Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Εξήντα έξι μικροί και μεγάλοι Σουηδοί προσφέρουν μια δωρεάν μουσική βραδιά στο Λιμάνι Χερσονήσου

Εξήντα έξι μικροί και μεγάλοι Σουηδοί προσφέρουν μια δωρεάν μουσική βραδιά στο Λιμάνι Χερσονήσου

Οι μικροί μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου της Upsalla από τη Σουηδία, θα τιμήσουν για 20η φορά τον Δήμο Χερσονήσου με μια όμορφη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 και ώρα 20.00, στον γραφικό λόφο της Αγίας Παρασκευής, στο Λιμάνι Χερσονήσου.

 

Το σχολείο της Upsalla επιλέγει ανελλιπώς, κάθε καλοκαίρι, για είκοσι χρόνια τον Δήμο Χερσονήσου και με μεγάλη χαρά προσφέρει τη μικρή συναυλία δωρεάν προς το κοινό ως εκδήλωση αγάπης και σεβασμού του τόπου που για τόσα χρόνια επισκέπτονται.

 

Στην οργάνωση της φιλοξενίας του σχολείου κατά τις ημέρες διαμονής τους στον Δήμο Χερσονήσου, είναι αξιοσημείωτο ότι ακόμα και επιχειρήσεις και οργανισμοί του τόπου συνδράμουν ενδυναμώνοντας τη σχέση που τόσα χρόνια χτίζεται.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμος Χερσονήσου θα τιμήσει τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που συνεργάστηκαν και φέτος για την οργάνωση δράσεων φιλοξενίας του σχολείου, εγκαινιάζοντας επίσημα τον θεσμό του «Εθελοντή Οργανισμού – Επιχείρησης».

 

Ο θεσμός του «Εθελοντή Οργανισμού – Επιχείρησης» προβλέπεται στη Χάρτα Εθελοντισμού του Δήμου Χερσονήσου που έχει από το 2012 διακριθεί ως «καλή εφαρμόσιμη πρακτική» για τους Δήμους όλης της χώρας.

 

Τη διάκριση αυτή έλαβε για τη σύλληψη της ιδέας και την οργάνωση του Οδηγού για τον εθελοντή πολίτη, τον οργανισμό και την επιχείρηση στον Δήμο Χερσονήσου, από την Ένωση Γενικών Γραμματέων Δήμων Ελλάδας και ήδη, δεκάδες δήμοι στην Ελλάδα έχουν υιοθετήσει αυτή την πρακτική.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Νίκος Ζωϊδάκης στο Kremlino
25.01.2017 11:41
Ο Νίκος Zωϊδάκης φέρνει την Κρήτη στο Κρεμλίνο! Φορτώνει στις αποσκευές του τη λύρα του και τις μαντινάδες του και αγκυροβολεί στο λιμάνι του Πειραιά για μια και μοναδική βραδιά!
Μία σερενάτα–Τέσσερις Εποχές: Δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές και σπουδαστές!
12.09.2016 16:45
To Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Ορχήστρα Academica Αθηνών προσφέρουν 100 δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία «Μια σερενάτα-Τέσσερις εποχές» που πραγματοποιείται την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.) στον Κήπο του Μεγάρου.
Οι Nouvelle Vague live στο Θέατρο Τεχνόπολις
06.07.2016 12:29
Οι Nouvelle Vague έρχονται στην Ηράκλειο, στην καρδιά του καλοκαιριού, την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στο Θέατρο Τεχνόπολις, και υπόσχονται να προσφέρουν άλλη μια αξέχαστη βραδιά στο κοινό της πόλης κάνοντας το να παραμιλά από ενθουσιασμό.
Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης με ζωντανή μουσική του Οργανισμού «Θέασις»
06.04.2016 13:46
Ελάτε να διασκεδάσουμε στον Πολιτιστικό Οργανισμό Θέασις το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στις 20.30, σε ένα γλέντι με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό.
Συναυλία στο Λιμάνι του Πειραιά για τους πρόσφυγες
18.03.2016 13:17
H «Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών– Refugees Welcome to Piraeus!» και ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο σάς προσκαλούν σε συναυλία για τους πρόσφυγες στο Λιμάνι του Πειραιά, την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στον χώρο έξω από την Πύλη Ε2.