Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η κούκλα που είχε δύο μαμάδες: εορταστικές παραστάσεις στο Θέατρο Βικτώρια

Η κούκλα που είχε δύο μαμάδες: εορταστικές παραστάσεις στο Θέατρο Βικτώρια

«Η κούκλα που είχε δύο μαμάδες» μπαίνει σε τροχιά εορταστική στο θέατρο Βικτώρια και εγκαινιάζει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου!


Ελάτε να παίξετε και να γιορτάσετε όλοι μαζί με την Μπαλονού την παραμυθού, την σκανδαλιάρα Λολίτα, την αξιαγάπητη Πέπα, τον πολυτάλαντο Τσαγκάρη, τον… «ακούνητο ακίνητο» Πορτιέρη και τον… χορευταρά και δίκαιο Παλιατζή!


Η ομάδα Vivido και η παράσταση «Η κούκλα που είχε δύο μαμάδες» υποδέχονται τις γιορτές στο θέατρο Βικτώρια από την Κυριακή 7 Δεκέμβρη και κάθε Κυριακή μέχρι και την…1η Κυριακή του χρόνου!


«Τα πράγματα ανήκουν… όχι σ΄όποιον λάχει! Μα σ’ όποιον τα γνοιάζεται και χαίρεται που τα’χει!»

Μία πολύχρωμη διαδραστική παιδική παράσταση, με θέμα το δίκαιο και την ιδιοκτησία,  γεμάτη από ανατροπές, εικόνες, ήχους, ζωντανή μουσική , τραγούδι, φαντασία, αγαπημένους ήρωες, κούκλες, και χορό για παιδιά και για μεγάλους που … παραμένουν παιδιά!

Η συνέχεια έπεται ακόμα πιο χαρούμενη!


Ανιματέρ, μπαλόνια, χριστουγεννιάτικο face-painting,  glitter, μουσική, χορός, εκπλήξεις και μία μαγική κλήρωση κάθε Κυριακή τους τυχερούς μικρούς μας φίλους με την ευγενική χορηγία του καταστήματος Μετά Χαράς! (http://www.metaharas.gr/)  


Για να αποχαιρετίσουμε τον παλιό τον χρόνο με … χαμόγελο και να καλωσορίσουμε τον νέο με πολύ πολύ κέφι!


Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Ακίνδυνος Γκίκας
Κίνηση - Χορογραφία: Ζωή Κολλάτου
Πρωτότυπη Μουσική / Διδασκαλία: Χρήστος Δρούζας
Βοηθός σκηνοθέτη: Λουκία Μάνδαλη
Κοστούμια: Μαρία Λίναρη
Σκηνικές Κατασκευές: Σμαράγδα Καφετζή
Φωτογραφίες: Φώτης Φωτόπουλος
Παραγωγή: Εταιρία Λόγω Τέχνης
 
Διανομή κατά σειρά εμφάνισης: Μπαλονού: Νικολέτα Δάφνου Ροζίτα: Νεφέλη Τουλιάτου Πέπα: Δάφνη Καφετζή - Νικολάια Τριανταφύλλου Τσαγκάρης: Δημήτρης «Πάπιας» Σκούρτης Παλιατζής: Θέμης Αμοιρίδης Πορτιέρης: Νίκος Κρίκας

Διάρκεια: 75 λεπτά 


Σχετικές ειδήσεις
Peter Pan on ice: Οι παραστάσεις συνεχίζονται τη νέα χρονιά!
28.12.2016 14:34
Ο Πίτερ Παν, ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, θα συνεχίζει τις εορταστικές παραστάσεις στην Αθήνα, στις 6, 7 και 8 Ιανουαρίου 2017!
Χριστούγεννα με παιδικές παραστάσεις και εργαστήρια στη Μουσική Βιβλιοθήκη!
22.12.2016 13:42
Η Μουσική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους μικρούς της φίλους και τους γονείς τους στις εορταστικές της παραστάσεις.
12.12.2016 13:46
Μετρώντας δύο μήνες επιτυχίας με την παράσταση «Στην Κιβωτό στις οκτώ» στο θέατρο Κάππα, η παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά υποδέχεται τις ημέρες των εορτών με μία έκτακτη εορταστική παράσταση.
Ο Παλιάτσος και η Κούκλα, στον Χώρο Τέχνης και Ασωμάτων
06.12.2016 16:12
Με αισθητική που παραπέμπει στο Μαύρο Θέατρο της Πράγας και τη διαχρονική γοητεία των παραστάσεων του αξέχαστου Μαρσέλ Μαρσώ, ο Παλιάτσος και η Κούκλα φιλοξενείται κάθε Παρασκευή στο Χώρο Τέχνης και Ασωμάτων.
Μισό λεπτάκι, έρχομαι, της Μαρίας Παυλοπούλου στο θέατρο Radar
09.05.2016 12:16
Το θέατρο Radar φιλοξενεί από 21 Μαΐου 2016 την παράσταση «Μισό λεπτάκι, έρχομαι» της Μαρίας Παυλοπούλου για ανθρώπους από 1-6 ετών και εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες!