Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Μουσικές βραδιές Στου Στράτου

Μουσικές βραδιές Στου Στράτου

Το μουσικό καφενείο «Στου Στράτου» παρουσιάζει στις 6, 7 και 8 Μαρτίου 2015 τρεις μουσικές βραδιές με τον Γιάννη Κούτρα, τους Δημήτρη Ψαριανό & Σάκη Τσιλίκη και τους Νίκη Φραγκούλη & Βαγγέλης Αυγέρης, αντίστοιχα.

 

6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 

«Από τον Μεγάλο Ερωτικό στο Σταυρό του Νότου» μας ταξιδεύει ο Γιάννης Κούτρας, σε μία ξεχωριστή βραδιά στο μουσικό καφενείο «στου Στράτου» την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, στις 22:00.

 

Ο σπουδαίος ερμηνευτής μας παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα σε Θάνο Μικρούτσικο-Νίκο Καββαδία, και μας ξαναθυμίζει αγαπημένα τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Διονύση Σαββόπουλου, Μάνου Λοϊζου, Μιχάλη Σουγιούλ, Βασίλη Τσιτσάνη, κ.α.

 

Μαζί του ο τραγουδοποιός Παύλος Καρποδίνης.

Πιάνο: Άκης Μουχλιανίτης

Σαξόφωνο: Λευτέρης Πουλιού.

 

7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 

...Ο μεγάλος ερωτικός... Δημήτρης Ψαριανός μαζί με τον συνθέτη Σάκη Τσιλίκη παίζουν και τραγουδούν αυθεντικά τα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη...

 

Επίσης τραγούδια από τη σύγχρονη κεντρική σκηνή σε εντεχνορόκ ύφος για ακροατές με αυτιά και όχι μόνο...

 

8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, Κυριακή 8 του Μάρτη ώρα 7.30 μμ, η Νίκη Φραγκούλη στην ερμηνεία και ο Βαγγέλης Αυγέρης στο πιάνο , στο art cafe στου Στράτου, και πάντα με την παρέα σας.... θα κρατήσουμε μουσικές σημειώσεις που ίσως σκιαγραφούν τη γυναίκα στους τόσους ρόλους της....

 

Σας περιμένουμε!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
Δυο μουσικές βραδιές με φεγγάρι στο Μουσείο Ακρόπολης
01.08.2016 13:17
Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει το αυγουστιάτικο φεγγάρι με δύο ξεχωριστές βραδιές στις 18 και 19 Αυγούστου 2016.
Bistrots Du Monde: Δύο ιδιαίτερες μουσικές βραδιές στον Ειλισσό
19.04.2016 15:45
Δύο ιδιαίτερες βραδιές έρχονται την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, με σύμπραξη όλων των συντελεστών της τριλογίας BISTROTS DU MONDE που πέρασαν ήδη πολλές φορές φέτος από τον Ειλισσό και πάντα με μεγάλη επιτυχία!
Adagio: Πέντε ξεχωριστές βραδιές με Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα στο Μέγαρο
15.04.2016 14:23
Το Πάσχα πλησιάζει και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών έχει προγραμματίσει στο πλαίσιο του κύκλου Adagio, πέντε ξεχωριστές βραδιές για την Εβδομάδα των Θείων Παθών και του Πάσχα – μέρες που αποκτούν βαθύτερο νόημα με το βλέμμα όλων στραμμένο στο προσφυγικό δράμα. Μέρες κατάνυξης, περισυλλογής και ανάτασης, μέρες υψηλής έμπνευσης για τους δημιουργούς.
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.