Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Βαγγέλης Καζαντζής & Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου Club

Βαγγέλης Καζαντζής & Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου Club

Ο Βαγγέλης Καζαντζής ξεκινά τις χειμερινές του εμφανίσεις με πρώτο σταθμό την Αθήνα. Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, ο ξεχωριστός τραγουδοποιός ανεβαίνει στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου (Club), για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα , με τη συμμετοχή του Χρήστου Θηβαίου.

 

Πλαισιωμένος από τους μουσικούς, Τάσο Πέππα (τύμπανα), Διονύση Μακρή (μπάσο) και Ερμόλαο Κατζουρίδη (πνευστά), ο Βαγγέλης Καζαντζής θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφική διαδρομή «Της γης το μυστικό» (Puzzlemusik, 2010) και «Έξω απ’ τα μέτρα» (MinosEmi, 2014), επιλεγμένες διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια από τον δίσκο που ηχογραφεί αυτόν τον καιρό.

 

Ανανεωμένος ήχος, δυνατές ερμηνείες και μια ατμοσφαιρική βραδιά που θα κορυφωθεί με τη συνάντηση επί σκηνής των δυο καλλιτεχνών.

 

Βαγγέλης Καζαντζής | σάζι, κιθάρα, φωνή

Τάσος Πέππας | τύμπανα

Διονύσης Μακρής | μπάσο

Ερμόλαος Κατζουρίδης | σαξόφωνο (άλτο & τενόρο), κλαρίνο

Γιάννης Ταβουλάρης | ηχοληψία 

Σχετικές ειδήσεις
Χρήστος Νινιός, Αργύρης Λούλατζης, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου Club
18.01.2017 12:15
Ο Χρήστος Νινιός, ο Αργύρης Λούλατζης και η Μάγδα Βαρούχα, τρεις από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που μας έχουν ήδη δώσει το προσωπικό τους μουσικό στίγμα και έχουν ξεχωρίσει, συναντιούνται για πρώτη φορά στο Σταυρό του Νότου και παρουσιάζουν για δύο μοναδικές βραδιές, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια δικά τους, αλλά και ιδαίτερες διασκευές.
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Ας έρθει τώρα η βροχή: Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στο Σταυρό του Νότου club
14.04.2016 13:55
Στις 19 Απριλίου ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ «Ας έρθει τώρα η βροχή» στο club του Σταυρού του Νότου.
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ζωντανά στο Ίλιον Plus
29.02.2016 14:47
Ο Βαγγέλης Καζαντζής αφήνει για λίγο τις ηχογραφήσεις του νέου του άλμπουμ και ανεβαίνει στη σκηνή του Ίλιον Plus, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.