Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Μia La sto Mixer

Μia La sto Mixer
Οι ροκ και ποπ μουσικές αποχρώσεις συναντούν το ελληνικό στοιχείο, το παλιό βρίσκει το καινούργιο και οι Mia la sto mixer κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 16 Φλεβάρη στο Art House και φυσικά κάθε Παρασκευή στο Up Stage Γυάλινο Μουσικό θέατρο!

Πρόκειται για ένα νέο ανατρεπτικό μουσικό σχήμα που έρχεται να χρωματίσει με μια δική του μουσική άποψη τις βραδιές μας. Οι Mia la sto mixer παίζουν μουσική που δεν γνωρίζει σύνορα και ταμπέλες. Ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, διασκευασμένα με μοναδικό τρόπο από πέντε μουσικούς που δεν φοβούνται να πειραματιστούν. Όλα σε ηλεκτρικές δυνατές εκτελέσεις δημιουργώντας ατμόσφαιρα από πάρτι γεμάτη εκπλήξεις.
 
Οι Mia la sto mixer αποτελούνται από τους: Σωτήρη Καστάνη στην κιθάρα και το τραγούδι, Νίκο Χαλιωρή είσης σε κιθάρα και τραγούδι, στο μπάσο ο Γιώργος Βίνιος, στα τύμπανα και το τραγούδι ο Νίκος Παγώνης και φυσικά δεν μπορεί να λείπει από μια ανδρική παρέα και η γυναικεία φιγούρα στο τραγούδι η Μαίρη Στεφανακίδη.

 

Σχετικές ειδήσεις
Εσπεράντο, τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας, με τον Δημήτρη Μυστακίδη στο Σταυρό του Νότου
20.10.2016 16:44
Με συνοδοιπόρο του τη λαϊκή κιθάρα, ο Δημήτρης Μυστακίδης μάς ταξιδεύει και φέτος στον κοινό μας μουσικό τόπο, το αστικό λαϊκό τραγούδι και, “μιλώντας μας Εσπεράντο”, μας μεταφέρει τη μοναδική αύρα του ρεμπέτικου.
Το Αστικό Λαϊκό τραγούδι στον 20ό αιώνα: Μουσική παράσταση στις 1002 Νύχτες
06.04.2016 14:41
Τις Κυριακές 10, 17 και 24 Απριλίου 2016, οι "1002 Νύχτες" φιλοξενούν την μουσική παράσταση «Το Αστικό Λαϊκό Τραγούδι στον 20ό αιώνα».
Μουσική για το νέο κόσμο από το ARTéfacts Ensemble και τους Όχι Παίζουμε στη Στέγη
04.04.2016 16:40
Ένα καινούριο μουσικό πείραμα γεννιέται στη φιλόξενη γειτονιά της Στέγης με ξεχωριστό ρυθμό από το μουσικό σύνολο ARTéfacts, την ομάδα παραστατικών τεχνών Όχι Παίζουμε και αληθινά βιώματα.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Τα τραγούδια μας: Αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.01.2016 10:37
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης») το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, ώρα 8.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία «Τα τραγούδια μας», ένα αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι, τη μουσική κληρονομιά που σημάδεψε τον 20ο και επεκτάθηκε στον 21ο αιώνα, σύμβολο ενός αγώνα αλλά και βιωματική έκφραση πολλών γενεών.