Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Simone από την Ομάδα Mag στο Bios

Simone από την Ομάδα Mag στο Bios

H Ομάδα Mag παρουσιάζει στο Bios την παράσταση Simone, από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου 2014.


και γω που έψαχνα για έναν άγγελο μέσα σ' αυτό το μπορντέλο...

Νύχτα. Πόλη. Ένας άντρας, ..κατάμονος όσο δεν λέγεται.., χωρίς λεφτά και δουλειά, αναζητά τη συντροφιά ενός αγνώστου. Ψάχνει ένα δωμάτιο για τη νύχτα, έναν ακροατή για τις ιστορίες του, οτιδήποτε θα μπορούσε να σβήσει τη μοναξιά του, έστω για λίγο, έστω για μισό βράδυ.


Το Simone είναι ταυτόχρονα μια μουσική και θεατρική ιστορία. Χρησιμοποιώντας μόνο μια ηλεκτρική κιθάρα και τα εκφραστικά μέσα του ηθοποιού, η ομάδα Mag αναζητά τρόπους με τους οποίους η θεατρική αφήγηση μπορεί να αποκτήσει μουσικότητα, αίσθημα, προσωπικότητα, και πάνω απ' όλα ενδιαφέρον για τους ίδιους τους συντελεστές που ποτέ δεν αγάπησαν τον τρόπο με τον οποίο συνήθως ειπώνονται τα πράγματα επί σκηνής.


Η παράσταση χρησιμοποιεί ως πηγή έμπνευσης το έργο του Μπερνάρ Μαρία Κολτές, Η νύχτα μόλις πριν από τα δάση.


Σκηνοθεσία/ Δραματουργική επεξεργασία: Κώστας Κουτσολέλος, Ράνια Κελαïδίτη
Μουσική/ Στίχοι: Κώστας Κουτσολέλος
Σκηνικός χώρος/ Βίντεο: Σοφία Σιμάκη
Ερμηνεία: Κώστας Κουτσολέλος

Συμπαραγωγή BIOS

Διάρκεια: 50'

Σχετικές ειδήσεις
Killing in the name of, από την ομάδα Attact στο Bios
11.11.2016 13:25
Οι Attact παρουσιάζουν στο Bios την παράσταση Killing in the name of, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κουρκουμέλη, από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016.
Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς - Ιστορίες με ζώα, από τους AbOvo και τους 4Frontal στο Bios
08.11.2016 10:51
Οι AbOvo και οι 4Frontal, δύο από τις σημαντικότερες νεανικές θεατρικές ομάδες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας διηγούνται από τη σκηνή του Bios ιστορίες με ζώα, εμπνευσμένες από το ομώνυμο βιβλίο του Alessandro Boffa, σε μια κωμική και μουσική παράσταση: Είσαι ένα Κτήνος, Βίσκοβιτς: Ιστορίες με ζώα που μοιάζουν με ανθρώπινες ιστορίες κατι σαν τον Αίσωπο ή τόσες άλλες ιστορίες (της παγκόσμιας λογοτεχνίας)... ξέρετε τώρα...
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν με το
19.10.2016 17:24
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 7η Θεατρική Ολυμπιάδα, που θα διεξαχθεί στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, με την παράσταση του έργου "Εμείς" του Γιεβγκιένι Ζαμιάτιν. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου, στον ιστορικό χώρο Laboratorium του Γιέρζι Γκροτόφσκι.
Μίχαελ Κόλχαας - Η ιστορία ενός δίκαιου ανθρώπου, του Χάινριχ Φον Κλάιστ για 2η χρονιά στο Bios
06.10.2016 12:47
Η παράσταση Μίχαελ Κόλχαας, Η ιστορία ενός δίκαιου ανθρώπου που είχε θερμή υποδοχή από κοινό και κριτικούς θα παρουσιαστεί σε επανάληψη από την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή του Νοεμβρίου στις 21.00, στο BIOS Tesla.Basement.
ΣΜΥΡΝΗ: Μια ιστορία μέσα στην Ιστορία, στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
01.07.2016 14:01
Το Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού παρουσιάζει την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 την θεατρική παράσταση «ΣΜΥΡΝΗ: Μια ιστορία μέσα στην Ιστορία».