Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Μουσική Σκηνή Αυλαία και το Γενάρη

Μουσική Σκηνή Αυλαία και το Γενάρη
Πλούσιος και ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου στην μουσική σκηνή Αυλαία . Τα Μακρινά Ξαδέλφια, η Λιζέτα Καλημέρη , ο Κώστας Παυλίδης, η Martha Moreleon , ο Αντώνης Απέργης, ο Βαγγέλης Γιαννάκης, η Αφεντούλα Ραζέλη και άλλοι θα δώσουν μοναδικές συναυλίες ...

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου
Τα Μακρινά Ξαδέρφια

Τα Μακρινά Ξαδέρφια στην Αυλαία.Με φρέσκο δυναμικό και νέους πειραματισμούς στο ανακάτεμα ήχων που ενώνει το πάθος του κιθαριστικού φλαμένκο με την ευαισθησία της πολίτικης λύρας και το δυναμισμό της ηλεκτρικής κιθάρας με το μυστικισμό του ανατολίτικου νέι, το συγκρότημα μας καλεί στο παρεϊστικο στέκι, για να μας παρασύρει σ’ ένα πολύχρωμο ταξίδι, με διάθεση να θυμηθούμε κάθε φωτεινή πλευρά της ζωής .
Με τραγούδια απ’ τους δύο προηγούμενους αλλά και το πρόσφατο δίσκο Καλό ταξίδι καθώς και τις αγαπημένες απρόβλεπτες διασκευές του, το συγκρότημα επιμένει σε μουσικές που δεν περιορίζονται σε κλασικές φόρμες και έντεχνους διαχωρισμούς.
Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Παρασκευή & Σάββατο 16&17 Ιανουαρίου
Λιζέτα Καλημέρη, Κώστας Παυλίδης, Martha Moreleon, Αντώνης Απέργης

Οι τέσσερις καλλιτέχνες και η ορχήστρα τους Nihavent Hot_el παρουσιάζουν ένα γιορτινό μουσικό πρόγραμμα με εμπνευσμένες διασκευές και πρωτότυπες συνθέσεις. Latin και τσιγγάνικα, παραδοσιακά και λαϊκά, γνωστά και ξεχασμένα, αναμενόμενα και μη, καθώς και τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές συνδυάζονται ευρηματικά σε μια παράσταση με ποικίλες μουσικές ανησυχίες και lounge, funk και blues προεκτάσεις.
Τιμή εισιτηρίου: 15 €

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου

O Βαγγέλης Γιαννάκης παρουσιάζει:ένα ψηφιδωτό από μουσικές και τραγούδια επιμελώς ανένταχτα σε σκηνοθεσία και φωτισμούς του Δήμου Αβδελιώτη
Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου

Η Αφεντούλα Ραζέλη και καλεσμένοι οι Μαρία Κώτη και Βασίλης Βασιλάτος με τους EMPercusQuartet
Τιμή εισιτηρίου: 12 €

Σχετικές ειδήσεις
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Kremlino
19.01.2017 10:08
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά.
Το ζεϊμπέκικο του Μενούση: παρουσίαση δίσκου στη Μουσική σκηνή Σταθμαρχείον (Αλλαγή χώρου)
28.11.2016 16:41
Οι εκδόσεις δίσκων Καθρέφτης ήχων Αληθινών, παρουσιάζουν το στιχουργό Χρήστο Καφτεράνη και τον συνθέτη – μουσικό Γιώργο Δούσο σε 11 νέα τραγούδια. Ένας κύκλος τραγουδιών με τίτλο Το Ζεϊμπέκικο του Μενούση.
Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην μουσική σκηνή Σφίγγα
08.11.2016 17:10
Δυο μοναδικές παραστάσεις – αφιέρωμα στο Μανώλη Ρασούλη, θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα Σάββατα 12 και 19 Νοεμβρίου, με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, φίλους, συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους της νεότερης μουσικής σκηνής, που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις πάνω σε πολυαγαπημένα τραγούδια του.
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Ποιητές με hangover: Ο Αντώνης Σουσάμογλου ζωντανά στον Ιανό
02.06.2016 10:45
Ο Αντώνης Σουσάμογλου παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά Ποιητές με hangover και προσκαλεί το κοινό στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 13 Ιουνίου 2016 σε μια ατμοσφαιρική μουσική παράσταση.