Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Give a Gift: Μια Φωτογραφία: Ομαδική έκθεση στον Εικαστικό Κύκλο

Give a Gift: Μια Φωτογραφία: Ομαδική έκθεση στον Εικαστικό Κύκλο

Ο Εικαστικός Κύκλος εγκαινιάζει τη Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο Give a Gift: Μια Φωτογραφία.

 

Η Φωτογραφία σήμερα ζει τους πλέον ζωντανούς εμπορικούς της καιρούς, παγκοσμίως και έχει σημαντική παρουσία στις περισσότερο αξιόλογες καλλιτεχνικές συναντήσεις και δρώμενα.

 

Ο Εικαστικός Κύκλος ακολουθώντας αυτή την τάση, προτείνει την έκθεση Give a Gift: Μια Φωτογραφία, που αποσκοπεί να δώσει τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό, λάτρεις της φωτογραφίας αλλά και φιλότεχνους εν γένει, να προσεγγίσουν το έργο γνωστών Ελλήνων δημιουργών – που ανήκουν σε όλα τα είδη της φωτογραφίας – και να αποκτήσουν έργα τους σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

 

Με την έκθεση αυτή μπορούμε να ανακαλύψουμε ένα μικρό μέρος αυτού που συμβαίνει σήμερα στη φωτογραφία και να το μοιραστούμε μαζί σας.

 

Συμμετέχουν:

Ελένη Ανυφαντάκη, Γιάννης Γιαννέλος, Αθηνά Καζολέα, Χάρης Κακαρούχας, Πέτρος Κουμπλής, Μαρία Μαυροπούλου, Ηλίας Μπουργιώτης, Δημήτρης Μυτάς, Παγκράτης Παγκρατίδης, Γιάννης Τζώρτζης, Σταύρος Χαρισόπουλος.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διοργανωθούν διάφορες εκδηλώσεις, με σκοπό την ενημέρωση σας πάνω σε σύγχρονα θέματα, προβληματισμούς που αφορούν τη φωτογραφία.

 

Επιμέλεια: Νίνα Κασσιανού

Σχετικές ειδήσεις
Heard, έκθεση του Θανάση Λάλα στον Εικαστικό Kύκλο Sianti
06.02.2017 11:36
«Πόσο σκληρή πρέπει να ’ναι μια καρδιά για να αντέξει την προδοσία;». Σε αυτό το ερώτημα καλείται να απαντήσει ο Θανάσης Λάλας μέσα από την ατομική του έκθεση με τίτλο Heard, η οποία θα φιλοξενηθεί στον Εικαστικό Kύκλο Sianti και θα εγκαινιαστεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 το απόγευμα.
Mini Portfolios: ομαδική έκθεση φωτογραφίας στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση
29.09.2016 16:40
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με τον «Φωτογραφικό Κύκλο» εγκαινιάζουν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στις 20:00, την ομαδική έκθεση φωτογραφίας “Mini Portfolios”. Η έκθεση, που επιμελείται ο Πλάτων Ριβέλλης, θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2016.
Εικαστικό Πολύπτυχο: Ομαδική έκθεση Γλυπτικής και Ζωγραφικής στο «ΓΙΑΠΙ»
11.05.2016 14:29
Η ΑΚΤ – ΕΙΝ διοργανώνει την ομαδική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής των Γ. Γαβαλά, Κ. Δικέφαλου, Μ. Κελαϊδή και Β. Παπανδρέου με τίτλο «Εικαστικό Πολύπτυχο» από 13 Μαΐου έως 12 Ιουνίου 2016, στον Χώρο Εκδηλώσεων «ΓΙΑΠΙ» στο Κορωπί.
4 us only not: έκθεση της πλατφόρμας The ArtLoft
28.04.2016 12:42
Η εικαστική πλατφόρμα "TheArtLoft" παρουσιάζει την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 και ώρα 20:00 την ομαδική έκθεση ζωγραφικής "4 us only not” στον εικαστικό πολυχώρο “The Loft”, στο κέντρο της Αθήνας.
Με τον τρόπο του Γ. Σ.: εικαστικό αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη στην Ιανός Αίθουσα Τέχνης
16.03.2016 17:06
Στο πλαίσιο του Μαρτίου ως καθιερωμένου μήνα ποίησης στον Ιανό και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, εγκαινιάζεται στην ΙΑΝΟS Αίθουσα Τέχνης τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στις 21:00 η ομαδική έκθεση "Με τον τρόπο του Γ.Σ.", ένα εικαστικό αφιέρωμα στον κορυφαίο έλληνα ποιητή, Γιώργο Σεφέρη.