Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Η Άννα Μπαλάσκα για ένα live στο Passport Art

Η Άννα Μπαλάσκα για ένα live στο Passport Art

Η Άννα Μπαλάσκα, μετά από μια πολυετή σειρά επιτυχημένων μουσικών παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, έρχεται τώρα στην Αθήνα και τον Πειραιά για τις πρώτες τις εμφανίσεις, λίγο πριν παρουσιάσει την πρώτη της προσωπική δουλειά.


Το πρόγραμμά της απαρτίζεται από ήχους jazz, swing, διασκευές παλιών αλλά και σύγχρονων ελληνικών τραγουδιών, προερχόμενα από ακούσματα της Μεσογείου με άρωμα Ανατολής, κι όλα αυτά με έντονο το στοιχείο της πρόζας.


Στο πλευρό της πάντα οι συνεργάτες της: Αλέξανδρος Τσακιρίδης στο πιάνο και Δημήτρης Αλιστρατινός στα πνευστά.


Βάζοντας στη βαλίτσα όλη τη διάθεση, την τρέλα και τη ζωντάνια της, μετακομίζει στην πόλη μας.


Με μυρωδιά δυόσμου αλλά και μια δόση κανέλας, μπερδεύει νου και αισθήσεις, ερμηνεύοντας αγαπημένες ξένες και ελληνικές μελωδίες, με σκοπό… να το απολαύσει όσο τίποτε!


http://www.annampalaska.com

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
24.01.2017 16:14
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Μ' αρέσει να ζω».
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Έρχονται στο Kremlino: Το πρόγραμμα των παραστάσεων του 2016
06.10.2016 15:09
Εμφανίσεις γνωστών μουσικών και δημιουργών του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της νέας μουσικής σκηνής Kremlino, στον Πειραιά. Ενας νέος χώρος πολιτισμού που έρχεται στην πλατεία Κοραή, για να αποτελέσει ένα ζωντανό πυρήνα πολιτισμού και έκφρασης.
Συναυλία της Άννας Μπαλάσκα στο Λαογραφικό & Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας – Θράκης
16.08.2016 16:07
Το Λαογραφικό & Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας – Θράκης συμμετέχοντας και φέτος στις πανελλήνιες εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου θα φιλοξενήσει στον κήπο του, την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, ώρα 21:00, την Άννα Μπαλάσκα, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια της Μεσογείου, παραδοσιακά, έθνικ και τζαζ αγαπημένα ακούσματα, με τη συνοδεία των μουσικών: Αλέξανδρου Τσακιρίδη, Δημήτρη Αλιστρατινού και Μπάμπη Πετσίνη.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.