Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Deus Ex Machina live

Deus Ex Machina live
Η πιο διαχρονική μπάντα της εγχώριας rock σκηνής, η πιο αγαπητή και δημοφιλής με πιστούς οπαδούς και ίσως το πιο ιστορικό εν ενεργεία σχήμα της ελληνικής σκηνής εφόσον συνεχίζουν να μας ξεσηκώνουν εδώ και 20 χρόνια live στο An Club.

Οι Deus Ex Machina σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 1989 στην Αθήνα από τον Δημήτρη Σπυρόπουλο και τον Δημήτρη Μάνθο. Ο Σπυρόπουλος και ο τωρινός drummer Γιάννης Βεναρδής υπήρχαν στην ελληνική punk σκηνή από τις αρχές των 80\'s. Πρόκειται για μια καταιγιστική punkrock/hardcore μπάντα που όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει πάνω από 500 lives παρά την σχετικά περιορισμένη της δισκογραφία . Είναι αναγνωρισμένοι και στο εξωτερικό ως ένα από τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά σχήματα του είδους.

Στη συναυλία θα παρουσιάσουν παλιά, πασίγνωστα κομμάτια που δίκαια θεωρούνται ύμνοι από πολλούς, καθώς και καινούργια εκρηκτικά κομμάτια, που αποδεικνύουν πως οι Deus Ex Machina έχουν ακόμη να πουν πολλά. Την συναυλία ανοίγουν οι εκρηκτικοί Ducky Boyz.

Σχετικές ειδήσεις
Αναβολή - Η Αλέξια live στο Ηρώδειο
06.09.2016 10:09
Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα, εκπληρώνει την επιθυμία χιλιάδων θαυμαστών της όλων των ηλικιών, να τραγουδήσει μία επιλογή απ' όλο της το ρεπερτόριο, σε μία συναυλία – Ρετροσπεκτίβα στο Ηρώδειο - Η συναυλία αναβάλλεται
Γλυκερία, Δημήτρης Μπάσης και Ελένη Πέτα για μία συναυλία στο Φράγμα Θέρμης
18.08.2016 11:25
Η σπουδαία μας ερμηνεύτρια Γλυκερία, διαχρονική και κλασσική, παρέα με τον Δημήτρη Μπάση, μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών, και την χαρισματική τραγουδίστρια Ελένη Πέτα, μάς καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι για μια ξεχωριστή βραδιά αυθεντικής διασκέδασης.
Dimitris Kalantzis Quartet feat. Dimitris Tsakas live στο Τρένο στο Ρουφ
05.04.2016 13:14
Σταθερή αξία μεταξύ των γνωστών jazzmen της ελληνικής σκηνής, ο Δημήτρης Καλαντζής, από τους πιστούς φίλους του Τρένου στο Ρουφ, μας προσφέρει μία συναρπαστική νύχτα, γεμάτη με τζαζ μελωδίες.
Η Ματούλα Ζαμάνη live στο Σταυρό του Νότου
04.02.2016 14:32
Η Ματούλα Ζαμάνη, η εμβληματική performer με την αστείρευτη ενέργεια και το ευαίσθητο χιούμορ ξεκινάει τις εμφανίσεις της στην Αθήνα, παρέα με τους πιστούς πολύτιμους σωματοφύλακες.
Η Ματούλα Ζαμάνη για μία εμφάνιση στο Fix Factory of Sound
21.01.2016 13:14
Η Ματούλα Ζαμάνη, η εμβληματική performer με την αστείρευτη ενέργεια και το ευαίσθητο χιούμορ ξεκινάει τις χειμερινές περιπέτειες με τους πιστούς πολύτιμους σωματοφύλακες, και στις 30 Ιανουαρίου 2016 θα βρίσκεται στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη. Guest: ΓΩΓΑ