Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Έρχονται οι Rude & Visser!

Έρχονται οι Rude & Visser!
Μια από τις κορυφαίες ska μπάντες της Ευρώπης έρχεται  στην Αθήνα. Ο λόγος για τους Mr.Review πλέον γνωστοί ως Rude & Visser.

Ξεκινώντας το 1983 από το Amsterdam και μετά από περισσότερο από δεκαπέντε επιτυχή έτη με άπειρα live σε όλη την Ευρώπη κι οχι μόνο, με αρκετά singles,2 studio album, ένα live album και ένα gratest hits, μια από τις κορυφαίες ska μπάντες της Ευρωπης, οι Mr.Review χώρισαν και ξαναϊδρύθηκαν με νέο όνομα(Rude & Visser).

Ο τραγουδιστής Dr.Rude και ο κιθαρίστας/συνθέτης Arne Visser επέστρεψαν μαζί και από πέρυσι εργάζονται μαζί ξανά σε νέο υλικό.

Το live set τους περιλαμβάνει όλες τις επιτυχίες των Mr.Review καθώς και νέα τραγούδια,
όλα στο μοναδικό στυλ των Mr. Review - \'well played uptempo ska with ear-catching melodies\' - όπως θέλουν να το αποκαλούν.

www.myspace.com/rudeandvisser
 
www.myspace.com/sucathens

Σχετικές ειδήσεις
Αποθέωση Jive & Swing με τους Jumpin' Up τα Χριστούγεννα στο Half Note
08.12.2016 13:28
Οι υπερηχητικοί Jumpin’ Up είναι μια από τις πιο λαμπρές μπάντες της Ευρώπης, που έχει σαν όχημά της το jive, το swing και το rhythm & blues όπως αυτό διαμορφώθηκε και παίχτηκε στα αμερικάνικα dance joints στις δεκαετίες ’40 και ’50.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Η Eυρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2016 στον Κήπο του Μεγάρου
13.06.2016 17:12
Είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε στα 1982 στη Γαλλία και, μέσα σε 35 χρόνια, ξεπέρασε τα σύνορα της Ευρώπης, αφού γιορτάζεται πλέον σε περισσότερα από 120 κράτη της υφηλίου.
Η Ενάτη του Μπετόβεν για την Ημέρα της Ευρώπης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 11:55
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζουν μαζί την ‘Ημέρα της Ευρώπης’ στις 9 Μαΐου 2016, με την κολοσσιαία Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν, με την υποστήριξη της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα.