Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Μia La sto Mixer

Μia La sto Mixer
Οι ροκ και ποπ μουσικές αποχρώσεις συναντούν το ελληνικό στοιχείο, το παλιό βρίσκει το καινούργιο και οι Mia la sto mixer κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 16 Φλεβάρη στο Art House και φυσικά κάθε Παρασκευή στο Up Stage Γυάλινο Μουσικό θέατρο!

Πρόκειται για ένα νέο ανατρεπτικό μουσικό σχήμα που έρχεται να χρωματίσει με μια δική του μουσική άποψη τις βραδιές μας. Οι Mia la sto mixer παίζουν μουσική που δεν γνωρίζει σύνορα και ταμπέλες. Ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, διασκευασμένα με μοναδικό τρόπο από πέντε μουσικούς που δεν φοβούνται να πειραματιστούν. Όλα σε ηλεκτρικές δυνατές εκτελέσεις δημιουργώντας ατμόσφαιρα από πάρτι γεμάτη εκπλήξεις.
 
Οι Mia la sto mixer αποτελούνται από τους: Σωτήρη Καστάνη στην κιθάρα και το τραγούδι, Νίκο Χαλιωρή είσης σε κιθάρα και τραγούδι, στο μπάσο ο Γιώργος Βίνιος, στα τύμπανα και το τραγούδι ο Νίκος Παγώνης και φυσικά δεν μπορεί να λείπει από μια ανδρική παρέα και η γυναικεία φιγούρα στο τραγούδι η Μαίρη Στεφανακίδη.

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
24.01.2017 16:14
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Μ' αρέσει να ζω».
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Λευτέρης Ελευθερίου και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
25.11.2016 15:33
Αγαλματάκια Ακούνητα, Αμίλητα, Αγέλαστα. Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σας προσκαλεί στην πιο αναπάντεχη και ξεκαρδιστική συνάντηση αυτού του χειμώνα: Ο Λευτέρης Ελευθερίου, γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του, καθώς εκτός από ηθοποιός εντυπωσιάζει με το τραγούδι αλλά και με τις μιμήσεις του, θα συναντήσει τον «άνθρωπο - ορχήστρα», Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο. Δύο πολυδιάστατοι καλλιτέχνες, μοναδικοί ο καθένας στο είδος του, διαφορετικοί αλλά με κοινά χαρακτηριστικά το χιούμορ και την παιχνιδιάρικη διάθεση, θα σας ταξιδέψουν με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη μουσική με την πρόζα.
Το Αστικό Λαϊκό τραγούδι στον 20ό αιώνα: Μουσική παράσταση στις 1002 Νύχτες
06.04.2016 14:41
Τις Κυριακές 10, 17 και 24 Απριλίου 2016, οι "1002 Νύχτες" φιλοξενούν την μουσική παράσταση «Το Αστικό Λαϊκό Τραγούδι στον 20ό αιώνα».
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!