Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Acoustic στο Θέατρο Παλλάς

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Acoustic στο Θέατρο Παλλάς

Στην κεντρική, μεγάλη συναυλία της χειμερινής περιοδείας του Φίλιππου Πλιάτσικα, με τον τίτλο "Acoustic" που θα γίνει την Τρίτη 24 Μαρτίου στο Παλλάς, θα ακουστούν πολύ γνωστά δικά του τραγούδια αλλά και κάποια άλλα «κρυμμένα» τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ, που παίχτηκαν ελάχιστα στις  live εμφανίσεις τους.


Η παράσταση διατηρεί τη μαγεία των κλασσικών ενορχηστρώσεων που γοήτευσαν το κοινό στην sold out εμφάνισή του στο Ηρώδειο μαζί με την Φιλαρμονική ορχήστρα της Πράγας και στις εμφανίσεις του στο Βερολίνο, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Άμστερνταμ, τις Βρυξέλλες και το Ντίσελντορφ, ενώ η μοναδική συνεύρεση με το δυναμικό ακουστικό σύνολο των Border Breakers Band φιλοδοξεί να δώσει περισσότερη «ανάσα» στα αγαπημένα, γνωστά τραγούδια, να αποκαλύψουν τα μυστικά τους και να μας ταξιδέψουν στο χρόνο.


To «Acoustic» είναι το αποτέλεσμα μία βαθύτερης ανάγκης για μια εσωτερική προσέγγιση στα τραγούδια που χάραξαν κι άγγιξαν, με τον τρόπο τους, 20 χρόνια τώρα, τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.


Μία μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, θα είναι η συμμετοχή του Γιάννη Μηλιώκα, ένας από τους "παιδικούς του ήρωες" - όπως τον αποκαλεί ο ίδιος ο Φίλιππος - που έχει σημαδέψει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τις τελευταίες δεκαετίες της Ελληνικής μουσικής πραγματικότητας.


Το “Acoustic" είναι μια παράσταση με πολύ ιδιαίτερα και βαθιά συγκινητικά, προσωπικά χαρακτηριστικά που σπάνια θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στο μέλλον ξανά.


Οι Boarder Breakers Band είναι:

Σταύρος Παργινός (Τσέλο)
Νίκος Σάλτας ( Πιάνο )
Χρυσάνθη Τζοβάνι  (Ούτι, τζουμπούς, κρουστά, τύμπανα)
Guido de Flaviis (Σαξόφωνο)
Ροδούλα  Κουταλέλλη ( Φωνή – φλάουτο)
Κωνσταντινος Πατσιώτης (κόντρα μπάσο)
Γιώργος Καραγκούνης (ηλεκτρική κιθάρα)

Γιώργος Μωρούλης (ηχολήπτης)
Ανδρέας Κουταλάς (ηχολήπτης)
Γιώργος Κλαδούρης (φωτιστής)


Παραγωγή: ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ Α.Ε. & Chronos Art Productions

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor συνεχίζουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
28.12.2016 16:26
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στις 6 και 13 Ιανουαρίου 2017. Οι Παρασκευές μας έχουν πια το δικό τους «Παραπόρτι».
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
Αναβολή - Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Rock της Δυτικής Όχθης live στο Θέατρο Βράχων
30.06.2016 16:23
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. - Η συναυλία αναβάλλεται
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας
12.05.2016 13:58
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τους Εκείνος + Εκείνος, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μίλτο Πασχαλίδη θα μας παρουσιάσουν σε μία καλοκαιρινή συναυλία το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!