Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Blend Techniques Festival 05: Sven Väth & Nina Kraviz @ Gazi Music Hall

Blend Techniques Festival 05: Sven Väth & Nina Kraviz @ Gazi Music Hall

Το Blend με υπερηφάνεια ανακοινώνει τους σπουδαίους headliners με τους οποίους θα γιορτάσει την επέτειο των πρώτων 10 χρόνων επιτυχημένης ζωής του στην εγχώρια ηλεκτρονική σκηνή . Ο 5ος κατά σειρά θεσμός του διεθνών προδιαγραφών φεστιβάλ Techniques έχει συμβολική σημασία για την πιο δραστήρια ομάδα του είδους της. Δώδεκα ασταμάτητες ώρες χορευτικής έκστασης υπό τους πιο δυνατούς όσο και πιο ποιοτικούς underground ήχους!

 

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 πάνω από 4000 clubbers θα υποκλιθούν στο μεγαλείο του Γερμανού θρύλου της techno: O Sven Väth, ο πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής σκηνής και ιδρυτής της Cocoon Records, όπως και των ομόνυμων διαχρονικών parties που έδωσαν στην Ίμπιζα ένα κομμάτι της αξεπέραστης χορευτικής αίγλης της, επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρασύρει εκστατικά το κοινό όπως μόνο εκείνος ξέρει.

 

Τα decks θα έχει προετοιμάσει για εκείνον το απόλυτο θηλυκό της techno και tech house, η star που ακούει στο όνομα Nina Kraviz. Η πιο φημισμένη Ρωσίδα dj και παραγωγός που λατρεύεται από το κοινό παγκοσμίως έχει δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τους αμέτρητους Έλληνες fans, τους οποίους ικανοποιεί μουσικά αλλά και με την ιδιαίτερη παρουσία της σε κάθε τους συνάντηση.

 

Το Techniques 05 αναμένεται να είναι το απόλυτο οπτικοακουστικό γεγονός, συνεχίζοντας την παράδοση αυτού του θεσμού, ο οποίος μπορεί να συγκριθεί αποκλειστικά με τα μεγαλύτερα dance events του πλανήτη.

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα του line-up!

 

Λίγα λόγια για το Blend Techniques Festival

 

Blend Techniques ίσον μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία που υπακούει απόλυτα στα standards των σπουδαιότερων φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής ανά τον κόσμο. Μια φορά το χρόνο, εξέχοντα μέλη της παγκόσμιας σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη του ελληνικού κοινού, πάντα με τη σφραγίδα της πρωτοπόρας ομάδας του Blend, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής τα τελευταία 10 χρόνια.

 

Το 1ο Blend Techniques 01 έλαβε χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 με guests τους Richie Hawtin, Barem και Matador.

 

Η συνέχεια έγινε με το Blend Techniques 02 στις 21 Σεπτεμβρίου 2013, ένα 12ωρο SOLD OUT πάρτι με καλεσμένους τους Sven Vath, Luciano και tINI, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 5.000 άτομα, ηλικίας κυρίως μεταξύ 18-30 ετών.

 

To Techniques 03 τον Απρίλιο του 2014 άφησε εποχή χάρη στους Marco Carola, Loco Dice και Guti, ενώ το Techniques 04 στις 14 Σεπτεμβρίου 2014 και headliners τους Fabio Florido, Gaiser, Matador, Dubfire και φυσικά τον Master of Universe, Richie Hawtin ανέβασε τον πήχη σε πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα ύψη.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Apocalyptica τον Απρίλιο στο Gazi Music Hall
06.12.2016 13:56
Οι Apocalyptica παρουσιάζουν ζωντανά το επικό πρώτο τους album, “Plays Metallica By Four Cellos”, την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Gazi Music Hall!
Οι Moderat live στο Gazi Music Hall
28.09.2016 14:33
Οι Moderat, ένα από τα κορυφαία σχήματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής (και όχι μόνο), φέρνουν το εκπληκτικό full live stage show τους στην Αθήνα, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στο Gazi Music Hall (νέος χώρος).
Nina Kraviz και Maayan Nidam live στην Ιερά Οδό
19.08.2016 12:51
Το Blend ανοίγει τη σεζόν 2016-17 μ’ ένα μεγάλο πάρτι που θα δώσει το στίγμα για όλα όσα έχει προγραμματίσει να συμβούν αυτή τη χρονιά…
Οι Villagers of Ioannina City live στο Gazi Music Hall
13.04.2016 12:20
Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα τελευταίο club show πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου! Η πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής θα εμφανιστεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Gazi Music Hall. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Road Miles.
Αλλαγή χώρου - Οι Villagers of Ioannina City live στο Gazi Music Hall
29.03.2016 14:02
Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα τελευταίο club show πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου! Η πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής θα εμφανιστεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Gazi Music Hall (νέος χώρος). Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Road Miles.