Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Lucky Funeral live στο Second Skin

Οι Lucky Funeral live στο Second Skin

Οι Lucky Funeral αποχαιρετούν τους φίλους τους με ένα εκρηκτικό live, αύριο, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, στο Second Skin! Μαζί τους, άλλες δύο μπάντες του heavy ήχου από την Αθήνα, οι αγόριαstonilio και Zagreus!
 

Πριν από λίγες ημέρες, η μπάντα έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:
 
"Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου σας περιμένουμε όλους στο Second Skin, στο τελευταίο live των Lucky Funeral. Ήρθε η ώρα να βάλουμε μία άνω τελεία στην πορεία μας, σεβόμενοι τα πεπραγμένα μας έως σήμερα αλλά και τους οιωνούς του προηγούμενου έτους. Δεν θα κάνουμε απολογισμό αυτών των 8 χρόνων, ούτε θα περιαυτολογήσουμε. Δεν το κάναμε ποτέ άλλωστε…

Ευχαριστούμε αυτούς που υποστήριξαν και αγάπησαν τους Lucky Funeral, καθώς και όλους όσους συνεργαστήκαμε που έβαλαν πλάτη πράττοντας όμως πάντα με επαγγελματισμό. Το κληροδότημα που αφήνουμε είναι η μουσική μας και αυτό μένει τελικά.

Ραντεβού στην τελευταία κηδεία, μέχρι την επόμενη."


Οι ανερχόμενοι Zagreus είναι μια τετραμελής μπάντα, με βάση τους την Αθήνα. Αν και νεοσύστατο συγκρότημα - δημιουργήθηκαν μόλις το περασμένο καλοκαίρι - η ιδέα προϋπάρχει εδώ και δύο χρόνια. Τα μέλη του ετοιμάζουν για την παρθενική τους εμφάνιση, heavy rock χοές και σπονδές αφιερωμένες στον θεό Διόνυσο τον Ζαγρεύς, που αποτελεί και την έμπνευση για το όνομά τους.

Σχετικές ειδήσεις
Αγόριαstonilio & Τεφλόν live @ six d.o.g.s
28.09.2016 13:25
Τo Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 τα αγόριαstonilio έχουν γενέθλια και γίνονται 4 ετών. Υπ’ αφορμή, λοιπόν αυτού του ευτυχούς γεγονότος, όπως και κάθε χρόνο, διοργανώνουν live - party γενεθλίων στο six d.o.g.s., που θα ανοίξουν οι Τεφλόν.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Youth Code, Venerence, Hydrone live @ Second Skin
05.09.2016 13:38
Την Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2016, οι Youth Code, Venerence και Hydrone θα εμφανιστούν live στο Second Skin.
King Dude (full band) live @ Second Skin
17.05.2016 13:33
Οι 3 Shades of Black παρουσιάζουν την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 τον KING DUDE (full band) live στο Second Skin Club.
Οι Madleaf με νέο άλμπουμ live στο Second Skin
08.03.2016 15:47
Οι Madleaf παρουσιάζουν το νέο τους album, “House Of Lust”, την Παρασκευή 1 Απριλίου, στο Second Skin.