Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Η περιέργεια σκότωσε τον Ευριπίδη από την ομάδα Εντός Εκτός & Επί τα αυτά στο θέατρο Φαργκάνη

Η περιέργεια σκότωσε τον Ευριπίδη από την ομάδα Εντός Εκτός & Επί τα αυτά στο θέατρο Φαργκάνη

Η θεατρική ομάδα Εντός Εκτός & Επί τα αυτά παρουσιάζει στο Θέατρο Φαργκάνη από 20 Μαρτίου 2015 τη μουσικοθεατρική αυτοσχέδια κωμωδία «Η περιέργεια σκότωσε τον Ευριπίδη»  σε κείμενα, σκηνοθεσία & μουσική επιμέλεια της ομάδας.

 

Μετά τη διαβαλκανική τους επιτυχία  “H περιέργεια σκότωσε τον Shakespeare”,  oι Εντός Εκτός & Επί τα αυτά επιστρέφουν πιο περίεργοι από ποτέ!

 

4  τηλεφωνήματα της Paramount…

4 εκκεντρικοί, extreme, αντιφατικοί, και ανίδεοι χαρακτήρες-ηθοποιοί…

4 πρόβες…

1  σκηνοθέτης που  έρχεται από στιγμή σε στιγμή…

1 κιθάρα

1 μπουζούκι

Έχετε σκεφτεί πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να αποδοθούν τα έργα του Ευριπίδη;

 

Οι : Ανούδης Στράτος, Γιακουμάκη Κέλυ, Δελής Τριαντάφυλλος, Μορφιάδου Ειρήνη  παίζουν ,τραγουδούν και ερμηνεύουν χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος 16 σκηνές από τα έργα του Ευριπίδη (Μήδεια, Ορέστης ,Ηλέκτρα, Ρήσος, Ιφιγένεια εν Ταύροις, Ίωνας, Ανδρομάχη, Ιφιγένεια εν Αυλίδι, Τρωάδες , Ελένη , Φοίνισσες) σε περισσότερες από 40 εκδοχές, με την μουσική  συνοδεία του Κόντου Βαγγέλη και Μπάιτση Τρύφωνα.

Σχετικές ειδήσεις
Συνέβη στην Ελλάδα: μια ξεχωριστή δράση από το Εθνικό Θέατρο
04.01.2017 15:56
Το Εθνικό Θέατρο, συνεχίζοντας τις Δράσεις που διευρύνουν το ρόλο του και τονίζουν την παρουσία του, εντός και εκτός των «τειχών» του, ξεκινάει από 13 Ιανουαρίου και για μια Παρασκευή κάθε μήνα, τη σειρά «Συνέβη στην Ελλάδα» σε επιμέλεια Νίκου Χατζόπουλου.
Τρωάδες, Ευριπίδη από τη Θεατρική Ομάδα Λέρου
22.08.2016 17:03
Η Θεατρική ομάδα Λέρου παρουσιάζει για πρώτη φορά, μετά από 27 χρόνια ζωής και δράσης, αρχαία τραγωδία. Το έργο του Ευριπίδη «Τρωάδες» σε μετάφραση Ολυμπίας Καράγιωργα, τιμώντας και την ίδια, σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα “πνευματικά” που έχει χαρίσει και συνεχίζει να χαρίζει απλόχερα και με γενναιοδωρία στην ομάδα μας από το ξεκίνημα της.
Quintet ’84 από την ομάδα Ον OFF στο Θέατρο Φούρνος
13.05.2016 14:58
Η ομάδα Ον OFF παρουσιάζει στο Θέατρο Φούρνος από τις 26 Μαΐου 2016 για τέσσερις παραστάσεις την μουσικοθεατρική παράσταση Quintet ’84.
Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα, από την ομάδα Ευ(φ)ορία στο θέατρο Σοφούλη
11.05.2016 11:02
Η Θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία του πολιτιστικού τμήματος του Συλλόγου εφοριακών, Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Κιλκίς και Ν. Χαλκιδικής παρουσιάζει από τις 20 Μαΐου 2016 στο θέατρο Σοφούλη, την εξαιρετική κωμωδία των Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», που γνώρισε τεράστια επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Το Μεγάλο Μας Τσίρκο του Ι. Καμπανέλλη στο Θέατρο Φαργκάνη
28.03.2016 14:38
«Το Μεγάλο Μας Τσίρκο» του Ι. Καμπανέλλη, ένα έργο γεμάτο Ελλάδα, μετά την επιτυχία που σημείωσε στον Πολυχώρο Nodo Junior, θα παρουσιαστεί για 4 μοναδικές παραστάσεις στο Θέατρο Φαργκάνη στις 15-16-17-18 Απριλίου 2016, στις 21:15, από την Εταιρεία Θεάτρου Λαμπιόνι.