Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Yoga & Meditation Workshop με αφορμή την έκθεση του Π. Τέτση στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

Yoga & Meditation Workshop με αφορμή την έκθεση του Π. Τέτση στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί σε ένα εργαστήρι για τη διαχείριση του στρες και την αντιμετώπιση της κρίσης, με τίτλο Yoga & Meditation Workshop στο πλαίσιο της έκθεσης «Π. Τέτσης: Η αποθέωση του τοπίου. Ζωγραφική 2010-2014».

«Στην ταραγμένη εποχή μας, η γιόγκα είναι μια «άγκυρα» που μας συγκρατεί σε μια πιο ήρεμη ζωή και μας επιτρέπει να ζούμε στο σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας και να διατηρούμε τον σύνδεσμο με την ανθρώπινη φύση μας. Χάρη στη γιόγκα παραμένουμε εστιασμένοι μέσα στη γενικότερη αναστάτωση.»

Deepak Chopra, συγγραφέας


Η Ξανθίππη Πεκτέση, καθηγήτρια, καθοδηγεί τους λάτρεις της γιόγκα , αλλά και άλλους που θα ήθελαν να τη γνωρίσουν, σε ένα ανανεωτικό πνευματικό ταξίδι, στους εκθεσιακούς χώρους του Ιδρύματος. Περιτριγυρισμένο από τοπιογραφικές εικόνες του Σαρωνικού και της Ύδρας, του γενέθλιου τόπου του Τέτση, το κοινό θα μπορέσει να αφεθεί στην απελευθερωτική ενέργεια της γιόγκα σε ένα περιβάλλον τέχνης. Χαιρετισμός στον ήλιο, στάσεις γιόγκα, τεχνικές αναπνοής και διαλογισμός, μέσα από ένα ταξίδι στην κατάφωτη Ελλάδα, με το πινέλο του μεγάλου δάσκαλου της σύγχρονης τέχνης.

Σχετικές ειδήσεις
r2, η αρχιτεκτονική συναντά τα εικαστικά: Workshop στα πλαίσια του Artwalk 2
12.05.2016 15:08
Η Art in Progress σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας (ΣΑΝΑ), διοργανώνουν ένα πρωτοποριακό workshop στο πλαίσιο του 2ου Street Art Festival Patras | Artwalk 2.
Οι Ιστορίες με χρώματα αρμονικά συνεχίζονται στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
14.04.2016 15:28
Η προφορική αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη μας προσκαλεί και αυτό το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, για να ακούσουμε Ιστορίες με χρώματα αρμονικά, στο πλαίσιο της έκθεσης Ο Γιώργος Γουναρόπουλος και η Ποιητική του Συμβολισμού. Ζωγραφική 1912 - 1976.
Ιστορίες με χρώματα αρμονικά για ενήλικες με τη Σάσα Βούλγαρη στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
07.04.2016 15:07
Η Σάσα Βούλγαρη μας προσκαλεί σε ακόμη μία βραδιά με Ιστορίες με χρώματα αρμονικά, στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, στο πλαίσιο της έκθεσης Ο Γώργος Γουναρόπουλος και η Ποιητική του Συμβολισμού - Ζωγραφική 1912 - 1976.
Εκπαιδευτικά προγράμματα Απριλίου 2016 στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
17.03.2016 15:39
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη προσκαλεί όλο τον Απρίλιο μικρούς και μεγάλους στα ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει ετοιμάσει.
Εκπαιδευτικά προγράμματα Μαρτίου 2016 στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.03.2016 16:48
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη προσκαλεί τον όλο τον Μάρτιο μικρούς και μεγάλους στα ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει ετοιμάσει.