Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Darkland, μια μουσικοθεατρική παράσταση στο θέατρο Φούρνος

Darkland, μια μουσικοθεατρική παράσταση στο θέατρο Φούρνος

Τι σχέση έχει ο Ψαλιδοχέρης με το Φάντασμα της Όπερας; Πώς μπορούν να συνδέονται ο Δράκουλας και ο Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα με τον Ερίκ Σατί το Σοπέν και τη Μήδεια; Με ποιο τρόπο ο Τζόκερ και η Τζένη των Πειρατών συναντιούνται με τον Αζίζ Νεσίν, την Κατερίνα Γώγου , τον Σουίνι Τόντ και άλλους σκοτεινούς, περιθωριακούς και παρεξηγημένους ήρωες, στην ίδια σκηνή;

 

Ο Μιχαήλ Δουκάκης, η Ευαγγελία Τσιάρα και η Μαρία Μπαρέκου, μαζί με την Ιωάννα Αβραάμ, που θα βρίσκεται στο πιάνο , μεταμορφώνονται και μας ταξιδεύουν από 1 Νοεμβρίου 2014 στη μαγεία ενός τόπου συνάντησης όλων των καταπιεσμένων: την Darkland! Ο τόπος της γιορτής των βασανισμένων! Μια γοητευτική χώρα που υμνεί τη διαφορετικότητα! Η φωτεινή, ευγενική και παραμυθένια πλευρά του σκοταδιού...

 

Ταυτότητα της  Παράστασης

Darkland, Μουσικοθεατρική παράσταση

Μιχαήλ  Δουκάκης, Μαρία Μπαρέκου, Ευαγγελία Τσιάρα

Πιάνο: Ιωάννα - Μαρία Αβραάμ

Διδασκαλία τραγουδιών: Έλλη Πασπαλά

Επιμέλεια κίνησης: Μαρίζα Τσίγκα

Video projections, special effect: Μαρία Μπαρέκου

Σκηνικά - Κοστούμια: Άρτεμις Θεοδωρίδη

Μακιγιάζ: Μαρία Παπαδοπούλου

Φωτογραφίες: Enri Canaj

 

Πάρε κι εσύ μέρος στη μουσικοθεατρική παράσταση  Darkland!

 

Αν υποθέσουμε πως ζεις κι εσύ σ' έναν  τόπο  που για διάφορους λόγους έχει "σκοτεινιάσει", ποιά είναι η δική σου πρόταση; Αφού διαβάσεις προσεκτικά το δελτίο τύπου της παράστασης, στείλε υλικό (φωτογραφία, κολάζ, κείμενο , video, εικαστική σύνθεση , ποίημα , animation) στο e-mail:  theatremylife@gmail.com. Οι καλύτερες προτάσεις θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη ως φόντο της σκηνής και οι δημιουργοί θα μνημονεύονται μετά το τέλος κάθε παράστασης. Το υλικό θα πρέπει να είναι σε μορφή mp4 , διαστάσεων 1024 επί 768, με μεγάλο contrast. Σε περίπτωση video, animation, video art, να μην υπερβαίνει τα 3 λεπτά. Οι δημιουργοί θα πρέπει να είναι οι μοναδικοί κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων.

Σχετικές ειδήσεις
17.02.2017 10:51
Ο Άρης Μπινιάρης, πριν την σκηνοθεσία των Περσών στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, επανέρχεται με "Το Θείο Τραγί", την παράσταση που τον καθιέρωσε, για ένα μικρό κύκλο παραστάσεων στο Θέατρο Φούρνος.
Η Θαυμαστή Μπαλωματού, του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα από τη Πολιτεία Θεάτρου
15.09.2016 14:31
Η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ» παρουσιάζει, κατόπιν επιθυμίας των φίλων της και για 4 μόνον παραστάσεις, τις Κυριακές 2- 9-16 & 23 Οκτωβρίου 2016, τη μεγάλη επιτυχία της θεατρικής περιόδου 2015-2016, Η Θαυμαστή Μπαλωματού, του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.
Η Χάρις Αλεξίου επιστρέφει με το «Χειρόγραφο» στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
12.09.2016 11:12
Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς, η Χάρις Αλεξίου ξανανεβαίνει στη σκηνή, στις 12 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις, για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε, στη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης.
Εικόνες από μια έκθεση, από τους ΗΧΩ Ν ΗΧΩ στο θέατρο Φούρνος
24.05.2016 12:06
Μια μουσικοκουκλοθεατρικοχορευτική παράσταση απ’ τους ΗΧΩ Ν ΗΧΩ, στις 3, 4 και 5 Ιουνίου 2016 στο θέατρο Φούρνος.
Quintet ’84 από την ομάδα Ον OFF στο Θέατρο Φούρνος
13.05.2016 14:58
Η ομάδα Ον OFF παρουσιάζει στο Θέατρο Φούρνος από τις 26 Μαΐου 2016 για τέσσερις παραστάσεις την μουσικοθεατρική παράσταση Quintet ’84.