Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Περισσότερα από 22,000 γράμματα στάλθηκαν από το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη

Περισσότερα από 22,000 γράμματα στάλθηκαν από το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη

Τα πιο γλυκά ευχαριστήρια μηνύματα σε εκείνους που είναι από πάντα δίπλα μας

 

Το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών της αγαπημένης σοκολάτας Υγείας Παυλίδη έκλεισε τις πόρτες του την Παρασκευή 3 Απριλίου, έχοντας φιλοξενήσει, για δύο ολόκληρες εβδομάδες, την πιο ξεχωριστή αλυσίδα ανταλλαγής ευχαριστήριων μηνυμάτων που έγινε ποτέ.

 

Όλοι οι επισκέπτες του Ταχυδρομείου που βρέθηκαν στον πεζόδρομο της πλατείας Κοραή, είπαν ένα ευχαριστώ στα αγαπημένα τους πρόσωπα, γράφοντάς τους τις πιο μοναδικές κι αναπάντεχες ευχές. Συνολικά, περισσότερα από 22,000 ευχαριστήρια γράμματα ταχυδρομήθηκαν προς τους παραλήπτες τους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό, η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη έδωσε τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να στείλει το δικό του ευχαριστώ σε εκείνους που τον στηρίζουν και είναι από πάντα δίπλα του. Εκτός από το Ταχυδρομείο, κάθε ενδιαφερόμενος μπορούσε να στείλει το μήνυμά του, είτε μέσω τηλεφωνικής γραμμής, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.ygeiaspavlides.gr, η οποία θα συνεχίσει να λαμβάνει μηνύματα μέχρι τις 20 Απριλίου.

 

Το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη ήταν, από την πρώτη κιόλας ημέρα, γεμάτο με αισιοδοξία και χαμόγελα, από τον κόσμο που ερχόταν για να γράψει το δικό του γράμμα. Ταυτόχρονα, οι τοίχοι του γέμισαν με τα πιο ευχάριστα μηνύματα, ζωγραφιές κι ευχές από όλους τους επισκέπτες. Η ομάδα του Ταχυδρομείου αναλάμβανε, στο τέλος κάθε ημέρας, να συλλέξει όλους τους φακέλους και να παραδώσει τα γράμματα στους παραλήπτες τους. Φυσικά, κάθε επισκέπτης έπαιρνε ένα γλυκό κέρασμα κατά την έξοδό του, απολαμβάνοντας την αγαπημένη του σοκολάτα Υγείας Παυλίδη!

 

Μέσα από την καμπάνια «Από πάντα δίπλα σου», η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη βρέθηκε, για άλλη μια φορά, δίπλα στον κόσμο, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να ευχαριστήσουν τους κοντινούς τους ανθρώπους, με την πιο αναπάντεχη, αλλά γλυκιά κι ευχάριστη, έκπληξη! Τα γράμματα ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μοιράζοντας χαμόγελα και χαρούμενη διάθεση, έχοντας δημιουργήσει την πιο ξεχωριστή αλυσίδα ανταλλαγής μηνυμάτων που έγινε ποτέ!

Σχετικές ειδήσεις
1ο Ιατρικό Συνέδριο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ υπό την αιγίδα της ΔΕΒΕ
27.05.2016 10:23
Πλήρη επιστημονική ενημέρωση για τα νεότερα δεδομένα στο σακχαρώδη διαβήτη θα επιχειρήσουν να δώσουν διακεκριμένοι ιατροί, μέλη της Διαβητολογικής Εταιρίας, κατά τη διάρκεια του πρώτου Ιατρικού Συνεδρίου, «Νεότερα δεδομένα στο Σακχαρώδη Διαβήτη», το οποίο, με ευαισθησία και διάθεση προσφοράς στα θέματα του Τομέα Υγείας, διοργανώνει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ υπό την αιγίδα της Διαβητολογικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος.
Η Vodafone διευρύνει το Δίκτυο Στήριξης για Παιδιά που έχουν Ανάγκη
07.04.2016 13:19
Η Vodafone διευρύνει το δίκτυο κοινωνικής στήριξης, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 23 χρόνια στην Ελλάδα, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς όπως οι Γιατροί του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού κ.α. συνεισφέροντας σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα τελευταία έξι χρόνια, η Vodafone Ελλάδας από κοινού με το Ίδρυμα Vodafone έχουν επενδύσει περισσότερα από €4.200.000 με στόχο τη στήριξη προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας.
Xinis Education Festival 2016: Εβδομάδα Υγείας με 16 δωρεάν σεμινάρια
01.04.2016 14:26
Δεκαέξι δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης στον Τομέα Υγείας παρέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του ΧΙΝΙS EDUCATION FESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, που πραγματοποιείται φέτος για 8η συνεχή χρονιά με ρεκόρ συμμετεχόντων.
Νέο FITNESS Protein με Σοκολάτα
16.03.2016 15:59
Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® «υποκύπτουν» στον πειρασμό της σοκολάτας παραμένοντας ωστόσο σύμμαχος της σιλουέτας σας και σας παρουσιάζουν το νέο FITNESS Protein με Σοκολάτα!
Οινόραμα 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο
04.03.2016 10:18
Με περισσότερα από 200 οινοποιεία και περίπου 1.500 κρασιά, το Οινόραμα 2016 αποδεικνύει πως δεν φέρει τυχαία τον τίτλο της μεγαλύτερης έκθεσης ελληνικών κρασιών στον κόσμο και σίγουρα της πιο σημαντικής στην Ελλάδα. Λέγοντας «Οινόραμα» εννοούμε όλον τον ελληνικό αμπελώνα στο κέντρο της Αθήνας, στις 5, 6 και 7 Μαρτίου 2016 (10:00-19:00), στο Ζάππειο Μέγαρο.