Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Οικογένεια σκαντζόχοιρων σε κίνδυνο από την ομάδα Φωτόγραμμα στο Θέατρο Άνεσις

Οικογένεια σκαντζόχοιρων σε κίνδυνο από την ομάδα Φωτόγραμμα στο Θέατρο Άνεσις

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός «ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ» παρουσιάζει την «Οικογένεια σκαντζόχοιρων σε κίνδυνο» κάθε Κυριακή στις 11.00 στο θέατρο Άνεσις.

 

Πριν 3 χρόνια η θεατρική ομάδα «ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ», η οποία δρα υπό την σκέπη του ομώνυμου εκπαιδευτικού οργανισμού, ξεκίνησε ένα θεατρικό ταξίδι με την βιωματική-διαδραστική παράσταση «Αναζητώντας τη Ζωή» με πρωταγωνιστές στα προβαλλόμενα μέρη τον Άκη Σακελλαρίου και την Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία κατέπληξε μικρούς και μεγάλους θεατές .

 

Τη φετινή χρονιά, το «ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ» σε συνεργασία με την παιδική σκηνή του θεάτρου Άνεσις , παρουσιάζει τη νέα θεατρική παράσταση «Οικογένεια σκαντζόχοιρων σε κίνδυνο» σε σενάριο-σκηνοθεσία του εκπαιδευτικού Δημήτρη Τσίρου.

 

Μια παράσταση  ιδανική  για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών, η οποία καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση και βοηθά στην αφύπνιση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας, μέσα από μια ευχάριστη ,διασκεδαστική  και τρυφερή ιστορία, που θα μαγέψει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, γονείς και εκπαιδευτικούς.

 

Υπόθεση:

Ο Λίλο, ένα μικρό σκαντζοχοιράκι, ψάχνει απελπισμένα τους γονείς του που χάθηκαν σε μια καταιγίδα. Η μικρή Αλίκη θα τον βοηθήσει να τους βρει και θα μάθουν μαζί, πώς να βοηθήσουν όλα τα ζωάκια της γης μας να ζήσουν στη φύση χαρούμενα κι ευτυχισμένα.

 

Πρωταγωνιστές: Σοφία Αντωνίου , Αλίκη Βουτζουράκη, Ρίνο Τζάνη, Γιάννης Φραγκίσκος.

Σχετικές ειδήσεις
16.11.2016 13:30
Η παιδική παράσταση "Το τραγούδι της γης" που παρουσιάζει ο θίασος Λώτινος Ήλιος στο Θέατρο Άνεσις, θα ολοκληρώσει τον κύκλο της παρουσίασής της το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016.
Δημιουργική Μάθηση στην Τεχνόπολη: Μια Κυριακή για όλη την οικογένεια
25.10.2016 10:32
Η Τεχνόπολη συνεχίζει τα Σαββατοκύριακα με Δημιουργική Μάθηση και μας προσκαλεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου να παρακολουθήσουμε ενδιαφέροντα προγράμματα για όλη την οικογένεια!
Οικογένεια Νώε, της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου στο Βασιλικό Θέατρο
06.10.2016 15:19
«Οικογένεια Νώε», την ιστορία του κατακλυσμού όπως την μετέφεραν στο θέατρο η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Θωμάς Μοσχόπουλος σκηνοθετεί η Στέλλα Μιχαηλίδου για την Παιδική Σκηνή του ΚΘΒΕ.
ΟΛΟγυρα, ΟΛΟτελα, ΟΛΟιδιοι, για 2η χρονιά στο Θέατρο Άνεσις
19.09.2016 16:46
Η παιδική σκηνή του Άνεσις υποδέχεται για δεύτερη χρονιά, από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, την επιτυχημένη, πρωτότυπη κωμωδία των Θεόδωρου Κανδηλιώτη και Κατερίνας Τσατσαράγκου, «ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι».
Το Τραγούδι της Γης, από τον θίασο «Λώτινος Ήλιος» στο Θέατρο Άνεσις
15.09.2016 10:21
Ο Θίασος «Λώτινος Ήλιος» παρουσιάζει στο Θέατρο Άνεσις από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 5 το απόγευμα την παιδική παράσταση «Το τραγούδι της γης» σε κείμενα και στίχους Άννας Παπαμάρκου και Λεωνίδα Ψέλτουρα και σκηνοθεσία Άννας Παπαμάρκου.