Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Leonidas Sarantopoulos Quartet live @ metamatic:taf

Leonidas Sarantopoulos Quartet live @ metamatic:taf

Tο metamatic:taf φιλοξενεί με χαρά το κουαρτέτο του φλαουτίστα και συνθέτη Λεωνίδα Σαραντόπουλου για δύο εκρηκτικά μουσικά live στις 4 και 11 Φεβρουαρίου 2015 στις 21.30.

 

Μετά το “Black Mamba” ο Λεωνίδας Σαραντόπουλος επεξεργάζεται παρέα με τους σπουδαίους Κωστή Χριστοδούλου, Γρηγόρη Ντάνη και Σεραφείμ Μπέλλο ένα νέο project με τίτλο "Fauna''.

 

Η μουσική του γκρούπ καθορίζεται κατά κύριο λόγο από τις original συνθέσεις τόσο του Λεωνίδα Σαραντόπουλου, όσο και των υπόλοιπων μελών.  Με όχημα, λοιπόν, τις συνθέσεις αυτές αλλά και μια κοινή ελευθεριακή αντίληψη για τον αυτοσχεδιασμό και τη μουσική, το εν λόγω κουαρτέτο κάνει γενναία βουτιά στο υποσυνείδητο με σκοπό να ανασύρει στην επιφάνεια μια αυθόρμητη μουσική ακολουθία.     

 

Ατμοσφαιρικά πέπλα, καταιγιστικά grooves και δυναμικές κορυφώσεις συνθέτουν μια πηγαία και ολοκληρωμένη μουσική πρόταση.

 

Λεωνίδας Σαραντόπουλος - Φλάουτα

Κωστής Χριστοδούλου - Πλήκτρα

Γρηγόρης Ντάνης - Κιθάρα

Σεραφείμ Μπέλλος - Τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Τάσος Γιαννίκος Quartet live στο Γυάλινο Up Stage
23.11.2016 10:12
Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου οι Τάσος Γιαννίκος Quartet στο Γυάλινο - Up Stage σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική.
Craig Handy & Kirk Lightsey Quartet live στο Half Note
11.10.2016 12:45
Ένα εκπληκτικό γκρουπ, το κουαρτέτο του σαξοφωνίστα Craig Handy και του πιανίστα Kirk Lightsey, με τον Nicola Sabato και τον John Betch, φέρνει ξανά στο προσκήνιο την μουσική και τον θρύλο του μεγάλου σαξοφωνίστα Dexter Gordon.
Deeper Reflections: Constantine Cheimarios Quartet live στο Faust
02.06.2016 15:37
Ο 25χρονος κιθαρίστας Κωνσταντίνος Χειμαριός παρουσιάζει τη Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στο Faust, το project του “Deeper Reflections” με το κουαρτέτο του (Constantine Cheimarios Quartet).
Stelios Petrakis Quartet live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
29.03.2016 12:13
Στο δρόμο για τις Βρυξέλλες και το Balkan Τrafik Festival, το Κρητικό Κουαρτέτο του Στέλιου Πετράκη ανανεώνει το ραντεβού του με το Αθηναϊκό κοινό στο Γυάλινο - UpStage, την Παρασκευή 15 Απρίλη.
Giorgos Kontrafouris Piano Quartet live στο Beton 7
15.02.2016 15:57
Το νέο κουαρτέτο του Γιώργου Κοντραφούρη θα εμφανιστεί στο Beton 7 σε καινούργιες συνθέσεις του ίδιου καθώς και των άλλων μελών του κουαρτέτου.