Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Λάκης Παπαδόπουλος live στην Έλη του Κλου

Ο Λάκης Παπαδόπουλος live στην Έλη του Κλου

Το Σάββατο 25 Οκτώβρη 2014 ελάτε στην Έλη του Κλου για ένα live με τον Λάκη Παπαδόπουλο (με τα ψηλά ρεβερ). Μαζί του στα φωνητικά και την κιθάρα ο Στέλιος Μακρυπλίδης.

 

Ο Λάκης γιόρτασε πρόπερσι τα 30 χρόνια δημιουργίας στο τραγούδι σε μια πολυπληθή συναυλία στη ”Τεχνόπολη ” του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Μαζί με φίλους αγαπημένους, τόσα χρόνια συμπορευτές στη μουσική , είπαν τραγούδια από τη μεγάλη καριέρα του Λάκη και ως ερμηνευτή και ως δημιουργού.

 

Ερμηνευτής με ξεχωριστό τρόπο, πηγαίος, αυθόρμητος, με το δικό του γνωστό χιούμορ, έχει να καταθέσει πάμπολλες συνεργασίες στο ενεργητικό του, που αντέχουν στο χρόνο και αγαπάει ο κόσμος. “Σερενάτα”, “Τσάι γιασεμιού”, “Κουρσάρος”, “Εσύ εκεί”, “Και θα χαθώ”, “Το παλιό μου παλτό”, “Έλα γοριλάκι”, “Τσίχλα δίχως ζάχαρη”, “Για να σ’ εκδικηθώ”, “Μενεξεδιά”, “Έγινα για σένα Τούρκος” και τόσα άλλα…

 

Αρλέτα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου , Δημήτρης Μητροπάνος , Ελένη Δήμου, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς , Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ονιράμα, Stavento είναι ορισμένοι μόνο από τους ερμηνευτές με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

 

Αιώνιος έφηβος και ακούραστος εργάτης της μουσικής θα μας καθηλώσει σε ένα πέρασμα τόσων χρόνων μουσικής στον φιλόξενο χώρο της Έλης του κλου.

 

Μαζί του στα φωνητικά και στη κιθάρα ο Στέλιος Μακρυπλίδης.

Σχετικές ειδήσεις
Ο
31.01.2017 16:09
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και παρουσιάζουν το τεράστιο έργο του δημιουργού από μια καινούρια σκοπιά. Ένα αμιγώς ακουστικό πρόγραμμα με τον Λάκη Παπαδόπουλο στην πιο λόγια εκδοχή του. Με πολλά τραγούδια κι εξίσου περισσότερα λόγια!
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης στη σκηνή του Kremlino
21.11.2016 14:50
Ο ένας έχει ψηλά ρεβέρ. Ο άλλος μακριά μαλλιά! Ο Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ρεβέρ του πάντα ψηλά) και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, καταλαμβάνουν τη σκηνή του Kremlino, για δύο Παρασκευές, 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου 2016.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.10.2016 11:47
Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε... Και Λάκης Πάπαδόπουλος... και Γιάννης Γιοκαρίνης... και Νίκος Ζιώγαλας... και Γιάννης Μηλιώκας, όλοι μαζί, για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.
Η Αρλέτα και ο Λάκης Με Τα Ψηλά Ρεβέρ στον Ιανό
27.04.2016 17:02
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες τους επιτυχίες.
Η ώρα των τρελών: Αρλέτα & Λάκης Με Τα Ψηλά Ρεβέρ στον Ιανό
25.04.2016 12:03
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 7 Μαΐου 2016 και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες τους επιτυχίες.