Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Αναβολή - Η Svetlana Zakharova και ο Vadim Repin στο Ηρώδειο

Αναβολή - Η Svetlana Zakharova και ο Vadim Repin στο Ηρώδειο

Η Svetlana Zakharova και ο Vadim Repin συναντιούνται στο Ηρώδειο , για μία μοναδική παράσταση , με τίτλο Music and Dance, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015. - Η παράσταση αναβάλλεται

Το αδιαμφισβήτητο καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Η "Απόλυτη Μπαλαρίνα" η κορυφαία χορεύτρια σήμερα Σβετλάνα Ζαχάροβα συνοδευόμενη από έναν από τους διασημότερους βιολιστές στον κόσμο, τον σπουδαίο Βαντίμ Ρέπιν θα παρουσιάσουν μια μοναδική παράσταση μουσικής και χορού στη σκηνή του Ηρωδείου.

Μία παράσταση γεμάτη ενέργεια, ρυθμό και συναίσθημα με τη συνοδεία μίας εξαιρετικής ζωντανής ορχήστρας δωματίου - εγχόρδων από εκλεκτούς Έλληνες σολίστες, η οποία συνοδεύει τον Ρέπιν και επιλέχθηκε από τον ίδιο.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω των απρόβλεπτων πολιτικών εξελίξεων και της διενέργειας πρόωρων εκλογών, η εταιρεία ΛΑΒΡΥΣ ανακοινώνει πως η εκδήλωση "Music and Dance" με την Σβετλάνα Ζαχάροβα και τον Βαντίμ Ρέπιν η οποία προοριζόταν να πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, αναβάλλεται επ' αόριστον.

Σχετικές ειδήσεις
Αναβολή - Η Αλέξια live στο Ηρώδειο
06.09.2016 10:09
Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα, εκπληρώνει την επιθυμία χιλιάδων θαυμαστών της όλων των ηλικιών, να τραγουδήσει μία επιλογή απ' όλο της το ρεπερτόριο, σε μία συναυλία – Ρετροσπεκτίβα στο Ηρώδειο - Η συναυλία αναβάλλεται
Tango por Piazzolla από το Tango Acropolis στο Ηρώδειο
01.09.2016 10:52
Το Φεστιβάλ Tango Acropolis παρουσιάζει την παράσταση Tango por Piazzolla, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο Ηρώδειο.
Μείναν τα τραγούδια μόνα: Η Τάνια Τσανακλίδου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
05.08.2016 13:23
Μετά την μεγάλη επιτυχία των συναυλιών της στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, η Τάνια Τσανακλίδου επαναλαμβάνει την μουσική παράσταση Μείναν τα τραγούδια μόνα στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 σε μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο.
Buika, η Κόρη της Φωτιάς με την ΚΟΑ στο Ηρώδειο
28.07.2016 11:00
Το Gazarte σας αναγγέλλει την πρώτη του παραγωγή στο Ηρώδειο: η Buika, η Κόρη της Φωτιάς, θα είναι κοντά μας την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 για μια μοναδική συναυλία, όπου θα τη συνοδεύσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.
Εννέα και πέντε, για μία μοναδική παράσταση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
21.07.2016 16:04
Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες χρονιές, το “Εννέα και πέντε” η παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, αποχαιρετά το κοινό της Αθήνας με μία μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016.