Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Like του Αλέξη Πιττίδη στο θέατρο Life and Art

Like του Αλέξη Πιττίδη στο θέατρο Life and Art

Στο Θέατρο Life and Art έρχεται η ανατρεπτική stand-up comedy " LIKE " του Αλέξη Πιττίδη, από Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014.

 

Καθημερινά ακούμε γύρω μας τις λέξεις FACEBOOK , ADD, BLOCK, DELETE, LIKE... το τι σημαίνουν ως επί το πλείστον το γνωρίζουμε. Ποια είναι όμως η επίδραση αυτών των λέξεων στην καθημερινότητα μας;

 

H παράσταση που δίνει απαντήσεις μέσα από την εύθυμη αλλά και όχι μόνο πλευρά της LIKE το ισοδύναμο του LOVE

 

Για να πατηθεί στο FACEBOOK το LIKE πρέπει να λειτουργήσει ταυτόχρονα το θυμικό, το επιθυμητό και το λογικό. Εάν λειτουργήσει μόνο το επιθυμητό την έχουμε βαμμένη. Εάν λειτουργήσει μόνο το θυμικό, σίγουρα θα τσακωθούμε. Άρα απομένει το λογικό που φέρνει ισορροπία στα άλλα δυο. Και αυτό ακριβώς κάνουμε στο θεατρικό έργο LIKE, να σας πληροφορήσουμε όλα εκείνα που γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε για το FACEBOOK και το διαδίκτυο. Γιατί ένα LIKE έχει κλείσει σπίτια, έχει χωρίσει ζευγάρια, αλλά και έχει ενώσει ανθρώπους ιδέες και επιθυμίες.

 

Για πρώτη φορά ένα θεατρικό έργο με χιούμορ διείσδυση και κριτική ματιά παρουσιάζει όλα όσα αγαπήσαμε και μισήσαμε στο FACEBOOK και στο LIKE.

 

Κείμενο ­ Σκηνοθεσία: Αλέξης Πιττίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη ­ Φωτογραφία: Τσιλοχρήστου Ξένια

Σε απόδοση: Τζωρτζίνας Κώνστα

και των: Φώτη Γαλάνη, Φανή Κουλούρη

T­Shirt Design: Jeannette Stav

Video art: Θοδωρής Ηλιόπουλος

Σχετικές ειδήσεις
Από τη σιωπή της προθήκης στο θεατρικό λόγο: Το Μουσείο Μπενάκη υποδέχεται το Εθνικό Θέατρο
17.10.2016 16:31
Το Μουσείο Μπενάκη εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το Εθνικό Θέατρο σε μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα δράση. Κάθε Τρίτη από τις 8 Νοεμβρίου 2016 έως τις 28 Μαρτίου 2017 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος σε μια εντελώς διαφορετική μουσειακή περιήγηση.
Μια Παναγιώτα κι ένα κάποτε… της Αθηνάς Χατζηαθανασίου στο Life n’ Art Theater
21.04.2016 14:41
Το Life n’ Art Theater υποδέχεται στις 6 Μαΐου 2016 τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση της Αθηνάς Χατζηαθανασίου «Μια Παναγιώτα κι Ένα Κάποτε» για λίγες παραστάσεις στο Lobby του θεάτρου.
Και μετά, και μετά; στο Θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες
21.01.2016 14:45
Η πιο ανατρεπτική, μυστηριώδης κωμωδία «Και μετά, και μετά;» έρχεται στο Θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 και για 10 μόνο παραστάσεις.
Από τη Γεωργία… με αγάπη!, του Ευάγγελου Σαμιώτη στο Life n’ Art Theater
29.12.2015 12:20
Το L.A.( Life n’ Art) Theater παρουσιάζει τη νέα, επίκαιρη κωμωδία καταστάσεων του πολυγραφότατου Ευάγγελου Σαμιώτη (“Γηροκομείον Ο Παράδεισος”, “Από το μέλλον έρχομαι”) με τίτλο “Από τη Γεωργία… με αγάπη!”.
Το πέρασμα - Μετανάστευση/Προσφυγιά: θεατρικό αναλόγιο στο Θέατρο Τέχνης
30.10.2015 10:16
Το έργο της Αγγελικής Δαρλάση «Κομμάτια (Θάλασσες εδώ…)» παρουσιάζεται στα Θεατρικά Αναλόγια 2015 (Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Σ. Παπαθανασίου) στο Θέατρο Τέχνης στην οδό Φρυνίχου, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:30.