Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Toys Up: Ο νέος δίσκος των Matisse

Toys Up: Ο νέος δίσκος των Matisse
Live παρουσίαση του νέου άλμπουμ του αθηναϊκού συγκροτήματος την Παρασκευή 18 Μαΐου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Upstage.

Live παρουσίαση του νέου άλμπουμ του αθηναϊκού συγκροτήματος την Παρασκευή 18 Μαΐου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Upstage.

Οι Matisse είναι το πιο ελπιδοφόρο συγκρότημα στο χώρο της ποπ και ροκ μουσικής στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Με το ντεμπούτο άλμπουμ του Cheap as art, πριν από δύο χρόνια, κέρδισαν τις εντυπώσεις και δημιούργησαν υψηλές προσδοκίες όχι μόνο στους φίλους τους αλλά σε όλους μας.

Οι προσδοκίες αυτές δεν διαψεύστηκαν από τη νέα τους δουλειά, την οποία το συγκρότημα παρουσιάζει με υπερηφάνεια σε συναυλίες του σε όλη την Ελλάδα, το ερχόμενο καλοκαίρι. Από το νέο τους δίσκο ήδη ξεχωρίζουν το Call me, call me και το Gas στο οποίο συμμετέχει η εκπληκτική Δήμητρα Γαλάνη.

Οι Matisse έρχονται στο Γυάλινο θέατρο με φόρα από τις πολύ επιτυχημένες συναυλίες που έδωσαν ήδη στη Βόρεια Ελλάδα και έχοντας στο πλάι τους το επίσης ελπιδοφόρο συγκρότημα Gad, το οποίο μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο System May Fall .

Έκπληξη της βραδιάς είναι η συμμετοχή στο πρόγραμμα του βρετανικού γκρουπ Sangeeta οι οποίοι εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το συγκρότημα έχει επικεφαλής την εκπληκτική Αυστραλιανή Sangeeta Lee, η οποία είναι μια μίξη της Skin και της PJ Harvey.

INFO
Παρουσίαση του νέου δίσκου των Matisse
Παρασκευή 18 Μαΐου
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Upstage
Λ. Συγγρού 143, 22:00 (αυστηρά)
Είσοδος: 15 ευρώ με μπύρα.

Σχετικές ειδήσεις
«Η Ηχώ των Δρόμων» ζωντανά στο Γυάλινο - UpStage
11.04.2016 13:57
«Η Ηχώ των δρόμων»... Ένα αξιόλογο μουσικό σχήμα από τον Βόλο ετοιμάζει αποσκευές και κατεβαίνει την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στο Γυάλινο- UpStage για να μας συστηθεί και να μας συστήσει τη δική τους... ηχώ.
Stelios Petrakis Quartet live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
29.03.2016 12:13
Στο δρόμο για τις Βρυξέλλες και το Balkan Τrafik Festival, το Κρητικό Κουαρτέτο του Στέλιου Πετράκη ανανεώνει το ραντεβού του με το Αθηναϊκό κοινό στο Γυάλινο - UpStage, την Παρασκευή 15 Απρίλη.
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Οι Μέτοικοι ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage
03.03.2016 13:24
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 τέσσερεις νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, "μετοικίζουν" στο Γυάλινο – UpStage.