Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Δώρα Φέροντες 2014: έκθεση στο ΑΕΝΑΟΝ

Δώρα Φέροντες 2014: έκθεση στο ΑΕΝΑΟΝ

Μια μεγάλη γιορτή για δεκαοκτώ ημέρες διοργανώνει το ΑΕΝΑΟΝ στην οποία παίρνουν μέρος είκοσι οκτώ καλλιτέχνες Δώρα Φέροντες, με μικρές δημιουργίες από στολίδια για τα δέντρα και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, επίκαιρα ζωγραφικά έργα μικρού μεγέθους, κεραμικά, μικρογλυπτά, κατασκευές έως και μικρογραφικά πρωτότυπα έργα.


Όλα αυτά σε μια γιορτή με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όπου κάθε ημέρα θα είναι ξεχωριστή, καθώς θα υπάρχουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.


Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Αγιακάτσικα Σμάρα
Αλεβίζου Σωτηρία
Ανδρουτσάκης Στάθης
Βάγκνερ Έφη
Βαλαής Κώστας
Βορεάδου Αγγέλα
Γρηγόρα Άννα
Εμμανουήλ Ράνια
Καβάσης Θόδωρος
Καλαμάρα Ελένη
Καραδήμας Τάσος
Κασσαβέτη Κατερίνα
Κάσση Μαριγώ
Κόμη Μαρία
Κουβάτσου Δέσποινα
Λιάπης Αλέξανδρος
Μάνου Έφη
Μαργέτης Γιάννης
Μέλη Έλλη
Μυρτιά Hellner
Οδυσσέας
Πολύζος Βαγγέλης
Πουλτσιάκης Φοίβος
Σκλαβενίτης Νίκος
Σολιδάκης Βασίλης
Σπύρος
Χατζηλάκου Βίκυ
Garstea Elena


Σας περιμένουμε στη γιορτή μας να απολαύσετε τα «παιχνίδια» που με πολύ κέφι και μεράκι έφτιαξαν οι καλλιτέχνες ειδικά γι’ αυτήν την έκθεση. Ολόθερμες ευχές για καλές γιορτές από το ΑΕΝΑΟΝ.

Σχετικές ειδήσεις
The Show Must Go On: Έκθεση στην Can Christina Androulidaki Gallery
10.01.2017 11:32
Στην πρώτη του ατομική έκθεση στην γκαλερί CAN με τίτλο ‘The Show Must Go On’ ο Σωτήρης Πανουσάκης παρουσίαζει μια σειρά από ζωγραφικά έργα μικρών και μεγάλων διαστάσεων που δημιούργησε τα τελευταία 13 χρόνια.
Μικρά ζωγραφικά έργα, έκθεση στην γκαλερί Εικαστικό Κύκλο Sianti
02.12.2016 14:28
Ο Εικαστικός Κύκλος Sianti, εγκαινιάζοντας το νέο του χώρο, σας προσκαλεί στην καθιερωμένη, ετήσια έκθεσή του «Μικρά ζωγραφικά έργα», αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο την τρέχουσα χρονιά και υποδεχόμενος τη νέα. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.
Substratum: έκθεση του Δημήτρη Εφέογλου και της Δέσποινας Φλέσσα στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη
08.09.2016 16:23
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο «Substratum». Πρόκειται για μια κοινή έκθεση του εικαστικού έργου του Δημήτρη Εφέογλου και της Δέσποινας Φλέσσα. Η έκθεση αποτελείται από ζωγραφικά και γλυπτικά έργα και θα διαρκέσει από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου 2016.
Black and White Stories. 44 Ζωγραφικά Μονοπλάνα: Έκθεση του Μίλτου Σκούρα στο ΚΜΣΤ
16.03.2016 13:00
44 ζωγραφικά μονοπλάνα που μπορούν να χαρακτηριστούν και ως ζωγραφικά καρέ, ασπρόμαυρες ζωγραφικές συνθέσεις ή εικόνες που εκκρεμούν στη μέση μιας διήγησης με διαφορετικά σημεία εκκίνησης όπως ο κινηματογράφος, η ζωγραφική, η λογοτεχνία, η φωτογραφία και το κόμικς, είναι μια εν συντομία περιγραφή των έργων του Μίλτου Σκούρα στην έκθεση “Black and White Stories” που θα φιλοξενηθεί στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στη Μονή Λαζαριστών, από τις 19 Μαρτίου έως τις 9 Ιουλίου 2016.
y.st.rd: έκθεση του Κώστα Χριστόπουλου στη γκαλερί Ζουμπουλάκη
16.03.2016 12:38
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την τρίτη ατομική έκθεση του Κώστα Χριστόπουλου με τίτλο «y.st.rd». Η εγκατάσταση στον χώρο αποτελείται από ζωγραφικά και γλυπτικά έργα μεικτής τεχνικής. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 31 Μαρτίου έως τις 6 Μαΐου 2016.