Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσίαση σεμιναρίου παραμυθιού με τον Βασίλη Μαυρογεωργίου στο Skrow Theater

Παρουσίαση σεμιναρίου παραμυθιού με τον Βασίλη Μαυρογεωργίου στο Skrow Theater

Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου παρουσιάζει εννέα δημιουργούς και τα παραμύθια τους, τα οποία έγραψαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παραμυθιού, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο, στο Skrow Theater.

Σ' έναν τόπο κοντινό ήταν οχτώ (μπορεί κι εννιά) άνθρωποι, όλοι άγνωστοι μεταξύ τους και τόσο διαφορετικοί. Ή μήπως όχι και τόσο; Αυτοί οι άνθρωποι όμως είχαν και κάτι κοινό. Ήθελαν να γράψουν ένα παραμύθι. Όχι, ένα παραμύθι όλοι μαζί αλλά ο καθένας το δικό του παραμύθι. Αλλά δεν ήξεραν πως. Τότε, άκουσαν ή διάβασαν, έμαθαν τέλος πάντων ότι κάπου υπήρχε ένας μεγάλος γκουρού. Τον έλεγαν Βασίλη Μαυρογεωργίου και διοργάνωνε ένα καλοκαιρινό σεμινάριο παραμυθιού. Και αποφάσισαν να πάνε στο σεμινάριο...

Τα υπόλοιπα, επί σκηνής του Skrow Theater, το Σάββατο 11 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Παρουσιάζουν τα παραμύθια τους οι:
Γιάννης Αγγελάκης
Ελεάννα Γρηγορίου
Μαργαρίτα Δημητρούση
Δήμητρα Ζακυνθινού
Αποστόλης Κυράνης
Στέλιος Λεκάκης
Κώστας Μούλλος
Ιωάννα Ντάλιου
Θοδωρής Τριφύλλης

Σχετικές ειδήσεις
Ευγένεια χωρίς ευγενείς 2: Ανοιχτό σεμινάριο στο πλαίσιο του GR80s
14.12.2016 14:41
Το Collège International de Philosophie και η έκθεση GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη διοργανώνουν τον δεύτερο κύκλο του ανοιχτού σεμιναρίου με θέμα Ευγένεια χωρίς ευγενείς (Courtoisie sans cour), στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS.
Τραγούδια και Γράμματα / το μοντάζ μιας παράστασης: workshop στο Skrow Theater
14.12.2016 11:42
To Skrow Theater παρουσιάζει το workshop Τραγούδια και Γράμματα / το μοντάζ μιας παράστασης, το οποίο συντονίζει η Μαρία Φιλίνη.
Υποκριτική σε Κείμενα In Progress: έναρξη των φετινών μαθημάτων στο Επί Κολωνώ
04.10.2016 10:53
Για ενδέκατο συνεχόμενο χρόνο θα πραγματοποιηθεί στο Επί Κολωνώ το σεμινάριο “Υποκριτική σε Κείμενα In Progress” με την Πέπη Μοσχοβάκου. Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν τέλος Ιουνίου του 2017.
Παρουσίαση του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παραμυθιού
11.08.2016 15:36
Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του Πρώτου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Παραμυθιού «Όταν οι Νεράιδες κυβερνούσαν τον κόσμο», την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, ώρα 21:00, στο θέατρο Παραμυθίας-Αλμπέρτα Τσοπανάκη.
Κόκκινη κλωστή: Κάλεσμα συμμετοχών για το Φεστιβάλ παραμυθιού
07.04.2016 15:37
Το Φεστιβάλ παραμυθιού Κόκκινη κλωστή επιστρέφει για 2η χρονιά, από 20 Μαΐου έως 19 Ιουνίου 2016, στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος, και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε Καλλιτέχνες - Δημιουργούς.