Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Spread The Music Vol3 για το Χαμόγελο του Παιδιού στο Lost N Found

Spread The Music Vol3 για το Χαμόγελο του Παιδιού στο Lost N Found

Αυτή τη φορά τραγουδάμε για να σκορπίσουμε χαμόγελα! Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στο Lost N Found θα υποδεχθούμε επί σκηνής τους TimeLapse (classic/Prog Rock), JetLag (Disco,funk,pop,Rock) και Mongrel ( Classic/alternative Rock), σε ένα διαφορετικό Live!

 

Το SPREAD THE MUSIC Vol3 γίνεται με σκοπό να υποστηρίξουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το γνωστό εθελοντικό οργανισμό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, του οποίου κύριο μέλημα είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών και να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

 

Το φετινό event είναι 3η κατά σειρά προσπάθεια (μετά τα Youth gone Wild 1 και 2) να ενισχύσουμε το Χαμόγελο του Παιδιού μέσα από τη μουσική και τη δύναμή της!

 

Το live θα έχει τιμή εισόδου 3EUR, τα οποία θα συγκεντρώνονται σε κουμπαρά του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και θα διατεθούν εξολοκλήρου για τους σκοπούς του.

 

Την ημέρα του live εθελοντές από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκονται στο χώρο με σκοπό να ενημερώσουν τους παρευρισκομένους για τον οργανισμό και τις δράσεις του. Μετά το πέρας της βραδιάς, εκπρόσωποι του οργανισμού, παρουσία των διοργανωτών, θα προχωρήσουν σε καταμέτρηση του ποσού και θα αποδώσουν ισόποση απόδειξη.

 

Στόχος μας σε αυτό το Live είναι να συμμετέχουμε στην προσπάθεια του οργανισμού με αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε: ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!

 

Σας περιμένουμε σε μια rock βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!!

 

Bands:

 

TimeLapse is a classic/progressive Rock Band, formed in October of 2013 in Athens.

Ioannis Koufopoulos - Lead Vocals/ Lead Guitar

Menelaos Petousis - Lead Guitar

Stefanos Koufopoulos - Backing Vocals/Bass Guitar

Maurice Noel Bouniol - Backing Vocals/Drums

 

Οι JET LAG δημιουργήθηκαν τον Νοέμβριο του 2001 και παίζουν κυρίως γνωστές, ξένες επιτυχίες:  pop, disco, funk, reggae, rock 'roll n, από τις δεκαετίες 60 70 και 80 χωρίς να λείπουν και οι σύγχρονες διασκευές.

Ιoanna  moneda -vocals

christos  tzafolias -  guitar

nikos  papadopoulos -  bass

hatzigeorgiou - keyboards

christos  katselis  - drums

 

Mongrel is a 5-piece Alternative-rock Band from Athens, Greece

Pinelopi Skalkotou - Vocals

Alexandros kafousis - Drums

Bill mihalakelis - Lead guitar

Marinos tzaferis - Rhythm guitar

Σχετικές ειδήσεις
Lost In Jazz 2016 στο Πήλιο
22.08.2016 11:08
Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται ο μουσικός κύκλος LOST IN JAZZ στον Κισσό και την Τσαγκαράδα του Πηλίου με καταξιωμένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης με ζωντανή μουσική του Οργανισμού «Θέασις»
06.04.2016 13:46
Ελάτε να διασκεδάσουμε στον Πολιτιστικό Οργανισμό Θέασις το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στις 20.30, σε ένα γλέντι με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό.
Lost In Jazz: Γιώργος Κοντραφούρης και Αλέξανδρος Ορφανός στο θέατρο Eliart
30.12.2015 14:02
Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 (ανήμερα των Φώτων) στις 21:00, το θέατρο Eliart παρουσιάζει τους πιανίστες Γιώργο Κοντραφούρη και Αλέξανδρο Ορφανό στη μουσική παράσταση LOST IN JAZZ.
Μάνος Χατζιδάκις «Το Χαμόγελο της Τζοκόντας»: Κυκλοφορεί συλλεκτική έκδοση από την ΜΙΝΟS ΕΜΙ
15.12.2015 12:38
To μυθικό «Χαμόγελο της Τζοκόντας» του Μάνου Χατζιδάκι συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια από την έκδοση του. Η ΜΙΝΟS-ΕΜΙ γιορτάζει την επέτειο με την κυκλοφορία ενός συλλεκτικού BOX που θα περιλαμβάνει την στερεοφωνική μορφή του έργου.