Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

NON Rooftop event με τον DJ SNEAK στο The Met Hotel

NON Rooftop event με τον DJ SNEAK στο The Met Hotel

Το NON Rooftop event συνεχίζεται με τον DJ SNEAK στο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015.

Μετά από 3 πολύ όμορφα events στην αγαπημένη μας ταράτσα με καλεσμένους τους Anja Schneider, Michael Mayer και Kenny Larkin, αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Η χαρά μας είναι διπλή διότι εκείνη την μέρα θα θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλια του δικού μας ανθρώπου, του Ison όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Ετσι, με μεγάλη χαρά και τιμή η NON Aesthetics παρουσιάζει την Τετάρτη 26 Αυγούστου τον DJ SNEAK!

Ο Dj Sneak είναι ένας αληθινός πρωτοπόρος της μουσικής και το πάθος του είναι να διατηρήσει την House μουσική ζωντανή. Γεννημένος στο Πουέρτο Ρίκο και μεγαλωμένος στο Chicago από το 1983 είναι πίσω απο το booth, ένας πραγματικός House Gangster από μια άλλη εποχή που βοηθάει ασταμάτητα την μουσική σκηνή . Με μουσικές επιλογές μέσα από funky, jakin, house, disco και tech house ήχους, ο Dj Sneak περιοδεύει ανά τον κόσμο παίζοντας στα καλύτερα clubs και festivals πανγκοσμίως. Το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, ο Ison θα είναι ενοείται εκει. Στην καλύτερη περίοδο του το ένα μισό των Actor One υπόσχεται μια δυναμική εμφάνιση και πιο γιορτινή από κάθε άλλη φορά. Και μαζί του θα είναι η ΝΟΝ οικογένεια με τους George Adi μετά από πολύ καιρό θα είναι εκεί παρουσιάζοντας τον δικό του tech house, techno ήχο όπως μόνο αυτός ξέρει και τους Andreas Athineos, ArKI & Christof Ds οι οποίοι θα ζεστάνουν τον χώρο με τις μουσικές τους.

Line Up:

DJ SNEAK (I'M A HOUSE GANGSTER / Puerto Rico)
ISON / ACTOR ONE (NON, Noir / Greece)
GEORGE ADI (NON / Greece)
ANDREAS ATHINEOS (NON / Greece)
ArKI (NON / Greece)
CHRISTOF DS (MINCE MUSIC / Greece)

Σχετικές ειδήσεις
Ταξίδι στην Μουσική Παράδοση στο Φεστιβάλ Κορώνης 2016
25.08.2016 15:25
Μια βραδιά παραδοσιακής μουσικής με τσιγγάνικες μελωδίες και μουσική από διάφορες χώρες, με τίτλο "Ταξίδι στην Μουσική Παράδοση", έρχεται στο Φεστιβάλ Κορώνης 2016 την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
12.08.2016 15:47
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό στη Ροδο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για 2 μοναδικές συναυλίες στο θεατρο μεσαιωνικής Τάφρου την Τετάρτη 24 κ Πέμπτη 25 Αυγούστου σε αυτή την διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο…
Το Human Requiem, ο Ύμνος στη ζωή και την αλληλεγγύη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
20.04.2016 14:29
Μια συγκλονιστική μουσική παράσταση, το Human Requiem, παρουσιάζεται τη Μεγάλη Εβδομάδα, στο πλαίσιο του Κύκλου Αdagio – Μουσική για τις μέρες του Πάσχα, τη Μεγάλη Τρίτη 26 και τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου (ώρα έναρξης 21:00) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Liederabend: Ποίηση σε μουσική με τέσσερα πληκτροφόρα εποχής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
06.04.2016 14:14
Η Φανή Αντωνέλου, μια από τις ανερχόμενες ελληνίδες σοπράνο που διαπρέπουν στο εξωτερικό, και ο πιανίστας και τσεμπαλίστας Γεράσιμος Χοϊδάς, ένας σολίστ εξειδικευμένος στις ιστορικά τεκμηριωμένες ερμηνείες, παρουσιάζουν την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το ρεσιτάλ «Liederabend – Ποίηση σε μουσική» με τραγούδια και έργα για τσέμπαλο, πιανοφόρτε και πιάνο από την εποχή του Μπαρόκ έως τον Ρομαντισμό.
Λαϊκή παραδοσιακή μουσική από το Ιράν με τους Saba στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.03.2016 10:25
Το βραβευμένο συγκρότημα Σαμπά [Saba] έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό ένα μεγάλο φάσμα οργανικών και φωνητικών συνθέσεων της ιρανικής μουσικής.