Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Σεμινάριο Φωτογραφίας με τον Daniel Santos στο Κέντρο Χορού Ακροποδητί

Σεμινάριο Φωτογραφίας με τον Daniel Santos στο Κέντρο Χορού Ακροποδητί

Το Κέντρο Χορού Ακροποδητί παρουσιάζει το σεμινάριο φωτογραφίας Basic photography (level 2), με τον Daniel Santos.

Σε διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων, θα μάθουμε να βελτιώνουμε τις φωτογραφίες μας χρησιμοποιώντας τους κανόνες σύνθεσης, κατανοώντας το φως, μαθαίνοντας να χρησιμοποιούμε το φλας και να επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή.

Βασική γνώση της χειροκίνητης λειτουργίας (manual mode) είναι απαραίτητη. Οι συμμετέχοντες την 1η μέρα μπορούν να φέρουν σε USB stick 3 φωτογραφίες για αξιολόγηση.

Για το σεμινάριο θα χρειαστείτε μία φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα χρήσης χειροκίνητης λειτουργίας (manual mode)
 
* Η τέταρτη συνάντηση σε εξωτερικό χώρο για πρακτική, θα οριστεί μέσα στο σεμινάριο
 
O Daniel Santos Megina είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Έχει επίσης πτυχίο Επιστημών Οικονομίας και μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα της Επιστημονικής και Περιβαλλοντικής Δημοσιογραφίας από το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης.

Εργάζεται ως καθηγητής φωτογραφίας στη σχολή φωτογραφίας "Madphoto" και συνεργάζεται με έντυπα περιοδικά όπως το "MuyInteresante", "Supefotodigital" και το blog "foto24blog". Εργάζεται επίσης ως ανεξάρτητος φωτογράφος για editorials, εκθέσεις, καθώς και στο χώρο της διαφήμισης, και ως ομιλητής σε συνέδρια φωτογραφίας για το Υπουργείο Ανάπτυξης στην Ισπανία. Επιπλέον, γράφει κριτικές και κάνει δοκιμές για φωτογραφικές μηχανές.

Ο Daniel έχει λάβει πολλά βραβεία και αναγνωρίσεις για το έργο του, όπως: Technology and Photography / City of Alcobendas (1ο βραβείο), Photographic Prize / Marbella / By civic, Madrid City and Patrimony Photographic contest, Mont photo contest 2011.

www.danielsantosmegina.com

Σχετικές ειδήσεις
Photocitizens: Κάλεσμα συμμετοχών
03.11.2016 16:21
Το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Photocitizens στα πλαίσια του project Εθνική Ταυτότητα προσκαλεί φοιτητές και ενήλικες να υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους μέσω του Photometria International Photography Festival.
Κέντρο Χορού Ακροποδητί: Πρόγραμμα μαθημάτων 2016-17
24.08.2016 16:32
Το Κέντρο Χορού Ακροποδητί στη Σύρο ανακοινώνει το φετινό πρόγραμμα μαθημάτων που θα πραγματοποιήσει. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου και τα μαθήματα στις 17 Σεπτεμβρίου 2016.
Νέο Σεμινάριο/Εργαστήριο συγγραφής σεναρίου από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος
23.08.2016 13:39
Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προσφέρει ένα επιπλέον σεμινάριο που θα λάβει χώρα στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, για όσους δεν πρόλαβαν να το παρακολουθήσουν τις δυο προηγούμενες φορές.
Σεμινάριο χορού με την Πέρσα Σταματοπούλου στον Κινητήρα
08.07.2016 15:16
Η Πέρσα Σταματοπούλου παρουσιάζει στον Κινητήρα ένα νέο σεμινάριο Αυτοσχεδιασμού και Σύνθεσης.
Σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Ανθή Θεοφιλίδου στον Κινητήρα
27.06.2016 12:27
Ο Κινητήρας διοργανώνει ένα σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Ανθή Θεοφιλίδου από τις 11 έως τις 15 Ιουλίου 2016.