Η παιδική σειρά «Τσαλαπετεινός» των Εκδόσεων Νεφέλη προκηρύσσει διαγωνισμό εικονογράφησης για το νέο παιδικό βιβλίο του ποιητή Σταύρου Ζαφειρίου με τίτλο Ο μικρός πιλότος.

Για να λάβετε μέρος στην πρώτη φάση του διαγωνισμού θα πρέπει να υποβάλετε ηλεκτρονικά έναν φάκελο με 5 έγχρωμα σχέδια μικρού μεγέθους (Α5), σκαναρισμένα ή φωτογραφημένα με υψηλή ευκρίνεια και σε καλή ανάλυση (τουλάχιστον 600 dpi σε φυσικό μέγεθος). Τα σχέδια αυτά θα πρέπει να γίνουν ειδικά για τον διαγωνισμό και να εικονογραφούν σημεία του κειμένου τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα από το απόσπασμα που βρίσκεται στη διάθεσή σας εδώ: 

http://www.tsalapeteinos.com/files/diagonismos2015/apospasma-diagonismos-Zafeiriou.pdf

Αν η συμμετοχή σας επιλεγεί για να προχωρήσει στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, τότε θα σας ζητηθεί επιπλέον να φτιάξετε 5 έγχρωμα σχέδια μικρού μεγέθους και 2 μεγάλου μεγέθους (Α3), πάνω σε θέματα που θα σας δοθούν από τους διοργανωτές.

Το έπαθλο για τον νικητή του διαγωνισμού είναι μια σύμβαση έκδοσης με τις Εκδόσεις Νεφέλη, η οποία περιλαμβάνει προκαταβολή επί των πνευματικών δικαιωμάτων ύψους 1.000 ευρώ.

Προθεσμία υποβολής: 14 Αυγούστου 2015, στο

email: diagonismos@tsalapeteinos.com

Η ενημέρωση για τη συμμετοχή στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού θα γίνει με προσωπική επικοινωνία, μέχρι το τέλος Αυγούστου.