Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Δώρα Φέροντες 2014: έκθεση στο ΑΕΝΑΟΝ

Δώρα Φέροντες 2014: έκθεση στο ΑΕΝΑΟΝ

Μια μεγάλη γιορτή για δεκαοκτώ ημέρες διοργανώνει το ΑΕΝΑΟΝ στην οποία παίρνουν μέρος είκοσι οκτώ καλλιτέχνες Δώρα Φέροντες, με μικρές δημιουργίες από στολίδια για τα δέντρα και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, επίκαιρα ζωγραφικά έργα μικρού μεγέθους, κεραμικά, μικρογλυπτά, κατασκευές έως και μικρογραφικά πρωτότυπα έργα.


Όλα αυτά σε μια γιορτή με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όπου κάθε ημέρα θα είναι ξεχωριστή, καθώς θα υπάρχουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.


Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Αγιακάτσικα Σμάρα
Αλεβίζου Σωτηρία
Ανδρουτσάκης Στάθης
Βάγκνερ Έφη
Βαλαής Κώστας
Βορεάδου Αγγέλα
Γρηγόρα Άννα
Εμμανουήλ Ράνια
Καβάσης Θόδωρος
Καλαμάρα Ελένη
Καραδήμας Τάσος
Κασσαβέτη Κατερίνα
Κάσση Μαριγώ
Κόμη Μαρία
Κουβάτσου Δέσποινα
Λιάπης Αλέξανδρος
Μάνου Έφη
Μαργέτης Γιάννης
Μέλη Έλλη
Μυρτιά Hellner
Οδυσσέας
Πολύζος Βαγγέλης
Πουλτσιάκης Φοίβος
Σκλαβενίτης Νίκος
Σολιδάκης Βασίλης
Σπύρος
Χατζηλάκου Βίκυ
Garstea Elena


Σας περιμένουμε στη γιορτή μας να απολαύσετε τα «παιχνίδια» που με πολύ κέφι και μεράκι έφτιαξαν οι καλλιτέχνες ειδικά γι’ αυτήν την έκθεση. Ολόθερμες ευχές για καλές γιορτές από το ΑΕΝΑΟΝ.

Σχετικές ειδήσεις
Substratum: έκθεση του Δημήτρη Εφέογλου και της Δέσποινας Φλέσσα στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη
08.09.2016 16:23
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο «Substratum». Πρόκειται για μια κοινή έκθεση του εικαστικού έργου του Δημήτρη Εφέογλου και της Δέσποινας Φλέσσα. Η έκθεση αποτελείται από ζωγραφικά και γλυπτικά έργα και θα διαρκέσει από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου 2016.
Black and White Stories. 44 Ζωγραφικά Μονοπλάνα: Έκθεση του Μίλτου Σκούρα στο ΚΜΣΤ
16.03.2016 13:00
44 ζωγραφικά μονοπλάνα που μπορούν να χαρακτηριστούν και ως ζωγραφικά καρέ, ασπρόμαυρες ζωγραφικές συνθέσεις ή εικόνες που εκκρεμούν στη μέση μιας διήγησης με διαφορετικά σημεία εκκίνησης όπως ο κινηματογράφος, η ζωγραφική, η λογοτεχνία, η φωτογραφία και το κόμικς, είναι μια εν συντομία περιγραφή των έργων του Μίλτου Σκούρα στην έκθεση “Black and White Stories” που θα φιλοξενηθεί στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στη Μονή Λαζαριστών, από τις 19 Μαρτίου έως τις 9 Ιουλίου 2016.
y.st.rd: έκθεση του Κώστα Χριστόπουλου στη γκαλερί Ζουμπουλάκη
16.03.2016 12:38
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την τρίτη ατομική έκθεση του Κώστα Χριστόπουλου με τίτλο «y.st.rd». Η εγκατάσταση στον χώρο αποτελείται από ζωγραφικά και γλυπτικά έργα μεικτής τεχνικής. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 31 Μαρτίου έως τις 6 Μαΐου 2016.
Αέναα... ζωγραφικά...: έκθεση της Ευδοξίας Ψυρροπούλου-Καράγιαννη στη γκαλερί Έρση
12.02.2016 09:55
Η Γκαλερί Έρση εγκαινιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ευδοξίας Ψυρροπούλου-Καράγιαννη, με τίτλο "αέναα…ζωγραφικά…", την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016.
Μικρές Ζωγραφιές 2015: Εορταστικό Bazzar στον Εικαστικό Κυκλό
17.12.2015 11:06
Ο Εικαστικός Κύκλος διοργανώνει εορταστικό Bazzar με μικρά ζωγραφικά έργα, γλυπτά και αντικείμενα τέχνης σε προσιτές τιμές, σας περιμένουν να τα επιλέξετε για το σπίτι σας ή να τα δωρήσετε.