Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ταξίδι στο χρώμα: Έκθεση της ομάδας Art Way στο Boo Art Café

Ταξίδι στο χρώμα: Έκθεση της ομάδας Art Way στο Boo Art Café

Ο εκθεσιακός χώρος BOOART CAFE BAR και ART WAY παρουσιάζουν από 18 έως 24 Οκτωβρίου 2014 τα έργα 30 καλλιτεχνών ΘΕΜΑ «Ταξίδι στο χρώμα». Η διαρκής αναζήτηση μας στα αδιέξοδα του σήμερα και η ανάγκη μας για ουσιαστική ανθρώπινη επαφή μας οδήγησαν να στεγάσουμε τα όνειρα μας ,σε αυτό το χώρο ,στο ΒΟΟ ΑRΤ .Έναν χώρο ζεστό και φιλικό και να μοιραστούμε με ανθρώπους που θέλουν να συντονίσουν κι αυτοί την ανάσα τους στον βαθύ και ήρεμο ρυθμό του πολιτισμού και της τέχνης. Καθηγητές, Ιστορικοί Τέχνης, καταξιωμένοι καλλιτέχνες παλαιότεροι αλλά και νέοι ανερχόμενοι, θα μοιραστούν την τέχνη και τις ανησυχίες τους, θα παρουσιάσουν την δουλειά τους, σε όλους όσους επιμένουν να αντιτείνουν την ευαισθησία, την αναζήτηση, την καλλιέργεια, στο ισοπεδωτικό σήμερα. Επιδίωξη μας είναι να μετατρέψουμε την πνευματική και καλλιτεχνική αναζήτηση μας ,σε εμπειρία ζωής και σε τρόπο καθημερινής θέασης. Κρατώντας ζωντανή την πίστη μας στην προσωπική επικοινωνία θέλουμε αυτός ο χώρος να είναι ένας χώρος με αληθινή αγάπη και σεβασμό στον άνθρωπο και τη δημιουργική του ικανότητα. Γιατί αυτό που μας διαχωρίζει από την βαρβαρότητα είναι η πολυτέλεια του στοχασμού και της τέχνης, Αυτή την πολυτέλεια θέλουμε να μοιραστούμε με εσάς, που μοιράζεστε μαζί μας την ίδια πίστη.

 

ΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΑΡΗΣ -ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ- ΤΣΙΜΠΟΥΡΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΑLEXIS -ΑΡΑΠΗ ΜΙΜΟΖΑ -ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ-  BARGHEER VANI -ΒΛΑΧΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ -ΓΙΑΛΕΛΗ ΑΘΗΝΑ -ΔΑΝΑΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΡΔΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ -ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΕΣΚΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -ΗΛΙΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ -HILDEGART DIMOULI -ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΑΝΝΑ -ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ GΟLΟVΑ ΜΑΥΑ -ΚΑΜΠΡΗ ΕΙΡΗΝΗ- ΚΑΠΠΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ- ΚΑΡΙΩΤΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ -ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΛΙΤΕΡΙΝΑ ΤΑΝΙΑ -ΛΩΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ -ΜΑΡΓΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΝΩΡΑΙΑ -ΜΙΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ -ΠΕΤΡΟΒΑ ΣΤΕΛΛΑ -ΣΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -ΤΑΛΙΑΔΩΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ -ΤΙΓΚΑ ΕΛΕΝΑ -ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΣ

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση της Ελένης Φιλιπποπούλου στο Fotis Art Cafe
10.06.2016 13:29
Το Fotis Art Cafe, μπαίνει στον 11ο χρόνο λειτουργίας του, και συγχρόνως σε ένα καινούργιο κύκλο, με υπεύθυνη την Σοφία Αλιμπέρτη.
Χρώμα: Έκθεση των μελών του f14-κοινόν φωτογράφων στην f14 gallery
23.05.2016 12:51
Κλείνοντας 10 χρόνια φωτογραφικής παραγωγής στην τοπική και διεθνή εικαστική σκηνή, το f14-κοινόν φωτογράφων παρουσιάζει την έκθεση “χρώμα” με έργα των μελών του στην f14 gallery, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.
Υπεραστικές Περιπλανήσεις: Έκθεση Ελλήνων καλλιτεχνών του Instagram στην Αθηναΐδα
16.05.2016 16:14
Οι Έλληνες φωτογράφοι του Instagram παρουσιάζουν την 4η ομαδική τους έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Υπεραστικές Περιπλανήσεις». Ένα ταξίδι στις εικόνες της Ελλάδας και της Κύπρου που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, ώρα 20:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ.
Άνθρωποι, χρώμα + σίδερο 9: έκθεση εικαστικών τεχνών και φωτογραφίας στο Κερατσίνι
16.05.2016 15:11
Η έκθεση Άνθρωποι, χρώμα + σίδερο επιστρέφει για 9η χρονιά στο εργοστάσιο Καχραμάνογλου στο Κερατσίνι.
Υφαίνοντας το χρώμα: έκθεση της Εύης Τελκή στις Εικαστικές Αναζητήσεις
06.05.2016 15:45
Στις Εικαστικές Αναζητήσεις, έναν χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους, νέους κυρίως, εικαστικούς για να παρουσιάζουν την δουλειά τους, εγκαινιάζεται την Τρίτη, 17 Μαΐου 2016, ώρα 7:00μ.μ. η έκθεση της εικαστικού Εύης Τελκή, με τον τίτλο «Υφαίνοντας το χρώμα».