Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Calexico και Μoonspell live!

Calexico και Μoonspell live!
Τέλος Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου οι μέρες μας είναι κλεισμένες! Calexico και Moonspell επιστρέφουν στην Ελλάδα, για να δώσουν τρεις και δύο συναυλίες αντίστοιχα, σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Οι Calexico θα έρθουν να μας πάρουν σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι Tex-Mex στο FUZZ στις 31 Ιανουαρίου 2009, στο PRINCIPAL την 1η Φεβρουαρίου και στον Πολυχώρο Πολιτεία στις 3 Φεβρουαρίου, με αφορμή τον καινούργιο τους δίσκο: \"Carried To Dust\", τον οποίο ο διεθνής μουσικός τύπος βαθμολόγησε με ουκ ολίγα αστεράκια.

Στο καινούργιο τους ταξίδι στην Ελλάδα, ο Joey και ο John, δεν έρχονται μόνο με τους μουσικούς της μπάντας τους αλλά μας φέρνουν μαζί και τον Jairo Zavala που είναι ο μουσικός πίσω από το project/group με το όνομα Depedro. Πρόσφατα ο Zavala ταξίδεψε στο Tucson και δούλεψε μαζί με τους Calexico γιά το άλμπουμ: \"Depedro\" που μόλις κυκλοφόρησε, συνδυάζοντας την ισπανική φολκ με τους ήχους της νότιας Αμερικής και τον Tex-Mex ήχο του γκρουπ.

Ο Jairo Zavala όμως δεν είναι ο μόνος που θα ανέβει στην σκηνή μαζί τους, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η εμφάνιση τους στην Ελλάδα κρύβει και μία ακόμη έκπληξη...αλλά γι\' αυτό έχουμε καιρό.

Οι Moonspell μετά την εκπληκτική εμφάνιση τους το καλοκαίρι, θα μας έρθουν για δύο μερούλες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στο Principal Theatre Club στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου στο Fuzz Club της Αθήνας.

Με τις διαχρονικές τους επιτυχίες “Opium” και “Magdalene” αλλά και κομμάτια που λατρεύουμε από τον τελευταίο τους δίσκο “Night Eternal” έρχονται να σκεπάσουν τον ουρανό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με το δικό τους σκοτεινό φεγγάρι.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Inactive Messiah που με τις επιτυχημένες εμφανήσεις τους τόσο εντός των συνόρων όσο και στην Ευρώπη, δικαίως θεωρούνται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα του ακραίου metal της Ελληνικής σκηνής.

Σχετικές ειδήσεις
O Trentemoller επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows!
17.01.2017 15:39
Ο Δανός πρίγκηπας της ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής θα εμφανιστεί με την full live band του, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα (Ιερά Οδός) και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη (Principal).
Ο Theodore live στο Eightball της Θεσσαλονίκης
03.01.2017 12:29
Στις 12 Ιανουαρίου ο Theodore θα βρεθεί στο Eightball στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Ο Vassilikos στο main stage του Gazarte
29.12.2016 14:51
Ο πολυτάλαντος Vassilikos (μουσικός, συνθέτης, στιχουργός), που τα τελευταία χρόνια έχουμε σπάνια την ευκαιρία να απολαύσουμε επί σκηνής, μιας και έχει επιλέξει να ζει και να δημιουργεί στην Ευρώπη, θα είναι μαζί μας στις 27 Ιανουαρίου και στις 3 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των δέκα χρόνων του gazarte.
O Wax Tailor επιστρέφει για δύο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
04.11.2016 10:20
O Wax Tailor - o διάσημος Γάλλος μουσικός / παραγωγός της downtempo / electro hip-hop σκηνής και δημιουργός μεγάλων επιτυχιών όπως το “Que Sera”, το “Say Yes” (feat. ASM) και το “The Games You Play” - επιστρέφει στην Ελλάδα, μαζί με την μπάντα του και με ένα ολοκαίνουριο album στις αποσκευές του (“By Any Beats Necessary”), για δύο μοναδικές συναυλίες, την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα).
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!