Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Βιωματικά εργαστήρια από τις εκδόσεις Μίνωας στο Public Συντάγματος

Βιωματικά εργαστήρια από τις εκδόσεις Μίνωας στο Public Συντάγματος

Στο Public Συντάγματος γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βιωματικά εργαστήρια από τις εκδόσεις Μίνωας,  1 και 8 Νοεμβρίου.

 

Στην πρώτη συνάντηση, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις και να προστατεύουμε τον εαυτό μας.

 

Με αφορμή τα βιβλία “Kάν’ το αν τολμάς” & “Εγώ ήρθα πρώτος” που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Μίνωας παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν και να “μιλήσουν” μέσα από  ρόλους για τους τρόπους διαχείρισης των τσακωμών και των συγκρούσεων αλλά και για το πότε ο ανταγωνισμός μπορεί να απειλήσει την υγεία και την ασφάλειά τους.

 

Μπορεί ένα παιχνίδι να γίνει επικίνδυνο και οι κανόνες να προστατεύουν;

 

Τρόποι διαχείρισης των τσακωμών και των συγκρούσεων.

Πότε ο ανταγωνισμός μπορεί να απειλήσει την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών.

 

Στο επόμενο σεμινάριο στις 8 Νοεμβρίου 2014 μιλάμε στα παιδιά για το διαδίκτυο και τις εξαρτήσεις.

Στο σεμινάριο αυτό μιλάμε στα παιδιά για τους κινδύνους του υπολογιστή και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αλλά και για τις εξαρτήσεις.

Με αφορμή τα βιβλία “Με μόνο φίλο τον υπολογιστή;” & “Μικρό πάθημα, μεγάλο μάθημα” που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Μίνωας παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν και να “μιλήσουν” μέσα από  ρόλους για τους κινδύνους του διαδικτύου, τις συνέπειες της εξάρτησης από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και να διερευνήσουν τρόπους με τους οποίους το “παιχνίδι” με αυτόν μπορεί να καταστεί ασφαλές.

 

 

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο των εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.

Σχετικές ειδήσεις
Ξεκινά η Β΄ Περίοδος για τα Θεατρικά Εργαστήρια του ΚΘΒΕ
25.01.2017 14:48
Τα θεατρικά εργαστήρια του ΚΘΒΕ ανοίγουν τις πόρτες τους σε νέα μέλη για την Β’ περίοδο για νήπια, παιδιά και εφήβους από 4 έως και 17 ετών.
Εργαστήρια φωτογραφίας για παιδιά και νέους
21.12.2016 17:40
Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας στο πλαίσιο του διευρυμένου εκπαιδευτικού του προγράμματος διοργανώνει ειδικά εβδομαδιαία εργαστήρια για παιδιά και εφήβους.
Πράκτορες του Πλανήτη: Η Ελένη Ανδρεάδη παρουσιάζει τα βιβλία της στο Public Συντάγματος
21.09.2016 13:28
Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στην παρουσίαση των βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη και Η Εκδίκηση του Πουφ.
Θερινά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικες από το Εθνικό Θέατρο
31.05.2016 17:02
Το Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων συνεχίζει τα παιδικά εργαστήρια και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο κτίριο Τσίλλερ.
Καλοκαιρινά εργαστήρια στο bijoux de kant hood
09.05.2016 16:28
Η Βijoux de kant διοργανώνει για το καλοκαίρι δύο θεατρικά εργαστήρια και τμήμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις του Υπουργείου, ενώ προσφέρει θέση βοηθού σκηνοθέτη για πρακτική άσκηση.