Το Tin Pan Alley φιλοξενεί και πάλι τον Σίλα Σεραφείμ από το Σάββατο 18 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο με την παράσταση 50 Αποχρώσεις του Greek.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και το χιούμορ σπανίζει. Το team του Tin Pan Alley, του καινούριου, βραβευμένου χώρου που άνοιξε τις πόρτες του πριν μερικούς μήνες, σε μια από τις πλέον ζωντανές γειτονιές της πόλης, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα.


Προσκάλεσε λοιπόν το Σίλα Σεραφείμ να επαναλάβει τις sold-out ανοιξιάτικες εμφανίσεις του, με νέα παράσταση, αυτή τη φορά μετατρέποντας το χώρο σε μόνιμο στέκι του γέλιου.

Από τις 18 Οκτωβρίου, και κάθε Σάββατο, στις 22.00 (ακριβώς!), ο Σίλας προσγειώνεται στη φιλόξενη σκηνή της οδού Τουρναβίτου στου Ψυρρή, και στήνει μια παράσταση γύρω από αυτό το εξαιρετικό φαινόμενο που λέγεται «Νεοέλληνας», γιορτάζοντας παράλληλα τα 20 χρόνια του στο stand-up comedy!

Τίτλος αυτής: 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ GREEK

Μαζί του ως guest star (μέχρι να γεννήσει) η Λίλα Σταμπούλογλου (Λίλα τρου στόρι). 
Σας περιμένουμε όλους, στο Tin Pan Alley, για την πρεμιέρα, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου. Γιατί  το stand-up σε κάνει να γελάς, αλλά το καλό stand up, να σκέφτεσαι, γελώντας!