Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Δεκαήμερο μοναδικών εκπτώσεων στη Vodafone!

Δεκαήμερο μοναδικών εκπτώσεων στη Vodafone!

Όλοι πλέον μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους Smartphones με έκπτωση από 20% έως 50% και όλα τα iPhone  20% φθηνότερα στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop.

 

Συγκεκριμένα, από 1η έως και 10 Μαΐου όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone ή πραγματοποιήσουν online αγορές στο Vodafone eShop μπορούν να επωφεληθούν από το Δεκαήμερο εκπτώσεων της Vodafone και να αποκτήσουν ένα από τα αγαπημένα τους smartphones Samsung, Sony, LG, Nokia, Motorola, με έκπτωση από 20% έως 50% και ΟΛΑ τα iPhone 20% φθηνότερα!

 

Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone, το μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταία  προϊόντα τεχνολογίας, θα βρουν την εξειδικευμένη Ομάδα Internet Vodafone, πιστοποιημένη από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, ώστε να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να μάθουν, όσα χρειάζονται για το νέο τους smartphones και να προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr/sales

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
SafeBeep από τη Vodafone: Προστασία για όσους αγαπάμε
16.05.2016 10:42
H Vodafone σε συνεργασία με την Innovative Applications παρουσιάζουν το SafeBeep, μία πρωτοποριακή εφαρμογή για Android και iOS Smartphones, η οποία λειτουργεί σαν ένα έξυπνο εργαλείο προστασίας του κατόχου της.
Ανοιξιάτικες προσφορές από τη Vodafone
26.04.2016 16:43
Η Vodafone, συνεχίζει τις ανοιξιάτικες εκπλήξεις με μοναδικές προσφορές σε 4G Smartphones από 78€ και 3G με δυνατότητα WiFi Tablets από 69,90€, ώστε όλοι να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία mobile internet, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυό της.
Μοναδικές Πασχαλινές προσφορές και δώρα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
21.04.2016 11:17
Μοναδικές προσφορές, δώρα και έως 36 άτοκες δόσεις, σε Smartphones, Tablets, Laptops, Τηλεοράσεις, Αξεσουάρ και Games, προσφέρει και φέτος το Πάσχα στους επισκέπτες του ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Δίκτυο Στήριξης παιδιών της Vodafone
14.04.2016 14:28
H Vodafone σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, ενισχύει το Δίκτυο Στήριξης που έχει δημιουργήσει για παιδιά που έχουν ανάγκη και κινητοποιεί εργαζόμενους, πελάτες και συνεργάτες της, να συμμετέχουν.
Η Vodafone διευρύνει το Δίκτυο Στήριξης για Παιδιά που έχουν Ανάγκη
07.04.2016 13:19
Η Vodafone διευρύνει το δίκτυο κοινωνικής στήριξης, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 23 χρόνια στην Ελλάδα, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς όπως οι Γιατροί του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού κ.α. συνεισφέροντας σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα τελευταία έξι χρόνια, η Vodafone Ελλάδας από κοινού με το Ίδρυμα Vodafone έχουν επενδύσει περισσότερα από €4.200.000 με στόχο τη στήριξη προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας.