Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Angelos Krallis Acoustic Room ft. Chickn @ Bios.Tesla

Angelos Krallis Acoustic Room ft. Chickn @ Bios.Tesla

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 το Αcoustic Room μυείται στο #chicknism. Ο Άγγελος Κράλλης καλεί τους υπόλοιπους Chickn στο BIOS.ΤESLA για να δημιουργήσουν όλοι μαζί μία ζωντανή ακουστική Chickn εντύπωση!

 

Angelos Krallis

 

O Άγγελος Κράλλης είναι μουσικός και εικαστικός που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Τραγουδάει, παίζει κιθάρες και synths στους Chickn, ενώ παράλληλα δουλεύει πάνω σε αρκετά side projects καθώς και στον solo δίσκο του που θα ηχογραφηθεί μέσα στο 2016. Σε αυτά τα Αcoustic Room sessions, θα παρουσιάσει την ετερόκλητη μουσική του διαδρομή, με την βοήθεια διαφόρων συναρπαστικών συνεργατών του. Σε κάθε room session θα μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά limited κυκλοφορίες σε κασέτα, που θα περιέχουν υλικό που σχετίζεται με το live που θα παρουσιάζει κάθε φορά.

 

Το  ομώνυμο ντεμπούτο της μπάντας Chickn θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Inner Ear Records.

 

Acoustic Room

 

Κάθε Τετάρτη το Tesla παρουσιάζει το Acoustic Room, μία φιλική βραδιά όπου κάθε φορά, ένας αγαπημένος μας καλλιτέχνης, θα γίνεται οικοδεσπότης του Acoustic Room για μία σειρά συνεχόμενων εμφανίσεων, ξεναγώντας μας στο μουσικό του σύμπαν. Αγαπημένα τραγούδια σε σπάνιες ακουστικές εκδοχές και έκτακτοι καλεσμένοι κάνουν το Acoustic Room μια ξεχωριστή εμπειρία! 

Σχετικές ειδήσεις
The Lost Track, από τους Alex Drakos Trio στο Bios
12.12.2016 16:50
Οι Alex Drakos Trio, ένα από τα νεότερα αλλά πλέον εντυπωσιακά ελληνικά jazz σχήματα, έρχεται στο Tesla Bar του Bios, για μια σειρά από εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την παράσταση “The Lost Track”.
Οι Chickn live στο Gagarin 205
14.10.2016 14:40
Οι Chickn θα εμφανιστούν για ένα live στο Gagarin 205 την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, με special guests τους A Victim Of Society.
Το ομώνυμο ντεμπούτο των Chickn είναι γεγονός!
11.10.2016 12:07
Το “Chickn” κυκλοφορεί σε διπλό βινύλιο με bonus cd και digital album από την Inner Ear. διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο ψηφιακό κατάστημα της Inner Ear και στη σελίδα μας στο Bandcamp
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.
George Gaudy and SUN στο Acoustic room του Bios
04.03.2016 12:55
O George Gaudy αναλαμβάνει το Acoustic Room για μία και μοναδική φορά την Τετάρτη 9 Μαρτίου.