενηλικίωσης ζωντανεύει σε ένα πρωτότυπο μουσικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους και παρουσιάζεται στη Στέγη από 22 έως 30 Δεκεμβρίου 2015.
Ιστορίες για δικά μου Χριστούγεννα - Μάνος Κοντολέων
10.11.2015 11:16
Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Ιστορίες για δικά μου Χριστούγεννα του Μάνου Κοντολέων σε εικονογράφηση της Φωτεινής Στεφανίδη