Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Μουσική Σκηνή Αυλαία και το Γενάρη

Μουσική Σκηνή Αυλαία και το Γενάρη
Πλούσιος και ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου στην μουσική σκηνή Αυλαία . Τα Μακρινά Ξαδέλφια, η Λιζέτα Καλημέρη , ο Κώστας Παυλίδης, η Martha Moreleon , ο Αντώνης Απέργης, ο Βαγγέλης Γιαννάκης, η Αφεντούλα Ραζέλη και άλλοι θα δώσουν μοναδικές συναυλίες ...

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου
Τα Μακρινά Ξαδέρφια

Τα Μακρινά Ξαδέρφια στην Αυλαία.Με φρέσκο δυναμικό και νέους πειραματισμούς στο ανακάτεμα ήχων που ενώνει το πάθος του κιθαριστικού φλαμένκο με την ευαισθησία της πολίτικης λύρας και το δυναμισμό της ηλεκτρικής κιθάρας με το μυστικισμό του ανατολίτικου νέι, το συγκρότημα μας καλεί στο παρεϊστικο στέκι, για να μας παρασύρει σ’ ένα πολύχρωμο ταξίδι, με διάθεση να θυμηθούμε κάθε φωτεινή πλευρά της ζωής .
Με τραγούδια απ’ τους δύο προηγούμενους αλλά και το πρόσφατο δίσκο Καλό ταξίδι καθώς και τις αγαπημένες απρόβλεπτες διασκευές του, το συγκρότημα επιμένει σε μουσικές που δεν περιορίζονται σε κλασικές φόρμες και έντεχνους διαχωρισμούς.
Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Παρασκευή & Σάββατο 16&17 Ιανουαρίου
Λιζέτα Καλημέρη, Κώστας Παυλίδης, Martha Moreleon, Αντώνης Απέργης

Οι τέσσερις καλλιτέχνες και η ορχήστρα τους Nihavent Hot_el παρουσιάζουν ένα γιορτινό μουσικό πρόγραμμα με εμπνευσμένες διασκευές και πρωτότυπες συνθέσεις. Latin και τσιγγάνικα, παραδοσιακά και λαϊκά, γνωστά και ξεχασμένα, αναμενόμενα και μη, καθώς και τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές συνδυάζονται ευρηματικά σε μια παράσταση με ποικίλες μουσικές ανησυχίες και lounge, funk και blues προεκτάσεις.
Τιμή εισιτηρίου: 15 €

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου

O Βαγγέλης Γιαννάκης παρουσιάζει:ένα ψηφιδωτό από μουσικές και τραγούδια επιμελώς ανένταχτα σε σκηνοθεσία και φωτισμούς του Δήμου Αβδελιώτη
Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου

Η Αφεντούλα Ραζέλη και καλεσμένοι οι Μαρία Κώτη και Βασίλης Βασιλάτος με τους EMPercusQuartet
Τιμή εισιτηρίου: 12 €

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην μουσική σκηνή Σφίγγα
08.11.2016 17:10
Δυο μοναδικές παραστάσεις – αφιέρωμα στο Μανώλη Ρασούλη, θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα Σάββατα 12 και 19 Νοεμβρίου, με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, φίλους, συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους της νεότερης μουσικής σκηνής, που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις πάνω σε πολυαγαπημένα τραγούδια του.
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Ποιητές με hangover: Ο Αντώνης Σουσάμογλου ζωντανά στον Ιανό
02.06.2016 10:45
Ο Αντώνης Σουσάμογλου παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά Ποιητές με hangover και προσκαλεί το κοινό στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 13 Ιουνίου 2016 σε μια ατμοσφαιρική μουσική παράσταση.
Ο Μάριος Στρόφαλης με την Martha Moreleon ξανά μαζί στον Ειλισσό
10.02.2016 13:44
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ συναντά την MARTHA MORELEON την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στον ΕΙΛΙΣΣΟ, στην συναυλία από την τριλογία BISTROT DU MONDE που επαναλαμβάνεται μετά τα sold out τον περασμένο Δεκέμβρη & Γενάρη.
Μουσικές ιστορίες με Φως: Ο Νικόλας Λειβαδίτης στο καφέ «Στου Στράτου»
01.02.2016 12:25
Μία μουσική παράσταση με αγαπημένες διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και της Μαρίας Καλούδη, έρχεται στο καφέ «Στου Στράτου» τις Πέμπτες 4, 18 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2016.