Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε περιοδεία ανά την Ελλάδα

Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε περιοδεία ανά την Ελλάδα

Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ερμηνεύτρια λιτή, δωρική, με φωνή που σε τραντάζει. Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι «Μέλισσες» αλλά και το πρόσφατο «Διόδια». Τόσα χρόνια έχει κοινό που την ακολουθεί σταθερά, αλλά και σημαντικές συνεργασίες με τους Γιώργο Καζαντζή, Μιχάλη Νικολούδη, Μελίνα Κανά , Λιζέτα Καλημέρη κ.ά. Η μοναδική ερμηνεύτρια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζοντας τη δική της οπτική για το καλό ελληνικό τραγούδι.

 

Το ήθος και η ερμηνεία της αγγίζουν τον κόσμο μ' ενα τρόπο πρωτοφανή: δεν έχει θαυμαστές και οπαδούς, όπως συμβαίνει με τα μουσικά είδωλα, έχει ακροατές γοητευμένους που η φωνή της, τους μεταμορφώνει όπως μεταμορφώνει και το κάθε τραγούδι. Το λαϊκό ηχόχρωμά της παραπέμπει στις μεγάλες γυναικείες φωνές του παρελθόντος που σπάνια συναντάμε πια.

 

Θα ακούσουμε τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής από έντεχνα και λαϊκά ως ρεμπέτικα.

 

Μαζί της οι εξαίρετοι μουσικοί: Δημήτρης Μπαρτζώκας στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Σπύρος Γκούμας στο μπουζούκι, ο Δημήτρης Τσιολχάς στο ακορντεόν και ο Αντώνης Τζήκας στο κοντραμπάσο.

 

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΝΟΙΞΗ 2015

 

Τετάρτη 18 Μαρτίου – Αθήνα, Κληματαριά (κάθε Τετάρτη, έως 1η Απριλίου)

Παρασκευή 20 Μαρτίου – Σέρρες

Σάββατο 21 Μαρτίου – Friends Café

Τρίτη 24 Μαρτίου – Πάτρα

Παρασκευή 27 Μαρτίου – Αθήνα, Ρότα

Παρασκευή 3 Απριλίου – Θεσσαλονίκη, Μύλος

Σάββατο 4 Απριλίου – Αλεξανδρούπολη

Παρασκευή 17 Απριλίου – Κύπρος/Λεμεσός

Σάββατο 18 Απριλίου – Κύπρος/Λευκωσία

Παρασκευή 24 Απριλίου – Λευκάδα

Σάββατο 2  Μαΐου – Δράμα

Παρασκευή 8 Μαΐου – Αθήνα, Σταυρός του Νότου (με την Λιζέτα Καλημέρη)

Παρασκευή 15  Μαΐου - Αθήνα, Σταυρός του Νότου (με την Λιζέτα Καλημέρη)

Σάββατο 16  Μαΐου – Θεσσαλονίκη, Μύλος (με την Λιζέτα Καλημέρη)

Σάββατο 23  Μαΐου – Θεσσαλονίκη, Μύλος (με την Λιζέτα Καλημέρη)

Σχετικές ειδήσεις
Η Φωτεινή Βελεσιώτου στη λήξη του 3ου Φεστιβάλ Ερμηνείες στην Ερμιονίδα
31.08.2016 12:25
Με την αγαπημένη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού Φωτεινή Βελεσιώτου κλείνει το 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου "Ερμηνείες στην Ερμιονίδα", την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου ζωντανά στο Λιτόχωρο
09.08.2016 12:54
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα και την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 θα βρίσκεται στο all day beach bar restaurant ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ, στο Λιτόχωρο.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε καλοκαιρινή περιοδεία
01.07.2016 10:30
Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν με πολλές sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και στην επαρχία, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου live στο Ίλιον plus
18.04.2016 09:58
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια ανά την Ελλάδα συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών. Αυτή τη φορά επιστρέφει στην Αθήνα και στο ΙΛΙΟΝ plus, το νέο συναυλιακό στέκι στο κέντρο της πόλης.
Η Αρλέτα και η Φωτεινή Βελεσιώτου για δύο live στο Half Note
21.03.2016 13:53
Η χαρισματική τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου, μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού σήμερα, συναντά για πρώτη φορά σε ένα κοινό πρόγραμμα την εξαιρετική τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Αρλέτα.