Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Fanela Rige -Ξαναγύρισε

Fanela Rige -Ξαναγύρισε
Ένα νέο pop-rock συγκρότημα κάνει το ντεμπούτο του στην μουσική σκηνή με το cd single Ξαναγύρισε που θα κυκλοφορήσει από την Universal Music / Plus Rec.

Οι Fanela Rige δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο του 2007. Η πρωτοβουλία ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, μέσα από την δυνατή συνεργασία του Γιάννη Τσιμπερίδη (φωνή) και του Αλέξανδρου Ραΐδη (πλήκτρα) στον χώρο των live. Με την ένταξη του Μάριου Γεροτόλιου (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρη Χριστώνη (μπάσο) και του Γιώργου Κυριακίδη (τύμπανα), θέσπισαν μια άρτια μουσική σύνθεση και ουσιαστικά την δημιουργία των Fanela Rige.
       
Με δροσερή διάθεση και νεανικό χαρακτήρα κινούνται στο χώρο της ελληνικής κυρίως rock - pop σκηνής. Το όνομα απεικονίζει τον πολυπαραμετρικό παιχνιδιάρικο τους χαρακτήρα, καθώς και την θετική ενέργεια που διοχετεύουν σε κάθε τους live.

Όλα τα μέλη της μπάντας διανύουν μία πολύχρονη επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μουσικής και των live παραστάσεων, η οποία συνεχίζεται πλέον σε κοινό παρονομαστή. Δικαίως μέσω των πολυσυζητημένων εμφανίσεων τους έχουν χαρακτηριστεί ως το πιο ανατρεπτικό και ανερχόμενο group με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

 

Σχετικές ειδήσεις
Athena -
09.08.2016 13:39
Η περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Athena (Αθηνά Ανδρεάδη) συνεχίζει μετά την πολύχρονη επιτυχία της στη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη, κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο της στις ΗΠΑ με το νέο άλμπουμ «Ready for the Sun», που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2017.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Λαϊκή παραδοσιακή μουσική από το Ιράν με τους Saba στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.03.2016 10:25
Το βραβευμένο συγκρότημα Σαμπά [Saba] έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό ένα μεγάλο φάσμα οργανικών και φωνητικών συνθέσεων της ιρανικής μουσικής.
Σύγχρονη μουσική χωρίς κώδικες: Ολοήμερο αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
15.02.2016 15:42
Ο Θόδωρος Αντωνίου, το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής, ο Χρίστος Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος προτείνουν στο κοινό το ολοήμερο αφιέρωμα «Σύγχρονη μουσική χωρίς κώδικες», που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2016 (12:30 – 23:00) στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος και στην Αίθουσα Banquet.
Tora: Το ντεμπούτο άλμπουμ του Alex Drakos Trio
22.12.2015 17:06
Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 κυκλοφορεί από την Puzzlemusik το ντεμπούτο άλμπουμ του Alex Drakos Trio με τίτλο "Tora".