Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Like του Αλέξη Πιττίδη στο θέατρο Life and Art

Like του Αλέξη Πιττίδη στο θέατρο Life and Art

Στο Θέατρο Life and Art έρχεται η ανατρεπτική stand-up comedy " LIKE " του Αλέξη Πιττίδη, από Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014.

 

Καθημερινά ακούμε γύρω μας τις λέξεις FACEBOOK , ADD, BLOCK, DELETE, LIKE... το τι σημαίνουν ως επί το πλείστον το γνωρίζουμε. Ποια είναι όμως η επίδραση αυτών των λέξεων στην καθημερινότητα μας;

 

H παράσταση που δίνει απαντήσεις μέσα από την εύθυμη αλλά και όχι μόνο πλευρά της LIKE το ισοδύναμο του LOVE

 

Για να πατηθεί στο FACEBOOK το LIKE πρέπει να λειτουργήσει ταυτόχρονα το θυμικό, το επιθυμητό και το λογικό. Εάν λειτουργήσει μόνο το επιθυμητό την έχουμε βαμμένη. Εάν λειτουργήσει μόνο το θυμικό, σίγουρα θα τσακωθούμε. Άρα απομένει το λογικό που φέρνει ισορροπία στα άλλα δυο. Και αυτό ακριβώς κάνουμε στο θεατρικό έργο LIKE, να σας πληροφορήσουμε όλα εκείνα που γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε για το FACEBOOK και το διαδίκτυο. Γιατί ένα LIKE έχει κλείσει σπίτια, έχει χωρίσει ζευγάρια, αλλά και έχει ενώσει ανθρώπους ιδέες και επιθυμίες.

 

Για πρώτη φορά ένα θεατρικό έργο με χιούμορ διείσδυση και κριτική ματιά παρουσιάζει όλα όσα αγαπήσαμε και μισήσαμε στο FACEBOOK και στο LIKE.

 

Κείμενο ­ Σκηνοθεσία: Αλέξης Πιττίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη ­ Φωτογραφία: Τσιλοχρήστου Ξένια

Σε απόδοση: Τζωρτζίνας Κώνστα

και των: Φώτη Γαλάνη, Φανή Κουλούρη

T­Shirt Design: Jeannette Stav

Video art: Θοδωρής Ηλιόπουλος

Σχετικές ειδήσεις
Ανασκαφή 3 από το ΚΘΒΕ στη Ζώγια
18.11.2016 13:53
Για τρίτη φορά η «Ζώγια», στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου 54 στήνει ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΣΙΔΙ και υποδέχεται το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με τη δράση Θεσσαλονίκη – Ανασκαφή 3, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, στις 20.00.
Lacrimosa ή το απέπρωτο, του Θανάση Τριαρίδη στο θησείον - ένα θέατρο για τις τέχνες
16.11.2016 15:40
Τρία χρόνια μετά το La ultima noche ή οι Καρχαρίες, το πρώτο θεατρικό έργο του Θανάση Τριαρίδη, ο Δημήτρης Γιαμλόγλου επιστρέφει στον ιδιαίτερο κόσμο του συγγραφέα, σκηνοθετώντας το τελευταίο μιας άτυπης δωδεκαλογίας, το οποίο θα παρουσιαστεί στο θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες, από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.
Πάθος και απόγνωση στο Θέατρο Σημείο
10.11.2016 14:35
Το Θέατρο Σημείο φιλοξενεί το μουσικο-θεατρικό δρώμενο με τίτλο Πάθος και απόγνωση, με αφορμή την Ανθρώπινη φωνή του Ζαν Κοκτώ για ακόμα μία παράσταση, την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.
Το στοίχημα, της Χρύσας Αποστολάτου στο θέατρο Radar
09.11.2016 17:26
Η Εταιρεία Μουσικού Θεάτρου ΕΙΚ’ΑΣΜΑ παρουσιάζει στο θέατρο Ραντάρ το θεατρικό έργο της Χρύσας Αποστολάτου «ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 28 Νοεμβρίου.
Μια Παναγιώτα κι ένα κάποτε… της Αθηνάς Χατζηαθανασίου στο Life n’ Art Theater
21.04.2016 14:41
Το Life n’ Art Theater υποδέχεται στις 6 Μαΐου 2016 τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση της Αθηνάς Χατζηαθανασίου «Μια Παναγιώτα κι Ένα Κάποτε» για λίγες παραστάσεις στο Lobby του θεάτρου.