Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Spectralfire & Kill Emil live στο Ρομάντσο

Spectralfire & Kill Emil live στο Ρομάντσο

Την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015, ο Spectralfire και ο Kill Emil ζωντανά στο Ρομάντσο.

 

Spectralfire

Spectralfιre είναι το ντεμπούτο σόλο πρότζεκτ του Αθηναίου μουσικού και συνθέτη Λάμπη Κουντουρογιάννη, γνωστός και ως συνιδρυτής και κιθαρίστας του ελληνικού post-punk γκρουπ Modrec. Η μουσική του Spectralfire είναι κυρίως ηλεκτρονική και κινείται σε ρυθμούς chillwave, lo-fi και downtempo. Τα υπόλοιπα μέλη των Spectralfire είναι οι Ορέστης Φαληρέας, Μανώλης Γιαννίκιος, Ματίνα Κουντουρογιάννη  και Γιώργος Βουλδής. To ομώνυμο άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2012 από την Restless Wind records. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με τους Toro Y Moi, Still Corners, Tricky κα.

 

Kill Emil

O Κill Emil είναι hip- hop και downtempo μουσικός παραγωγός με βάση την Αθήνα. Δημιουργεί τον ήχο του χρησιμοποιώντας samples τα οποία διανθίζει με πολλά ηλεκτρονικά ηχοστρώματα, δημιουργώντας μία καινούρια μουσική ιστορία κάθε φορά. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με τους Bonobo, Guts, Quantic, His Comobo  Barbaro, Ondatropica, Chinese Man, Gramatik, Dub Pistols, Looptroop Rockers, Barry Ashworth, Andy Smith, The Herbalizer and More

Σχετικές ειδήσεις
Η Lydia Plain live στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
24.08.2016 12:48
H Lydia Plain, μουσικός, δημιουργός και καλλιτέχνης, παρουσιάζει την μουσική της ζωντανά στο Εργοτάξιον την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.
Monolake live @ Ρομάντσο
02.02.2016 15:39
Ο Monolake επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα, για να παρουσιάσει ένα μοναδικό live την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στο Ρομάντσο.