Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Μονομάχος - Ελένη Αργυροπούλου

Μονομάχος - Ελένη Αργυροπούλου

Από τις Εκδόσεις Οσελότος το παιδικό βιβλίο Μονομάχος της Ελένης Αργυροπούλου.

 


Από τις Εκδόσεις Οσελότος το παιδικό βιβλίο Μονομάχος της Ελένης Αργυροπούλου.

Μονομάχοι μιας γλυκόπικρης παράστασης παλεύουν μέχρι να πέσει η αυλαία . Ο ένας έχει για όπλο το «εγώ» του και ο άλλος το χαμόγελό του. Ο κύριος «Μπαμπάς» και η συντροφιά του, το ψάρι. Κομπάρσοι σε κάτι που τους χρωστούσε πρωταγωνιστικό ρόλο. Θέαση ζωής μέσα από ακίνητα μέλη και αντίληψη αυτής από μια διαφορετική οπτική. Εγκλωβισμένες ψυχές που ζητάνε τη λύτρωση. Ένα συγκινητικό και αλληγορικό διήγημα που απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

 

Η Ελένη Αργυροπούλου γεννήθηκε στη Λάρισα το 1989. Κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στη Λαμία και στο Λιτόχωρο. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και κατόπιν εργάστηκε ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της Θεσσαλονίκης. Σήμερα ζει στα Χανιά και εργάζεται σε Δημοτικό σχολείο. Ξεκίνησε τη συγγραφή από πολύ μικρή ηλικία. Aυτό είναι το πρώτο βιβλίο που αποφάσισε να μοιραστεί με ένα ευρύτερο κοινό.

Σχετικές ειδήσεις
Το χαμογελάκι - Αθηνά Παναγιωτίδου
09.02.2017 10:42
Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Το χαμογελάκι της Αθηνάς Παναγιωτίδου σε εικονογράφηση Εμμανουέλας Κακαβιά.
O Χάρης μυστικός αστυνομικός, ψευδώνυμο Πασατέμπος - Ελένη Πάτση
04.11.2016 13:07
Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, O Χάρης μυστικός αστυνομικός, ψευδώνυμο Πασατέμπος της Ελένης Πάτση.
Τσέβερε - Κωστής Μπαρμπαγιαννέρης
02.09.2016 10:42
Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο Τσέβερε του Κωστή Μπαρμπαγιαννέρη σε εικονογράφηση Αντώνη Νομικού.
Ριχάρδος και Γκράνη - Δημήτρης Παπαδόπουλος
06.06.2016 12:14
Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Ριχάρδος και Γκράνη του Δημήτρη Παπαδόπουλου σε εικονογράφηση Εμμανουέλας Κακαβιά.
Το τσίρκο της Ευρώπης - Χρήστος Κρανιώτης
17.05.2016 13:04
Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Το τσίρκο της Ευρώπης του Χρήστου Κρανιώτη σε εικονογράφηση του Γιάννη Παλατζίδη.