Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παπουτσωμένος Γάτος για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση

Ο Παπουτσωμένος Γάτος για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση

Μπορεί η Αθήνα να μην έχει κεραμίδια, έχει όμως γάτους! Ο πιο διάσημος και δημοφιλής από όλους, Ο Παπουτσωμένος Γάτος του Charles Perrault, καταφθάνει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση στην Κυψέλη, και θα παραμείνει μέχρι 28 Δεκεμβρίου 2014.


Λίγα λόγια για το έργο:


Με ένα ζευγάρι μπότες και ένα σακούλι, ο πιο επινοητικός και πολυμήχανος γάτος όλων των εποχών, θα καταφέρει να επιβιώσει για ακόμη μια φορά όλων των δυσκολιών. 

Με αυτοπεποίθηση και γενναιοδωρία, θα κάνει το φτωχό αφεντικό του, γαμπρό του βασιλιά και με πρωτοφανή καπατσοσύνη θα πείσει ακόμα και την μάγισσα να μεταμορφωθεί σε ποντίκι.


Και δεν είναι μόνο αυτό!!! Στο σακούλι του κρύβει παιχνίδια και εκπλήξεις για όλα τα παιδιά και τα προσκαλεί να παίξουν μαζί του στη σκηνή!

Σκοπός του έργου:

- Μαθαίνουμε πως ακόμη και μια -φαινομενικά- αδύναμη ύπαρξη, είναι χρήσιμη σ’ αυτόν τον κόσμο.
- Όπως ο μικρός γιος του μυλωνά, έτσι κι εμείς, παίρνουμε θάρρος και νοιώθουμε πιο σίγουροι για τη ζωή, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει στην αρχή!
- Ένα έργο γεμάτο τόλμη, δύναμη και στόχους!

 

Συντελεστές: Θεατρική Διασκευή: Ειρήνη Φ. Κουτσαύτη, σκηνοθεσία: Γιάννης Τσιώμου, χορογραφίες: Μαργαρίτα Τρίκκα, σκηνικά – κοστούμια: Πέννυ Αμπλά, στίχοι: Στέλιος Φωκάς, φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος.

Παίζουν: Γιάννης Τσιώμου, Τζένη Οικονόμου , Γιάννης Αγριόμαλλος, Μαργαρίτα Τρίκκα και η Μαίρη Ιγγλέση

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Δωδεκάτη Νύχτα του Σαίξπηρ στο ΠΚ για δεύτερη χρονιά!
04.11.2016 16:02
Η δημοφιλής κωμωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ "Δωδέκατη Νύχτα", συνεχίζει την πορεία της για 2η χρονιά, με κοινό τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους της φίλους.
Ο Παπουτσωμένος Γάτος για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Εγνατία
26.09.2016 12:21
Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» παρουσιάζουν τον Παπουτσωμένο Γάτο στο θέατρο Εγνατία, στις 1 και 2 Οκτωβρίου 2016.
Ο παπουτσωμένος γάτος στη Γαλάζια Ακτή στο Λαγονήσι
18.08.2016 11:06
Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» παρουσιάζουν τον Παπουτσωμένο Γάτο, για μία παράσταση στη Γαλάζια Ακτή στο Λαγονήσι.
Ο παπουτσωμένος γάτος σε καλοκαιρινή περιοδεία!
01.07.2016 17:07
Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» παρουσιάζουν τον Παπουτσωμένο Γάτο σε μία μικρή καλοκαιρινή περιοδεία!
Summer Camp 2016 «Κίνηση + Έκφραση» στο DanceVacuum
09.06.2016 15:33
Το DanceVacuum υποδέχεται το καλοκαίρι με το παιδικό εργαστήρι "Κίνηση + Έκφραση", από τις 21 Ιουνίου 2016.