Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Deus Ex Machina live

Deus Ex Machina live
Η πιο διαχρονική μπάντα της εγχώριας rock σκηνής, η πιο αγαπητή και δημοφιλής με πιστούς οπαδούς και ίσως το πιο ιστορικό εν ενεργεία σχήμα της ελληνικής σκηνής εφόσον συνεχίζουν να μας ξεσηκώνουν εδώ και 20 χρόνια live στο An Club.

Οι Deus Ex Machina σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 1989 στην Αθήνα από τον Δημήτρη Σπυρόπουλο και τον Δημήτρη Μάνθο. Ο Σπυρόπουλος και ο τωρινός drummer Γιάννης Βεναρδής υπήρχαν στην ελληνική punk σκηνή από τις αρχές των 80\'s. Πρόκειται για μια καταιγιστική punkrock/hardcore μπάντα που όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει πάνω από 500 lives παρά την σχετικά περιορισμένη της δισκογραφία . Είναι αναγνωρισμένοι και στο εξωτερικό ως ένα από τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά σχήματα του είδους.

Στη συναυλία θα παρουσιάσουν παλιά, πασίγνωστα κομμάτια που δίκαια θεωρούνται ύμνοι από πολλούς, καθώς και καινούργια εκρηκτικά κομμάτια, που αποδεικνύουν πως οι Deus Ex Machina έχουν ακόμη να πουν πολλά. Την συναυλία ανοίγουν οι εκρηκτικοί Ducky Boyz.

Σχετικές ειδήσεις
Αναβολή - Η Αλέξια live στο Ηρώδειο
06.09.2016 10:09
Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα, εκπληρώνει την επιθυμία χιλιάδων θαυμαστών της όλων των ηλικιών, να τραγουδήσει μία επιλογή απ' όλο της το ρεπερτόριο, σε μία συναυλία – Ρετροσπεκτίβα στο Ηρώδειο - Η συναυλία αναβάλλεται
Γλυκερία, Δημήτρης Μπάσης και Ελένη Πέτα για μία συναυλία στο Φράγμα Θέρμης
18.08.2016 11:25
Η σπουδαία μας ερμηνεύτρια Γλυκερία, διαχρονική και κλασσική, παρέα με τον Δημήτρη Μπάση, μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών, και την χαρισματική τραγουδίστρια Ελένη Πέτα, μάς καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι για μια ξεχωριστή βραδιά αυθεντικής διασκέδασης.
Καλοκαιρινή συναυλία στο Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας
25.07.2016 12:19
Tο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας, στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων του, διοργανώνει συναυλία την Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016 και ώρα 9.00 μ.μ., με τρεις σολίστ διεθνούς κύρους.
3 Χιλιετίες Ελληνική Μουσική: συναυλία από τον ΛύρΑυλο στο Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου-Χολαργού
08.07.2016 17:13
Ο ΛύρΑυλος μας προσκαλεί στη συναυλία "3 χιλιετίες ελληνικής μουσικής". Με μια πανδαισία ήχων από 30 αρχαιοελληνικά και παραδοσιακά όργανα, το μουσικό σχήμα ταξιδεύει το κοινό στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα.
Dimitris Kalantzis Quartet feat. Dimitris Tsakas live στο Τρένο στο Ρουφ
05.04.2016 13:14
Σταθερή αξία μεταξύ των γνωστών jazzmen της ελληνικής σκηνής, ο Δημήτρης Καλαντζής, από τους πιστούς φίλους του Τρένου στο Ρουφ, μας προσφέρει μία συναρπαστική νύχτα, γεμάτη με τζαζ μελωδίες.