Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Παίζω και μαθαίνω για την οικονομία, στον Πολυχώρο Άγκυρα

Παίζω και μαθαίνω για την οικονομία, στον Πολυχώρο Άγκυρα

Στο παιδικό στέκι της Άγκυρας, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν για μία ώρα μέσα από το κουκλοθέατρο , τη ζωγραφική, τις κατασκευές, την ποιοτική παιδική λογοτεχνία ...

 

Τα μηνύματα των βιβλίων γύρω από πολύτιμες γνώσεις και τις αξίες της ζωής , μεταφέρονται στα παιδιά, μέσα από την εμψύχωση της κούκλας και τη διάδραση με τους μικρούς μας φίλους.

 

Τα παιδιά βάζουν σε ενέργεια την σκέψη και την κρίση τους και συμμετέχουν τα ίδια με τον πιο ευχάριστο τρόπο... παίζοντας!

 

Κάθε Σάββατο εξελίσσεται και μια διαφορετική ιστορία!

 

Επιπλέον έκπτωση 15% σε περίπτωση αγορών βιβλίων των εκδόσεών μας τη συγκεκριμένη ημέρα.

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

(για παιδιά 6-10 ετών)

 

Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό-δημιουργικό πρόγραμμα που προσφέρει πολύτιμη γνώση.

 

Ο Πολυχώρος Άγκυρα, σε συνεργασία με την ομάδα ΟΟP-art, προσφέρει στους μικρούς μας φίλους ένα πρωτότυπο βιωματικό εργαστήρι .

 

Μέσα από διασκεδαστικά δρώμενα (κουκλοθέατρο, αφήγηση , παιχνίδια ρόλων) και δημιουργικές δράσεις (ζωγραφική, κατασκευές) τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο της οικονομίας και αποκτούν χρήσιμες γνώσεις για το ταξίδι της ζωής τους.

 

Η οικονομία αποτελεί μια βασική συνιστώσα της καθημερινής ζωής των ανθρώπων – έτσι, τα παιδιά εξοικειώνονται από νωρίς με τις βασικές έννοιες της ώστε να γίνουν πιο συνειδητοί πολίτες, καταναλωτές και επαγγελματίες του αύριο.

 

 Οι μικροί μας φίλοι θα κατανοήσουν τη χρησιμότητα των ορθολογικών επιλογών σε αντιδιαστολή με τις απερίσκεπτες επιλογές, καθώς και τις έννοιες της αποταμίευσης και του οικονομικού προγραμματισμού.

 

Σχεδιασμός προγράμματος: Αιμιλία Εμμανουήλ, ειδικευμένη στον σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτιστικών-εκπαιδευτικών προγραμμάτων (ΜΑ Cultural management)

 

Πέντε συναντήσεις (κάθε Σάββατο, από 3 έως 31 Οκτωβρίου 2015)

 

Όριο συμμετοχής: 20 παιδιά

Σχετικές ειδήσεις
Παίζω κρυφτό - Ingela Peterson Arrhenius
01.02.2017 13:33
Οι εκδόσεις Ίκαρος εγκαινιάζουν τη νέα σειρά προσχολικών βιβλίων «Παίζω κρυφτό» της Ingela Peterson Arrhenius με δύο τίτλους: Πού είναι ο κύριος Λιοντάρης; και Πού είναι η κυρία Πασχαλίτσα;.
Θέατρο σκιών Καραγκιόζη στον Πολυχώρο Άγκυρα
23.01.2017 10:33
Ο Πολυχώρος Άγκυρα, σας προσκαλεί, να κάνετε ξεχωριστά τα Σάββατα των παιδιών σας μέσα από τις ιστορίες του Καραγκιόζη, με τον Άθω Δανέλλη, του πιο αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων.
Έκθεση παλιών παιχνιδιών στον Πολυχώρο Άγκυρα
30.11.2016 13:12
Ο Πολυχώρος Άγκυρα από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, παρουσιάζει μια έκθεση παλιού και σπάνιου παιχνιδιού από τη συλλογή του Βασίλη Κούλογλου.
Ένας δράκος στην κάλτσα μου, από το Κουκλοθέατρο Καραμπόλα στο Θέατρο της Κούκλας
26.09.2016 15:11
Το Κουκλοθέατρο Καραμπόλα παρουσιάζει στο Θέατρο της Κούκλας την παιδική παράσταση Ένας δράκος στην κάλτσα μου, από τις 2 Οκτωβρίου 2016.
Καραγκιόζης με τον Άθω Δανέλλη στον πολυχώρο Άγκυρα
22.09.2016 13:14
Ο Καραγκιόζης «ξαναχτυπά» από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στο Παιδικό Στέκι του Πολυχώρου ΑΓΚΥΡΑ.